Diyet+Spor Zayiflama Günlügüm! Birlikte basarabiliriz!

kahvalti
2 dilim kepek yada bugday ekmeği
bir kibrit kutusu peynir
5 zeytin yada 2 ceviz
sınırsız yağsız salata
haftanın 3 yada 4 günü haşlanmış yumurta

ara öğün bir porsiyon meyve

öğle yemeği
bir köfte kadar et tavuk ya da balık
ya da 5 yemek kaşığı kurubaklagil
bir dilim ekmek ya da 3 kaşık pilav ya da makarna
bir çay bardagi yoğurt ya da bir su bardagi ayran
sınırsız yağsız salata

ara öğün bir bardak light süt
2 galeta

akşam yemeği
1 köfte kadar et tavuk ya da balık
ya da 5 yemek kaşığı kurubaklagil
4 yemek kaşığı sebze
1 dilim ekmek yada 3 yemek kaşığı pilav ya da makarna
sınırsız yağsız salata

ara öğün bir bardak ayran

evet tatlı istiyoruuum Bende tam bi tatlı delisiyim diyetisyene bile söyledim "e hiç tatlı yok bu listede"diye
ama bazı şeyleri istiyosak bazı seylerden vazgeçmek gerekiyo

ya bugün benim misafirim vardı onlara bir sürü güzel şey hazirladim bende öğle yemeği yemedim küçük. bi dilim börek ve bir kurabiye yedim ve tabi salata off o güzel tatlıdan bile yemedim:(((
yine de kendimi suçlu hissediyorum akşam yemek yemeği düşünmüyorum...

Bir corba ic bence bozmasaymissin iyiymis
Bak para verip özel diyetisyene gittin ilk gunden bozdun
Hic birseyin diyetini bozmasina izin verme verdikten sonra ara. Ara yersin ama hemen basla gercekten toparlayamassin. Hafif gorursun kacamaklari ve tekrarlarsin

waaw bu akşam ki cardio beni baya zorladı ama iyi oldu o bi dilim böreğin acısı çıktı galiba

he bi de galiba o tatlı da gözüm kalmıştı tam dolaba koyacakken borcam ellerimin arasından kaydı ne tatlı kaldı ortada ne de borcam

Dünki menum:)
Sabah 1 yumurta, 2 hurma
Ara 2 fincan zencefil cayi, 1 fincan cay, 2tane bisküvi (küccük kizimla yaptik oyuzden kahvenin yanina aldim)

Ögle 1 dilim ekmek, zeytinyagli taze fasulya

Ara bir kase popcorn yagsiz

Aksam 3 sarma 3 catal et kavurma

1 saat acik havada yürüyüs

Hımm senin liste de güzelmiş
valla ben bu doktorun verdiklerinin aslında hepsini yemiyorum sanki kilo aldırmak için vermiş gibi:))) mesela 4 kaşık yemek 3 kaşık pilav falan ekmek de yok tabi salata bol bol
zaten 3 litreye yakın su içiyorum valla iştah falan kalmıyo
bi de bu özel diyetisyenden önce dahiliye doktoruna gitmistim diyetisyene randevu istiyorum demiştim doktor ne de beğenirsin ""Kilo almak için mi""
tabi bunu söyleyen doktor da birazcık balık etliydi :)))

merhaba :)
öncelikle hayırlı olsun, azminiz hiç bitmesin insaAllahhh :)))

bende gecen sene dıyet yaparak (kk sayesinde:1:) 76.3 ten 57.8 e dustum... nisanda kardesımın nıkahı vardı deli gibi zayıfladım :))
bu sabah bı tartıldım 64.2 :53: farkındaydım kılo aldıgımın gerci... korkuyordum gercekle yuzlesmeye...

bugun ıtıbarı ıle cok siddetli bi hırs ve zayıflama ıstegı var içimde....
daha once yapmıstım 1 hafta corba ıcerek 4.5 kılo verdım.. 67 kıloydum ozaman 62,5 a dusmustum..
yıne ılk baslangıc olarak onu yapmayı dusunuyorum..

lahana corbası dıyetı yapmaya karar vermıstım ama ıcemedım, amaaan bende hergun baska bı corba ıcerım dedım :))
kocaman bı lahanam var suan evde onu da kapuska yapıcam acılı acılı yıcem :))

koşu bandım var, hergun 1 saat yürüyüp egzersiz de yapıcam.. (mekik, bel inceltme, ip atlama vs..)
sporu bırakınca ınsan aynı kıloda bıle olsa genişliyor.. ben bizzat gordum bunu yani :)

haftaya da normal saglıklı beslenmeye geciş :))

53-54 kılo olmak ıstıyorum.. 10 kıloyu verebılırım... keisnlikle verıcem!!!..
aranıza alırsanız burdan yazarım :)

hosgeldin aramiza
biz burda günlük yediklerimizi paylasiyoruz. ya aslında önemli olan biraz da az yemek galiba he bi de en önemlisi spor tabi
inşallah hepimiz istediğimiz kilola ulaşırız

hosgeldin aramiza
biz burda günlük yediklerimizi paylasiyoruz. ya aslında önemli olan biraz da az yemek galiba he bi de en önemlisi spor tabi
inşallah hepimiz istediğimiz kilola ulaşırız

saol, tesekkur ederım :)

ben dıyet yaparken en cok hayal kurardım, kendımı 36-38 beden kıyafetlerın ıcınde dusunurdum ve fecı gaza gelırdım..
yıne aynı sekılde dusunuyorum, 38-40 bedenım sımdı ama 36 olucam... kararlıyım!!

ben kahvaltı etmeyı sevmem, kucuklukten gelen bısey herhalde, annem calışırdı, erken cıkardı evden. bızde kardesımle kalkıp okula gıderdık. orda pogaca, tost falan gecıstırırdık.. bıde yemeklerı soguk yemeyı sevmıyorum, tatlı şeylerde sevmem. o yuzden kahvaltı bana gore degıl. bu corba dıyetını bu yuzden sevıyorum. sabahları sıcacık corba ıcınce mutlu oluyorum, mıdem ısınıyor gıbı gelıyor :))
corbanın benı tok tuttugunu calışırken farketmıstım. cok rahat uyguluyorum.

sabahtan berı 2 tabak corba ıctım, (yarım+yarım toplamda 1 dılım kızarmıs ekmek ile, domateslı tel sehrıye corbası)
2 tane de kuru kayısı yedım
yatana kadar 2 kase daha ıcerım sanırım..

yarın sebze corbası yaparım
obur gun tarhana, mercımek, yogurt corbası falan derken 1 haftayı bulurum Allah'ın ıznı ıle.

merhaba :)
öncelikle hayırlı olsun, azminiz hiç bitmesin insaAllahhh :)))

bende gecen sene dıyet yaparak (kk sayesinde:1:) 76.3 ten 57.8 e dustum... nisanda kardesımın nıkahı vardı deli gibi zayıfladım :))
bu sabah bı tartıldım 64.2 :53: farkındaydım kılo aldıgımın gerci... korkuyordum gercekle yuzlesmeye...

bugun ıtıbarı ıle cok siddetli bi hırs ve zayıflama ıstegı var içimde....
daha once yapmıstım 1 hafta corba ıcerek 4.5 kılo verdım.. 67 kıloydum ozaman 62,5 a dusmustum..
yıne ılk baslangıc olarak onu yapmayı dusunuyorum..

lahana corbası dıyetı yapmaya karar vermıstım ama ıcemedım, amaaan bende hergun baska bı corba ıcerım dedım :))
kocaman bı lahanam var suan evde onu da kapuska yapıcam acılı acılı yıcem :))

koşu bandım var, hergun 1 saat yürüyüp egzersiz de yapıcam.. (mekik, bel inceltme, ip atlama vs..)
sporu bırakınca ınsan aynı kıloda bıle olsa genişliyor.. ben bizzat gordum bunu yani :)

haftaya da normal saglıklı beslenmeye geciş :))

53-54 kılo olmak ıstıyorum.. 10 kıloyu verebılırım... keisnlikle verıcem!!!..
aranıza alırsanız burdan yazarım :)

Tskler hosgeldinn
Süper bir is basarmissin tebrik ederim demekki isteyi ce 76 dan 53 lerde dusuluyormus..bende cok dustumde kilom o kadar yuksek degildi,,58 de fln dusmustum ...simdide dusebilirmiyim ki acaba yas olmus 35
Beynimde simsekler cakti:))) sen kac yasindasin boyun ? Bunlar önemli :)))
Corba fikride guzelmis,,denebilir;)
Aramiza almak gibi birsey söz konusu degil tabiki direk giris yapabilirsin;))

Hımm senin liste de güzelmiş
valla ben bu doktorun verdiklerinin aslında hepsini yemiyorum sanki kilo aldırmak için vermiş gibi:))) mesela 4 kaşık yemek 3 kaşık pilav falan ekmek de yok tabi salata bol bol
zaten 3 litreye yakın su içiyorum valla iştah falan kalmıyo
bi de bu özel diyetisyenden önce dahiliye doktoruna gitmistim diyetisyene randevu istiyorum demiştim doktor ne de beğenirsin ""Kilo almak için mi""
tabi bunu söyleyen doktor da birazcık balık etliydi :)))

Hayir öyle gorunuyor canim ama bizler farkinda dahi olmadan hergun en az 200 kcl yiyoruz aman bitane ne olucak bi isirik bi kasik derken bu listeye harfiyyen uyarsan verirsin yine bi sure buna uysan ileride 5 kilo verdimten spnra bu listeyle zorlanirsin iste o zaman o 3 kasik pilav cikicak
Simdidenhepsini cikartirsan cok zorlanirsin yemeyerek kil verilmiyor
Sen harffiyyen uygula bence sadece istemediginde pilavi makarnayi yeme"bence" ;))

Bende simdi cayimi iciyorum birazdan disari cikicam alisverise:52: ;))) görüsürüz

Yeniden ayni sonucu elde edersen haftayada ben yaparim bu corba diyetini :)))
Yesil mercimek te yap bu hafta bir yazi okumustum yesil mercimekle ilgili diyette cok iyiymis metabolizmayida hizlandiriyormus
aaa bak o hıc aklıma gelmedı, severım yesıl mercımegı ben ;) onuda yapıyım :)

Back
X