Diyet+Spor Zayiflama Günlügüm! Birlikte basarabiliriz!

Kadinligin_Anatomisi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
500
10
18
35
- Yurtdışı
Merhaba,,
Öncelikle kilo gecmisimden bahsetmek istiyorum .
Hic bir zaman cok kilolu olmadim,,en kilolu halimdeyim simdilerde,,cocuklarim olmadan once 50-55 arasinda
Ilk yavrumdan sonra yine ayni
Ikinci yavrumdan sonra yine 55 lerdeydim ...ama dikkat ediyordum bir iki kilo alsam hemen diyet yapiyordum...tabi seneler gectikce bu rakam anlamadan 57 oldu sonra uzun bir süre 58 sonra bir bakmisim 63 fln derken
Ücüncü yavrumdada dogum sonrasi 74 oldum ilk o saskinlikla hemen diyet yapip 67 dustum ama sonra dayanamayim diyeti birakinca yine 70 üstüne ciktim

Sonuc 35 yasinda 3 kuzusu olan "genc" bir anneyim :)) ve gec kalmadan bu kilolardan kurtulmam lazim..

Citir anneler basligindada aktiv olmaya calisiyorum ..cunku baskalariyla paylasmak elestiri yorum almak herzaman motive ediyor beni,,

Günlügü acmamdaki asil sebeb de kendimi daha iyi takip edebilmek kilo vermem durdugunda menulerimi daha iyi görüp hatalari duzeltmek
Ve tabiki paylasim,,, bazen acikiyorsun dikkatini dagitmak icin birseylerle mesgul olmak istiyorsun..yeterince mesguluyetim var ama burda gunluk basligi altinda o mesguliyetlerini paylasmak yediklerini yaptiklarini fotograflamak ,,,eminim isi eglenceli hale getiricek..yoksa diyet yapmak cok sikici!!!
Aslinda blog acmak istedim ama blogumu tanitip arkadaslar edineseye kadar diyet hirsim sönerdi,,KK nin blog bölümünede baktim cok anlayamadim islevini,,,ve sonuc günlügümden hepinize koacaman bir merhabaaa

mrb bende yeni diyete başladım elma diyeti yapıyprum. Aynen senin gibi doğumdan kalan kilo fazlalığım var. 10 kilo civarı bi fazlalık, birbirimize arkadaş olup yola beraber devam edebiliriz istersen

Ilk mönümü paylasayim

Sabah 1 dilim ekmek,saganda 2 yumurta, 1 fincan kusburnu cayi

Ara yarim elma, yarim armut

Ögle yarim karniyarik, yarim kiymali paprika, 2 yk pilav, yarim firinda patates( cok görüyor ama hepsi birkac cataldi)

Aksam 1 kase corba, 3 yk zeytinyagli pirasa,y arim dilim ekmek

Ara yarim ayva, 1 fincan yesil cay

SPOR dove men+care programindan kilo verme ve karin programlari 30 dk surdu ve 225 kcl yazdi
100 mekik
100 ip atlama
3 kalca basen hareketi 1 set 15 er kere

ben de doğumdan sonra çok kilo kaldı yaklaşık 30 kilo kadar bu kiloların 25 ini verdim ama son 5 kilo gitmio deli oluyorum . zaten doğumdan önce 5 kilom vardı oldumu 10 kilo fazlam 60 kiloya düşmek istiyorum.beraber yürüyabiliriz bu yolda seninle

Bende zayiflaamk istiyorum bir turlu zayiflayamiyorum. 3 gunden beri sabahlari peynir,3-4zeytin domates salatalik yiyorum aksamlari da salata yogurt. Umarim faydasi olur.. yan yaglarim kabusum oldu

Hayırlı olsun tesadüf gördüm .
Tesekkurler canim

Baya almissin ..simdi 70 lerdemisin..tabi yürüyebiliriz..paylasimlarini beklerim

Bende zayiflaamk istiyorum bir turlu zayiflayamiyorum. 3 gunden beri sabahlari peynir,3-4zeytin domates salatalik yiyorum aksamlari da salata yogurt. Umarim faydasi olur.. yan yaglarim kabusum oldu

Tabiki faydasi gelir,,cok fazlan yoksa azar azar diyet yaparak toparlanabilirsin hemen
Ben önceden öyle yapardim bir iki kilo alsam hemen diyet yapardim ..hep ideal kilomu korudum ..simdilerde saskinim uzun zamandir 70lerdeyim alisirsam yandim yandim yandim :))

Selam günlügümmmm
Bugün guzel heyecanli bir gun yasadim ..essen motoshowa gittik cocuklar esim fln keyifliydi ammmaaaaa ila bir heyecan olucak
Ikea ya girmistim birsey bakicaktim wc de cocuk bölümüne girdim kizimda oldugu icin rahat edeyim diye..esimi aramistim nerdesiniz diye orada telefonu birakip cikmisim..yukari cikinca fark ettim asagi inmem icin diger asansore gidip oradan tum alt kati gecip , cikip yeniden giristen girmem lazim ..booaaa delirdim sonra on dk bi kosturma sonunda wc ye geldim yeniden orada duruyormus..birsey olmadi ama yetti bana :)))

Süper arabalar vardi fuarda drifler yaptilar basimiz sisti,,ama hala yorulmamisiz birazdan da basketbol macina gidicez iste bu hareketlilikler in cik fln spor sayilirsa :) sayilir yoksa baska yok:/

Menum
Sabah yulafli bademli gevrek light sutle

Aksamda tavuk döner:26: hic bulamiyorum yiyemiyorum normalde ,guvendigim biryerde görünce yedim gitti

Günaydin sevgili günlügüm

Sabah minik kizimla erkencikten kalktik melül melül bakisiyoruz
Diger ahali uyudugu icin pazar kahvaltimiz gec olucak oyuzden ben öncesinde biraz meyve ve yogurt yedim

Bugün canim golumun maci var ,,mac evde oldugu icin catering hazirliyoruz ya bir kek yaparim yada brezel yapicam,
Aksamada taze fasulye yapmayi planliyorum,,evdeki hesap carsiya uyarsa

Günlükcüm ve günlügüme ara ara bakan ama yazmayan sevgili KKcilar
Iftiharla menümü sunarim,,fena sayilmaz

Sabah
06:45 1 tk cörekotu yagi, yarim ayva
10:30 1 brocin tam bugday,3 balik kroket, 1 tatli kasigi light krempeynir 2 fincan cay

Ögle 1 tane zeytinli domatesli peynirli brocin büyüklügünde ekmek( kendim yaptim)

Ara 1 fincan kahve

Aksam 1 tabak zeytinyagli taze fasulye oglenki ekmekten yarim 1 fincan zencefilli portakalli yesilcay

Gecede arkadasimizin tavsiye ettigi limonlu yogurt yiycem

Spor
1 saat yürüyüs , yarim saat egzersiz+cardio

ivit bugünki menüm yazayim

Sabah
Yarim dilim ekmek, mantar sote

Ögle
Bir dilim kiymali lazanya

Aksam
Zeytinyagli taze fasulye

Spor
30 dk cardio
3 x 15 basen kalca hareketleri
100 mekik
Bolca ip atlama

Ama ben begnemdim bu menüyü bisiler var yada eksikler var

Bu sefer coook ümitliyim günlükcümmmm
Genclerle yaris ak beni hirslandirdi ve gercekten kilodan nefret ediyorum m m m
Ve sanki diyety apyiorum diye bir sikinti uzuntu aclik hissetmiyorum
Ama simdiden 65 olursamda veremessem diye korkuyorum ne sacma aslinda hele bi 65 ol bakalim dimiii
Iste is benimkisi

Selammmmm
Pek neseliymis gibi yazyiorum ama degilima slinda öyle bi keyifsizlik var
Aslinda dun cok guzel gecti menu olarak degillll(( biraz aksamy edim
Neden bukadar iradesiziz anlamiyorum ..böyle olunca zavalli gibi görüyorum kendimi..iradesiz gucsuz
Dün oglum biraz keyifsizdi ona ragmen maca gittik ve kendilerinden buyukleri 36 sayi farkla yendilerrr :)))) ama bu bile keyfimi yerine getirmiyorrrrrr üstelik bir sebebde yok saniyorum diyete pür dikkate dince hem enerjim hemde keyfim yerinde oluyor etmeyince moral bozuluyor
Gecen yine ekmek yapmistim coook guzel oldu koca ekmek bitti ayni günde...bundan sonra mümkün oldugu kadar kendim yapicam ekmegimi
Neyse simdilik bu kadar
Bakalim tarti yarin ne göstericek

Oncelikle yolunda basarilar .ben de bir gunluk actim dun henuz kimseden bir reaksiyon almadimbenim yolum seninkine gore bir hayli uzun insallah bende basaririm sanirim sizde yurtdisindasiniz.birbirimize destek olursa hem motive edici olur diye dusunuyorum tekrar basarilar

Selam hosgeldinn
Evet yurtdisindayim,,ben malesef ya gece ya sabahin erken saatlerinde giriyorum gun icinde galiba kalabalik oluyor buralar o sebeble gunlugumuz böyle bos oluyor :)))) olsun

Tabi destek olalim nekadar vericeksin? Sendimi yurtdisindasin anlatsana biraz

Iyi aksamlar 40 kilocuk vermem gerekiyor) ben de yurdisindayim nederland dayim 5 yildir buradayim 1 oglum var 21 aylik ulke degistirmek kilo yapiyor ustune bir de dogum yapinca yemede yaninda yat durumu anlicagin geldigimde de dal gibi degildim ama malum farkli bir ulke yasam tarzi evde oturmak ve en onemliside yemeyi sevmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…