Diyet Pisti

bu ay 5 kilo verirsem havalara uçarım heralde:)
sonraki aylar çokmu zor geçiyor vücut alışmıyormu aç kalmaya? mide küçülmüyomu?
mesela ben 1 ay oldu ama hiç bir değişim yok midemde ve cnm hala herşeyi istiyor.
şok diyetler ileriki zamanlarda verecekmiş heralde doktorum tam bende bilmiyorum
yani sence bnm ağustosa kadar 55 olma şansım ne:):):)

samimi ol ama üzülmücem:):) gerçekci olucam
55 olur musun bilemiyorum ama bence 60 kesin olursun önünde 4 ayın var ayda sadece 3 kilo versen bile 12 kilo yapar. Diyetisyene gidiyosan çok sık öğünün olması lazım böylelikle aç kalmaya deil az yemeye alışıyosun, canının herşeyi istemesi normal ama bi zaman sonra yiyecek olsan bile miden küçüldüğü için daha az miktarlar yeterli gelecek. bakma ben böle bilirkişi gibi ahkam kesiyoum ama sana dediklerimi kendim yapsam 0 beden gezerdim:D geçen yaz 1.5 2 ayda 7 kilo vermiştim hiç spor yapmadan ama 2 ay sonra gram veremedim yaz bitiminde okul da olunca düzensiz yemekten geri aldım:D

ay ne gusel 5kılo super ya ben kacamak yaptım dıyetısyenın verdıklerınıharfıyen uygulayamadımdıe bu hafta dıyetısyene bıle gıtmedım yrn cesaretımı toplayıp randevu alcam yaptıgım 5kmlık yuruyuslere guvenıorum bakalım 2haftada bı eksılme olmusmu:30::30::30::30::30::26::26::26::26::26:

AHHHHH AHHHHHHHHHH....HERKESIN DERDI BASKA ...
merhaba arkadaşlar ben 1 ay önce 38 kiloydum.boyum 155. 18 yaşındayım.şu an 43 kiloyum.bu yaşıma kadar çok uğraşmıştım kilo almak için ama hiç sonuç alamamıştım.bazı şeyleri deneye deneye nasıl kilo alabilceğimi öğrendim.öncelikle öğün sayımı 2'ye indirdim.günde sadece 2 öğün yiyorum.sabah kahvaltımı 11 gibi falan yapıyorum.yarım ekmek yiyorum.üstüne 1 kase bebek bisküvisi+süt karışımını yiyorum.sonra içebildiğim kadar su içiyorum üstüne.daha sonra akşam yemeğine kadar ne su içiyorum ne de başka birşeyler yiyorum.saat 8'de akşam yemeğimi yiyorum.yine yarım ekmek.daha sonra abur cubur çekmecesi yaptım odamda.sevdiğim yiyecekleri yiyorum yatana kadar.örneğin cips,kek,jelibon,kraker falan.tv karşısında yiyorum.sonra yatmadan öncede bebek bisküvisi-süt karışımını tekrar yapıp içebildiğim kadar su içip yatıyorum.bu şekilde kilo almaya başladım

Back
X