Diyet yapamıyorum..Sürekli acıkıyorum..

berranuuuuuuur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
14
2
36
Almanya
arkadaşlar ben diyet yapamıyorum diyete başlıyım diyorum ama aklım sürekli yemek yemek te diyete yepayım yediklerime dikkat edeyim diyorum ama daha çok yiyorum kendimi yemek yemekten alamıyorum 22 yaşındayım 80 kiloyum XXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
haplar konusunda bişey demicem kızanlar olabilir çnkü bana :)
altın çileğin kapsülüne sıcak bakmıyosan, meyvesini alıp yiyebilirsin oda fayda sağlıyo.
senin durumun benimki gibi pskolojik sanırım.diyetteyim diye kendini sıkınca daha çok yeme isteğin doğuyo.. yasakya çünkü.çok iyi biliyorum o durumu.
onu şöyle yenebilirsin bu yicekler bi yere kaçmıyo istediğim zaman gidip alıp yiyebilirim.kilo verdikten sonrada onları her yerde bulabilirim. yani şu anda bunları yemek zorunda değilim kaçmıyolar. saçma gibi ama bana yarıyodu böyle düşünmek:))
başka bi yöntemde diyet kelimesini kafandan sil. ben diyet yapmıyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum de.zihnine böyle sinyal gönder. canının çektiği yiceklerinde ucundan tadına bak.kendine işkence yapma. çünkü harfi harfine uyucam diye düşününce uzun vadede zor oluyo..
kilo vermede önemli olan istikrar.. o yzden çok az esnek olabilirsin bnce canım :) daha rahat yaparsın kilo verme çalışmalarını. ( diyet demiyorum bak)

sen aç kalmaktanda korkuyorsun belki haberin vardır ama ben sana hatırlatayım dedim dukan diyetini incele ve ona başla bende başlayacam kitbı okudum iyice ama sedece yulaf kepeği bulamıyorum onuda bulunca başlıyacam allahn izniyle hem açta kalmıyorsun eğer ilğilenirsen siteme yazabilirsin sana bilgi verebilirim.

çok teşekkürler kızlar sonunda başladım 2 gündür yediklerime dikkat ediyorum dediğiniz gibi diyet kelimesini çıkardım aklımdan . diyer arkadaşların başarı öykülerini okudum onlar çok güzel motivasyon oldu özelliklede talin arkadaşımız ın fotoları.iki gündür ewde oynuyorum tam 1 saat yarından itibaren de yürüyüşe başlıycam 8o kiloyum hedef ilk olarak 60 sonrasında 55 olmak istiyorum umarım dewamını getire bilirim yarı yolda kalmam motiwasyon için başarı öykülerini okumaya devam

Bende aynı şekilde bir türlü diyet yapamıyorum sabah başlıyorum öğlen bırakıyorum bana yardım edin kilo vermek istiyorum

hanımlar bende diyet yapamayanlardanım nezaman zayıflamaya çalışsam 2 gün sonra bırakır eskisindende çok yrdim 15 gün ön ce bu siteyi keşfettim başarı hikayeleri beni çok etkiledi şimdide zayıflamaya çalışıyorum nezamanki eskisi gibi yiyecek olsam hemen bir iki tane başarı hikayesi okuyorum ve kendime geliyorum onlar başardıysa ben neden başarmıyayım diyorum inanın çok etkili olyor 15 günde iki kilo verdim diyet yapmadan komik ama gerçek

sağlıklı beslenme ve hareket
iki sihirli kelime
yavas ve kararlı adımlar
psikolojini sağlam tut ve arda soluklan
pes etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…