Doğuma Hazırlık dıyet ve takvıyeyle prens annesı olanlar lutfen yardım !!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar keşke yardımcı olabilsem ben de erkek bebek istiyorum ancak klomen ve çatlatma iğnesi için doktorla anlaştım..Heray normal olarak yumutlayan ben bu ay klomenle hiç yumutlayamadım..ALLAH ın takdiri demek ki..Bende yorumcu takvimi var .isterseniz doğum tarhininiz son sat verirseniz bakakarım..ve kaç günde adet gördüğünüzü:)
cıddımısın neden acaba ya ılk kez duyuyorum klomenle yum olmamasını allah allah cnm ya cok gecmı solsun ıns tez zamanda kavusursun ogluna tatlım

hangi konuda yardım istiyosun canım...ben erkek bebekle ilgili ne yaptıysam hepsini süper anneler 2011 e yazdım şahsen.
herkes yardımcı oluyo bence...
ben linlkleri vereyim sana bi oku istersen:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/460770-super-anneler-2011-a-131.html#post20587388
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/460770-super-anneler-2011-a-129.html#post20581768

cnm ya cok sagol ınan bıze cok buyuk bı desetek oluyosun okudum senı super annelerde ıns bızede nasıp olur oglumuz oluyo demek cnm yabende dıyet yapıyorum aklıma su an en yakın zamanda deneyecem ıns nolur hamıssın bol bol dua et bana

hangi konuda yardım istiyosun canım...ben erkek bebekle ilgili ne yaptıysam hepsini süper anneler 2011 e yazdım şahsen.
herkes yardımcı oluyo bence...
ben linlkleri vereyim sana bi oku istersen:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/460770-super-anneler-2011-a-131.html#post20587388
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/460770-super-anneler-2011-a-129.html#post20581768

cnm ya yumurtayı nasıl yaptın anlatırmısın nerden aldın beklettınmı dolapta köy yumurtasımı yoksa markettekı yumurtamı ? bıde ılk senmı oldun organızma cnm

cıddımısın neden acaba ya ılk kez duyuyorum klomenle yum olmamasını allah allah cnm ya cok gecmı solsun ıns tez zamanda kavusursun ogluna tatlım

canım ben normalde çok iyi yumurtluyordum doktor günde bir tane yeterli dedi..çünkü ben sadece erkek bebek için klomen artı çatlatma iğnesi yaptıracaktım..kısmet değilmiş herhalde ama yine de ben geç yumrtlarım diye ilişkiye girdim..ALLAHIN takdiri ......

canım ben normalde çok iyi yumurtluyordum doktor günde bir tane yeterli dedi..çünkü ben sadece erkek bebek için klomen artı çatlatma iğnesi yaptıracaktım..kısmet değilmiş herhalde ama yine de ben geç yumrtlarım diye ilişkiye girdim..allahın takdiri ......
ewet cnm haklısın olmayınca olmuyor. Ama ıns gonlundekı prense hamıs kalırsın en yakınzamanda

Mycupcaka gelde cevapla cnm ya ınan cok merak ettım köy yumurtasımı yada pastöruzemı yaptıktan kac dkk sonr aılıskı oldu cnm beklıyorum cevabını

benim annanemin 2,annemin 3, ablamın 3,diğer ablam ve benim 1 er tane kızlarımız var.düşünebiliyormusun hiç erkek çocuğumuz olmadı.ve bende şuan 15 haftalık hamileyim.erkek olması için 5 ay boyunca yumurta çatlatma iğneleri,diyet programı,rus takvimi çin takvimi,kan yenileme hesabı ,karbonatla vajinal duş.hemde özel doktor kontrolünde yumurtlama hesabı ve daha neler.sonuç ne biliyormusunuz geçen hafta doktor bebeğin muhtemelen kız olacağını söyledi 1 haftadır ancak sindirebildim çok üzüldüm Allah affetsin.şimdi dua ediyorum Allaha affet üzüldüğüm için diye.yani canım rabbim ne yazdıysa o bunu çoook net anladım.2 yıldır planlıyorduk bu bebişi ve çook dua ettim önce sağlk sonrada bir erkek bbek sahibi olmayı.kızı kabullendim ama yanlış cinsiyet tespiti olaylarını duyunca umutlanıyorum hala:1:

benim annanemin 2,annemin 3, ablamın 3,diğer ablam ve benim 1 er tane kızlarımız var.düşünebiliyormusun hiç erkek çocuğumuz olmadı.ve bende şuan 15 haftalık hamileyim.erkek olması için 5 ay boyunca yumurta çatlatma iğneleri,diyet programı,rus takvimi çin takvimi,kan yenileme hesabı ,karbonatla vajinal duş.hemde özel doktor kontrolünde yumurtlama hesabı ve daha neler.sonuç ne biliyormusunuz geçen hafta doktor bebeğin muhtemelen kız olacağını söyledi 1 haftadır ancak sindirebildim çok üzüldüm Allah affetsin.şimdi dua ediyorum Allaha affet üzüldüğüm için diye.yani canım rabbim ne yazdıysa o bunu çoook net anladım.2 yıldır planlıyorduk bu bebişi ve çook dua ettim önce sağlk sonrada bir erkek bbek sahibi olmayı.kızı kabullendim ama yanlış cinsiyet tespiti olaylarını duyunca umutlanıyorum hala:1:

cnm ya rabbım öncelıkle saglıklı bır evlad versın dılegımız basda o. ama ısde ınsanız ya ılla degısıklık ıstenıyo senınde ıns hersey gonlunce olur tatlım. haklısın ttedbır bızden takdır yaradanda ne derse o gerısı bos..

günaydın hatunlar nasılsınız.
konuyu guncellıyorum gene:(

Son düzenleme:
gunaydın kızlar.

bu yumurta akıyla vajınal dus yapanlar yumurta akını koydukdan kac dkk sonra ılıskı oldu bırde yumurta köy yumurtasımı?yada pastöruzemı? yapanlar yazarsa sevınırım ayrıca dolapda ne kadar beklettınız .

gunaydın kızlar.

bu yumurta akıyla vajınal dus yapanlar yumurta akını koydukdan kac dkk sonra ılıskı oldu bırde yumurta köy yumurtasımı?yada pastöruzemı? yapanlar yazarsa sevınırım ayrıca dolapda ne kadar beklettınız .

sizden bir ricam olyucak yumurta akıyla yapılan duşta yumurta akını sürdükten sonra yıkıycakzmı o o şekilde bekliycekmi?lütfen cevap

Back
X