Diyet+Spor Zayiflama Günlügüm! Birlikte basarabiliriz!

Selammm

Burcucum bitmediiii carsamba okullar aciliyor ama artik cumaya tartida sok gecirmemek ici. Artik dikkat etmeye baslamaliyim

Diyet mi? Diyeti bozmak mi? Diyet ne yaaa ne diyetiii

Offff offffff kaybolan midem beni cok özlemis kosa kosa geldi yerlesti yerineee :84::84::84:

Cumaya kadar toparlanmaya calisicam ins yilmadan sonra devam malesef diyet olmuyor surekli gezme modunda banada bayram haa bahane hazir yaaa neyse bakalim bunu lehime cevirmeliyim

Sen neler yaptin cnim?

Slm abla ohh tatilin tadını çıkar bakalım ama sende haklısın bu diyet işi evden çıkınca yapilmiyo maalesef.Eşin çocuklar falan da evde olunca e onlar yiyor sen yemeden olmuyo İnşallah çarşamba günü bu durumu
telafi eder sıkı bi diyet programıyla devam edersin (bu arada çok merak ettim
orda neden çarşamba açılıyo okullar)

Benim diyet programı aynı yani tam gaz devam ediyo 64.5 oldum.Çok mutluyum

Menücüm böyleydiiiii

Kalktigimda 1 yk cörek otu yagi

Sabah
Bir kase, yogurt( 2 yk), müsli (2 yk), 1 armut,1 avuc yaban mersini

Ara 1 kahve

Ara 3 gün kurusu, 1 hurma

Aksam
5 lahana dolmasi bulgurlu, 1 ceviz buyuklugunde kurabiye

Spor 1 bucuk saat acik havada yuruyüs

mrb kızlar bende 168 boy,63 kilo.hedefim 56.bakalım napacam bilmiyorum.sizleri okuyorum işte gazaa gelmek için.bu hafta 4 gün,günde 50 dk yürüyüş.yaptım bi işe yarar mı bilmem.haftaya 4 gün yürüyüş 1 gün sipining yapacam.birde boğazımı tutabilsem keşke.siz hangi sporları yapıyosunuz genelde,daha çok sporla mı diyetle mi veriyosunuz kiloyu.ağırlığı hangisine veriyosunuz.saolun şimdiden

Selam canim fistik gibi olmak istiyorum diyosun yani,,tabiki yürüyüsünün faydasi gelir ..ama toparlanip siklasmadan oteye kiloda vermek itedigin icin diyette yapmalisin bence canim

Diyet + spor birinden biri olmazsa bence olmuyor olsada cok zaman aliyor

Ben bi tatildeydim malesef 2 haftadir ne diyet ne spor yaptim
Bugun basladim yeniden
Spor yaptigimda yürüyüs ve nadir yüzme evde yapicak oluncada internetten cesitli videolar yapiyorum

menüm
sabah
1 dilim kizarmis ekmek,1 yumurta,1 kk peynir 1bardak portakal suyu

ögle
pilav üstü kuru 😊

aksam
frambuaz soslu light sütlac

spor
yarim saat acik havada yürüyüs
2 mil leslie
slim in six pack
3x20 kalca basen hareketleri

Ben bu haftaya bomba gibi başladım hedef en az iki kilo inşallah.Gerçi bi ay oldu kilo vermem biraz yavaşladı gibi.Ayça kayanın diyetine başladım. tabi spora da devam zumba yapıyorum hem çok eğlenceli hemde baya ter attırıyo tavsiye ederim sana da

Selam canim günlükcümmm
Kürkcü dükkanina geri döndüm ,,,grubumdada sonucta kendi kendime konusuyorum
Burada en azindan menü disinda yazdigim seylerde bir cvp almassam alinmam:))
Neyse son durumum su hic bir ilerleme yok,,,vardi ammma 17 gün türkiyeye gittim ve yine klassiklesen sey verdigimi aldim:///
Artik amaa ama ama bu sefer demek istemiyorum hizli ve kesin cözüm istiyorum sonra diyeti birakmayip korumaya gecersem sanirim sorun olmaz geri almam ...

Dün bugün orucluydum birkac gun tutup borclarimi azaltmak istiyorum aksamlari hafif bir iftar
Programim söyle

Bugün asagidaki kurallarima harfiyyen uymus bulunuyorum

Gün icinde orucluydum
Aksam
1 kase ezogelin, 1 kase bulgur pilavi, 1 yk et sote ve 100gr yogurt

Spor
2 mil leslie
1 saatten fazla yürüyüs (10.000) küsür adim oldu sadece yürüyüs esnasinda

Sabah leslide 3000 adim fln oldu:)

Simdi bol bol su ve bir kahve icicem

Son düzenleme:
Sabah
1 yumurta, 1 tam tahilli ekmek,1 kk peynir, 1 fincan dagmeyveleri cay, yarim elma,1 dilim polmelo

Ögle
1 kase corba,1 kase bulgur pilavi

Aksam
1 dilim 4/1 kek, 1 cevizli incir,4 tatli k sütlü bi tatli

Spor
Slim &six pack
30 dk egzersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…