- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 36
- Konu Sahibi iyotsuztuz
Patates salatası , meyve , musliden çikolata topu yapıyorlar pisirmeden kurabiye gibi oluyor ama hafif :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çeşit çeşit meze benceKizlar selam.
Sevgililer gununuz kutlu olsun. ♡♡
Direk konuya giriyorum.
Yurtdisindan arkadaslarim gelecek. Gunduz oturmasi.
Fakat ikisi de diyette olduklarini ve kahveye geldiklerini belirttiler. Bir sey hazirlama diye de eklediler.
Ben ne hazirlayacagim?
Hicbir sey hazirlamadan da olmaz sanki, evime ilk gelisi birinin.
on tane kuru inciri kucuk kucuk dogra goz karari seker ve istedigin kadar ceviz ekle bir yumurta beyazini da karisima ekle ve tabi biraz da tarcin hepsini yogur minik minik yuvarlaklar yap ceviz buyuklugunde ve 10 dk 180 ° de pisir ve uzerine benmari usulu erittigin cikolatadan gezdir bitter olabilir kahvenin yaninda mukemmel duruyo her yaptigim misafir begenir hemde farkli hazir gibi deneyebilirsin diyette olanlar icin bir tane fazla gelmez benceKizlar selam.
Sevgililer gununuz kutlu olsun. ♡♡
Direk konuya giriyorum.
Yurtdisindan arkadaslarim gelecek. Gunduz oturmasi.
Fakat ikisi de diyette olduklarini ve kahveye geldiklerini belirttiler. Bir sey hazirlama diye de eklediler.
Ben ne hazirlayacagim?
Hicbir sey hazirlamadan da olmaz sanki, evime ilk gelisi birinin.
dikkatimi çekti güzel birşeye benziyor. ne kadar şeker gerekir göz kararı derken, hiç hayal edemedimon tane kuru inciri kucuk kucuk dogra goz karari seker ve istedigin kadar ceviz ekle bir yumurta beyazini da karisima ekle ve tabi biraz da tarcin hepsini yogur minik minik yuvarlaklar yap ceviz buyuklugunde ve 10 dk 180 ° de pisir ve uzerine benmari usulu erittigin cikolatadan gezdir bitter olabilir kahvenin yaninda mukemmel duruyo her yaptigim misafir begenir hemde farkli hazir gibi deneyebilirsin diyette olanlar icin bir tane fazla gelmez bence
ne kadar tatli sevdiginize bagli mesela ben yarim su bardagi katiyorum benim icin kafi geliyor bir de icine eger severseniz portakal kabugu rendesi katarsaniz cok daha nefis oluyor damak tadiniza uyarsa deneyin derimdikkatimi çekti güzel birşeye benziyor. ne kadar şeker gerekir göz kararı derken, hiç hayal edemedim![]()
Bak ya yerim seni ben amaaa