Diyet Pisti

ızgara nasılsa hadi ye saati daha fazla geçirmeden ... ama kesinlikle yanındaki pidelerden 1 cimcik bile yok pilavdanda :20:

ohhhh be yemek yemek kadar güzeli yok yaaa:):):)0 yağ ızgara yanında tuzsuz salata ekmek nooooo pilav nooooo:):9:)
yaşasın yemek yemeeeeeekkkk:):):)
keyfim yerine geldi ya :):9:)

ohhhh be yemek yemek kadar güzeli yok yaaa:):):)0 yağ ızgara yanında tuzsuz salata ekmek nooooo pilav nooooo:):9:)

afiyet bal şeker olsun tatlım... kendine geldin dimi gözlerin açıldı :) gözünün nuru geri geldi :)):36::54:

afiyet bal şeker olsun tatlım... kendine geldin dimi gözlerin açıldı :) gözünün nuru geri geldi :)):36::54:

yemin ederim öyle oldum:) tokluk gibisi yok ya :):9:)
eve gitsem pırasa vardı cnm hiç istemiyodu kebap bana kan yaptı kan :):9:)
bir antepli olarak kebaba dayanmak çok zorrr:)

herkes bunu diyor neden gelmiyor o zaman ya :):):):)
şaka bi yana şu kilolar bi gitsin aklımda biri var açılıcam ona:)

gelicek az sabret o seni bulur:1:
hakkında hayırlısını diliyorum canm:29:

:27::27::27::27: :9::9:yemek yemek gibi yok yaaa:52::52::52::52::52: yemeğe aşığıııııııııııımmmmm:52::52::52:aşkım duymasın:26::27::52:

selam kızlar nasılsınızz

dün giremedim kampüsten geç çıktık çok yorulmuştum...

ay bugün mağazalara uğrayayım dedim kıyafetlerin bedenini bulamadım moralim çok bozuldu yaa :( geçen sene 38 bedenken herşeyi giyiyordum 40 beden oldum resmen :( inş yaza kadar yine 38 olurum sonrada 36 inş :)

Back
X