- Konu Sahibi Kadinligin_Anatomisi
Gecen cok guzel cay aldim bir deniyeyim bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldin aramiza
biz burda günlük yediklerimizi paylasiyoruz. ya aslında önemli olan biraz da az yemek galiba he bi de en önemlisi spor tabi
inşallah hepimiz istediğimiz kilola ulaşırız
merhaba :)
öncelikle hayırlı olsun, azminiz hiç bitmesin insaAllahhh :)))
bende gecen sene dıyet yaparak (kk sayesinde) 76.3 ten 57.8 e dustum... nisanda kardesımın nıkahı vardı deli gibi zayıfladım :))
bu sabah bı tartıldım 64.2farkındaydım kılo aldıgımın gerci... korkuyordum gercekle yuzlesmeye...
bugun ıtıbarı ıle cok siddetli bi hırs ve zayıflama ıstegı var içimde....
daha once yapmıstım 1 hafta corba ıcerek 4.5 kılo verdım.. 67 kıloydum ozaman 62,5 a dusmustum..
yıne ılk baslangıc olarak onu yapmayı dusunuyorum..
lahana corbası dıyetı yapmaya karar vermıstım ama ıcemedım, amaaan bende hergun baska bı corba ıcerım dedım :))
kocaman bı lahanam var suan evde onu da kapuska yapıcam acılı acılı yıcem :))
koşu bandım var, hergun 1 saat yürüyüp egzersiz de yapıcam.. (mekik, bel inceltme, ip atlama vs..)
sporu bırakınca ınsan aynı kıloda bıle olsa genişliyor.. ben bizzat gordum bunu yani :)
haftaya da normal saglıklı beslenmeye geciş :))
53-54 kılo olmak ıstıyorum.. 10 kıloyu verebılırım... keisnlikle verıcem!!!..
aranıza alırsanız burdan yazarım :)
Hımm senin liste de güzelmiş
valla ben bu doktorun verdiklerinin aslında hepsini yemiyorum sanki kilo aldırmak için vermiş gibi:))) mesela 4 kaşık yemek 3 kaşık pilav falan ekmek de yok tabi salata bol bol
zaten 3 litreye yakın su içiyorum valla iştah falan kalmıyo
bi de bu özel diyetisyenden önce dahiliye doktoruna gitmistim diyetisyene randevu istiyorum demiştim doktor ne de beğenirsin ""Kilo almak için mi""
tabi bunu söyleyen doktor da birazcık balık etliydi :)))
aaa bak o hıc aklıma gelmedı, severım yesıl mercımegı benYeniden ayni sonucu elde edersen haftayada ben yaparim bu corba diyetini :)))
Yesil mercimek te yap bu hafta bir yazi okumustum yesil mercimekle ilgili diyette cok iyiymis metabolizmayida hizlandiriyormus