- Konu Sahibi Kadinligin_Anatomisi
-
Merhaba,,
Öncelikle kilo gecmisimden bahsetmek istiyorum .
Hic bir zaman cok kilolu olmadim,,en kilolu halimdeyim simdilerde,,cocuklarim olmadan once 50-55 arasinda
Ilk yavrumdan sonra yine ayni
Ikinci yavrumdan sonra yine 55 lerdeydim ...ama dikkat ediyordum bir iki kilo alsam hemen diyet yapiyordum...tabi seneler gectikce bu rakam anlamadan 57 oldu sonra uzun bir süre 58 sonra bir bakmisim 63 fln derken
Ücüncü yavrumdada dogum sonrasi 74 oldum ilk o saskinlikla hemen diyet yapip 67 dustum ama sonra dayanamayim diyeti birakinca yine 70 üstüne ciktim
Sonuc 35 yasinda 3 kuzusu olan "genc" bir anneyim :)) ve gec kalmadan bu kilolardan kurtulmam lazim..
Citir anneler basligindada aktiv olmaya calisiyorum ..cunku baskalariyla paylasmak elestiri yorum almak herzaman motive ediyor beni,,
Günlügü acmamdaki asil sebeb de kendimi daha iyi takip edebilmek kilo vermem durdugunda menulerimi daha iyi görüp hatalari duzeltmek
Ve tabiki paylasim,,, bazen acikiyorsun dikkatini dagitmak icin birseylerle mesgul olmak istiyorsun..yeterince mesguluyetim var ama burda gunluk basligi altinda o mesguliyetlerini paylasmak yediklerini yaptiklarini fotograflamak ,,,eminim isi eglenceli hale getiricek..yoksa diyet yapmak cok sikici!!!
Aslinda blog acmak istedim ama blogumu tanitip arkadaslar edineseye kadar diyet hirsim sönerdi,,KK nin blog bölümünede baktim cok anlayamadim islevini,,,ve sonuc günlügümden hepinize koacaman bir merhabaaa
Tesekkurler canimHayırlı olsun tesadüf gördüm .
ben de doğumdan sonra çok kilo kaldı yaklaşık 30 kilo kadar bu kiloların 25 ini verdim ama son 5 kilo gitmio deli oluyorum . zaten doğumdan önce 5 kilom vardı oldumu 10 kilo fazlam 60 kiloya düşmek istiyorum.beraber yürüyabiliriz bu yolda seninle
Bende zayiflaamk istiyorum bir turlu zayiflayamiyorum. 3 gunden beri sabahlari peynir,3-4zeytin domates salatalik yiyorum aksamlari da salata yogurt. Umarim faydasi olur.. yan yaglarim kabusum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?