- Konu Sahibi Rumeysagul
Ne yapmalıyım hiç böyle olmamıştı bir aydır tık yok
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benımde daha once bole olmustu 2ay dıyet ve spor yaptım delı gıbı hemde gram vermemıstım 4ay kadarda adet olmamıstım jınekologa gıttım ve pkolu oldugumu ogrendım dolayısıylada ınsulın dırencı gelısmıs sana bır hap verıcem senın ınsulın dırencını kontrol altında tutacak aynı zamandada kılo vermene yardımcı olucak dedı daha dogrusu ınsulın dırencınden dolayı veremıyormusum ve doktorun bana yazdıgı ılacı kullanmaya basladım dıyetıme ve sporuma devam ettım ve kıloda vermeye baslamıstım 18 kg kadar verdım
canım bır doktora gıt belkı bıseyler manı oluyodur kg vermene troıt hormonlar ınsulın dırencı vs vs varsa bunlar kontrol altına alınmadan kg veremezsın
yasemin sana hangi ilacı vermişti doktor?
haklısınız doktora gitmeliyim hayırlısı teşekkür ederim[/QUO RICA EDERIM CANIM INAN ALTINDA YATAN MUTLAKA BIR SEBEP VARDIR VE BU ANLASILDIGINDA COK RAHAT KILO VERICEKSIN KILO VERDIGINI GORDUKCE DAHADA MOTIVE OLUCAKSIN HAYIRLISI OLSUN ARKADASIM SONUCUNU OZELDEN PAYLASIRSAN SEVINIRIM
çok sabır gerektiren bi durum sağlık problemi yokmuş elhamdulillah sabırla bir ay sonra neler olacak merak ediyorum...
bende takıldım kaldım ya bi türlü kilo veremiyorum 8 kilodan sonra zorlanmaya başladım![]()
bi doktora görünsen arkadaşım?arkadaslar aynı sorun bende de var yaabir aydır yediklerime dikkat ediyorum . bol su içiyorum her gün düzenli yürüyüşe gidiyorum. biberiye cayı içiyorum sabah aksam ama gram vermedim. hatta vermediğim gibi fazla bile cıkıyorum. acayip moralim bozuldu. ödem filan var desem biberiye cayı bildigim kadarıyla ödemi atıyo. daha 20 yasındayım. ne yapmalıyım cok canım sıkkın bu konuda
Benimde canim sikildi ya daha demin tartiya ciktim baktim bir gram bile vermemisim bir hafta oldu tartilali..Morelim okadar bozuk ki.. okadar da dikkat ediyordum yediklerime ictiklerime.. niye böyle oldu anlamadim..
Gercekten sabir mi gerekiyor yoksa baska bisey mi bu?