Diyet+Spor Zayiflama Günlügüm! Birlikte basarabiliriz!

Bugün kk da dolaşırken tam da benim ihtiyacım olan şeyi gördüm göbek eritme biberiye yağı kullanıyolarmiş bazıları gece yatmadan önce sürüp streçle sarıyolarmış bazıları da spor yapacakları zaman. Bu akşam eşime aldırayim da yarın başlarım artık:)))

Minnnakcim yumurtadan ne olucak hatta diyete dostur yumurta ye canim aayyy kacamak derken duyanda sanicak biskivileri sekerlemeleri götürdün
Masallah kizlar size benim gidim gidim gidiyor
Az önce bende bir aradim ki sormayin sonra gidip meyve aldim bastirdim bugünü hafif gecirsem cok guzel olur yarin tarti günüm
Gecen hafta 68,5 dim bakalim ins eksi cikayimda az com fark etmez

Minnak farz orucmu bozdun ne yaptin? Ne kefareti?
Benimde 16 gün borcum var 3 gün tutmustum sonra rehl oldum yeniden baslayabilirim aslinda
Minnak sen kac yasindaydin canim? Ne sinavi calisiyosun? Allah zihin a ikligi versin

corba dıyetımı bozdum ya ondan oyle dedıydım :))
ramazanda orucumu bozmustum kusarak, benım mıgrenım var, semınerdeydım ve sahur yapmamıstım o gun.. e bı de sure uzun olunca basım cok fena agrımıstı, midem de bulanıyordu bende lavaboya gıdıp kendım kustum. kendım yaptıgım ıcın bozuldu tabi... mecburen tutcam 2 ay. gunlerde kısa, dinimiz kolaylık dini, dimi :)

26 yasım gecen hafta bıttı.. kpss ye hazırlanıorum, alan sınavı degıl, sadece genel kultur genel yetenek..
calışıyorum bakalım, hayırlısıysa olsun hayırsızsa olmasın.
calışma konusunda gıtgeller yasıyorum. evde oturmak ıstemıyorum ama bı yandan da kızımı dusunyorum. 3 yası yenı bıttı onunda. yarın öbür gun okula gıttıgınde aklım onda kalır. gercı kayınpederım gorumcem falan var, okula goturup getırırler yada komsular var aynı yasta cocugu olan, onlarla gıder gelırler ama 2 arkadasımın basına hos olmayan seyler geldı, çok korkuyorum ben kızımı koruyamam dıye. hoş bız degıl Rabbım koruyor ama offf bılmıyorum.. benımde anam babam calışıyordu, onlar nasıl bu kadar rahatmıs bılmıyorum... kafam cok karısık

Aynen öyle önce çocuklarımız Allah'a emanet başına bişey gelecek olsa gözümüzün önünde bile gelebilir Bu yaz valla oğlum gözümüzün önünde iki kaza atlattı hiç bişey yapamadik ama çok şükür ki önemli bişey de olmadı

Aslında ailem da benim çalışmamı çok istiyo o kadar okudun çalış falan diyolar ama bence en iyisi evladinı kendin yetiştirmek yani evde zaten zaman çabuk geçiyo yemek bulaşık ütü. derken...bi de tabi ihtiyaç meselesi var ihtiyacın varsa çalışırsın tabi ki :))))

Gunaydin kizlarrr sabaha cok mutlu kalktim tartiya kostum bukadar beklemiyordum ama 67,5 immmmmm 67,9 bile raziydim
Cok mutluyum bu hafta birde cok kasmadim süper süper süper

Minnnak sanirim cok siddetliydi agrin yoksa cesaret ister ..simdi tam zamani borclarini odemek icin haklisin
Ben yurtdisindayim ve bu trdeki sinavlar hakkinda hic ama hic bir fikrim yok,,kuzucugun krese basladiginda baslayabailirsin calismaya

Burcu oglun kac yasinda ?

Arianna :)) sevindim birbirimize yaptigimiz uyarilarin ise yaramasi cok guzel görüceksin sen kendinde yeni alternatifler bulucaksin kendi durumuna ortamina göre,,,cunku o arayisa girdin :)) soguk bi sndivic bile o kuru bisküvilerden cok cok daha lezztlidir m mmm canim istediiii ben simdi yumurta salatasi yapicammm cok seviyorum

günaydın

waw abla senin adına çok sevindim bir sürü güzel şeyden mahrum kalsak da kilo vermek çok güzel valla ben bu hafta çok motive oldum 1.300 verince daha fazla verebileceğime inanıyorum

Oğlum 2011 nisan doğumlu

ohh sonunda oturup telefonu elime alabildim valla bugün çok yoruldum cam sil, tül perde yıka derken akşam oldu :)))

Dün akşam abim aramıştı yarın gelicem pudingli pasta yap diye yaptım ama bi de bana sorun((kaç gündür ağzıma şekerli bişey girmiyo valla ara öğün saatim de gelmişti tencerenin dibini sıyırdım iki yemek kaşığı falan ancak çıkmıştır bugün biraz kaçamak oldu yani

Bu arada abla oğlum şu an iki buçuk yaşını geçti nisan da üç bitecek yani

bugünkü menüm
kahvalti
yarım kk peynir
yarım yağda pişmiş yumurta
2 zeytin
bir dilim bugday ekmeği
şekersiz çay

ara öğün 2 mandalina

öğle. yemeği
bi tabak tavuklu bezelye yemeği
bir dilim ekmek
yoğurt

ara öğün 2 yk muzlu puding

akşam yemeği
4 yk ıspanak.
3 yk pilav +2 yk bezelye
salata

3 bardak yeşil çay
3litre su

şimdi de sporumu yapıyorum valla bu kadar işten sonra pek gitmedi ama. yapcak bişey yok(

ya abla sence çocukların yaş arası nekadar olmalı ?bizimki erkek çocuğu olmasına rağmen çok yaramaz değil ama biraz şımarık yani bizim anneler babalar yakın olunca biraz şımartıyolar yani bi kardeş olsa bu kadar ilginin üstüne baya kıskanır diye düşünüyoruz

Deneyimli bi anne olarak senin de fikrini almak isterim:)))

Deneyimli bir anne olarak hic bi fikrim yok :))) yani ben ce tamamen kendi yasamina aile sosyal ne bilim onlara göre degisiyor bence
Kendi durumuza göre esinle karar verin bence ama üzerine dusunmek lazim

Benim menüm

Sabah
Cekmistim fotosunu o tabaktakiler silindi. Süpürüldü

Ara yari g reyfurt, 1 fincan kahve

Ögle
1 kase tavuk suyu corba

Aksam
Izgara balik cupra, 3 elma dilimi patates firinda, bir iki mantar ve salata

Bugün aksam disarida arkadaslarimla yemekteydim herkes götürdüüüüü ama ben sadece balik yedimmmmmmm

bugünkü menüm
yarım kk peynir
bir dilim patatesli börek
bir haşlanmış yumurta
şekersiz çay

öğle yemeği
2 köfte 5 patates fırında
3 yk pilav
bir bardak ayran

akşam yemeği
salata

bugün çok işim olduğu için ara öğün yiyemedım ama 3 fincan yeşil çayımı ve 2 litre suyumu içtim artık bu saatten sonra bişey yemem ama bi fincan daha yeşil çay içerim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…