Canım Allah bebişlerini nazarlardan korusun beni de unutma canım inan duaya herkesten çok ihtiyacım varmış gibi hissediyorum koca korunuyor katiyyen bebek istemiyor kızlar ayrı oda diye tepişirken kardeş fikrine katlanamıyorlar lafını açtım mı hayırrr deyip kapatıyorlar bu sene 1. sınıf ta aldım hengameyle geçiyor bugün onlarla hopla midilli oynamak zorundaydım hopbili hopbili oynadık......allahım ümitsizliğe kapılıyorum kocamı hiç ikna edemezsem ben onca diyet ve takviyeyle kendi kendime gelin güvey olmuş olacam ve sonsuz bir iç kırıklığı bazen içimin yandığını hissdiyorum ümitsizlik çok kötü bir duygu...
eşimin ilk eşinden bir oğlu var geçen gece bangır bangır bağırım artık o derece dolmuşum tabi senin oğlunda var kızında istemezsin tabii diye ağladım gece boyu çok bencilsin eğer senin iki kızın olsaydı bu işe önce sen gönüllü olacaktın dedim öyle deyince sustu zoruma gittiğini anladı beni yatıştırmaya çalıştı ama bu sene bebek yaparız falan demedi 1-2 sene geçsin borçlar bitsin bakarız falan diyor yaaa aklı sıra beni oyalayacak

canım yaaaaa
öyle içli anlatmışsınki
sana bşey anlatıyım gül
aynı senin gibi iki kızı olan arkadaşım vardı
durumlarıda pek iyi değil
kızların küçüğü ilkokulu bitirdi düşün
eşi 2. çocuğu asla düşünmüyodu
benim kızım doğduğunda ona cici annelik yaptı gaza geldi:)
ben 3. doğurucam inşallah oğlum olur dedi
biraz açık olucak ama anlatıyorum:)
eşiyle ilişkiye girmeden pre..... iğneyle delmiş önceden
ben daha yöntem falan bilmi,yorum
tek bildiğim 14. gün yumurtlama günü birtek bunu söyledim
oda sen tut ogün yap:)))
sonuç hamile
doktorlar kızın oluyo demiş
eşi bir kızdı anlatamam o zamanki durumları
hamilelik zehirrrrrrrrrrrrrrr
bebeğin bütün herşeyi pembiş pembiş
bir doğdu erkekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:)
ben haberi aldığımda evterlikleriyle hastaneye yetiştim
eşim sanki sen doğurdun demişti hiç unutmam
furkanımızın emziği bile pembeydiiiii
eşi acaba bebekler karışmış olabilirmi diye az düşünmedi
şimdi 2 yaşında benim oğlumun kankası:))))))
RABBİM sizleride güldürsün inşallah böyleeeeeeee
şimdi kardeş istemeyen kızlar anneleri işe girdiğinden beri furkanımıza bakıyooooooo
sabahtan öğlene ufak olan
öğleden akşama büyük olan
eşide oğlum diyooooo başka bişey demiyo