- 8 Mayıs 2024
- 338
- 203
- 18
- 30
- Konu Sahibi blackwiccan
-
Hayır diyet yapalım
Kuş gibi hafifnişim önceden onu hissediyorum bu şartlar altında olumlama yapamam
Boy kilo indeksiniz nedir? Normalse olumlama yapabilirsiniz tabii
Sanırım onun gibi bişeyBeden olumlama dediğin canım göbek yağlarım kışın beni sıcak, yazınsa su üstünde duba gibi tutan sizsiniz. Sizi seviyorum gibi şeyler mi diycem?
22.4 iken 21.2 oldu şu an diyetteyim26.8 vücut kitle endeksim sizinki kaç? Bende ideal kilomun üstündeyim Diyet yapamıyorum .Ama az yiyorum .Sebze salata ağırlıklı besleniyorum
Ozaman iyi vücut endeksiniz şuan22.4 iken 21.2 oldu şu an diyetteyim
Ben diyet yaparken fark ettim çok fazla karbonhidrat yiyormuşum ve gece geç saatlerde bunu yapıyordum.
Benimki de sağlıklı beslenme sayılabilir aslında diyet yerine. Oldukça kötü besleniyormuşum çünkü
Hedefim 9 10 kilo vermek. Şu an çok kilolu değilim ama zayıfken nasıl daha rahat yürüyüp koştuğumu hatırlıyorum. Yağ olarak almışım hep kiloları
Zamanım olsa yine yememi çok bozmaz, ağırlık sporları yapardım. Spor yapınca kilonun pek önemi kalmıyor yağ yerine kas yapıldığı için
Ben şu an kardiyo, hiit kardiyo yapıyorum. Hiit kardiyo kalori yakımı bakımından çok daha işe yararmış.Ozaman iyi vücut endeksiniz şuanDimi ağırlık kaldırmak mantıklı aslında bende yapmak istiyorum Ama bu cehennem sicaklarinda çok zor geliyor. Deniz sezonu açıldı belki yuzebilirim diye düşünüyorum ..boyunuz kaç kilonuz ne ?Ben 165 boyum 73.3 kiloydum en son tartildigimda .. Hedefim 65 kilo
Hiit kardiyo ya bakicamBen şu an kardiyo, hiit kardiyo yapıyorum. Hiit kardiyo kalori yakımı bakımından çok daha işe yararmış.
Boy 158 kilom 53 şu an, 46 47 civarı olmak istiyorum ben de. 56yı gördüm ondan sonra kilo vermeye çalışmaya başladım.
Ekmekten vazgeçmek zor oldu, yulaf bazlama diye tarif buldum belirli gram onu yiyorum hem çok iyi tok tutuyor hem de baya doyurucu.
Vucut mutlaka spor istiyor, yapmak çok zor geliyor ama yaptıkça insan vucudumun hafiflediğini hissediyor valla, burada bizim çok dik yokuş vardı yarısına gelince dinlenmeye başlardım şu an dinlenmeden çıkıyorum. Oradan bile fark edilebiliyor
Haftada en az birkaç gün yüzme şansınız varsa yüzün bence en zevkli spor yoksa evde hiit kardiyooda yapabilirsiniz bence
Deneyin mutlaka gerçekten birkaç gün sonra insan iyi hissetmeye başlıyor vucut çalıştığı için,Hiit kardiyo ya bakicamBence boy kilo oranınız gayet iyi..Tabi insan kendini mutlu hissettiği bedende olmak istiyor Başlarda vücut hantalladigi için zor oluyo spor yapmak ama sonra vücut alışıyor..Kesinlikle yüzmek en zevkli spor.. Deniycem hiit kardiyoyuda ..
Boy kilo oranınız kaçYapalım be onu da yapalım
Şu an bir diyetisyenle diyet yapıyorum ama şükür ki kendisi de bu konuda bilgili birisi.Çok kilom yok ama göbeğim yüzünden kendimi sevmiyorum.Aynaya bakmak istemiyorum.Tabii eskisine göre çok değiştim fakat ne zaman fazla yesem kusuyorum.Neyse düzeleceğiz be
Spor önerisi yapanlara katılıyorum fakat spor öncesi ve sonrası yediklerimize de dikkat etmemiz gerekiyor.Spor sonrası eskiden benim yaptığım gibi saçma sapan beslenirseniz sporun da bir anlamı olmuyor.
Valla sizin olculerinizde olmak isterdimŞu an 57 kiloyum.
Boyum 163 cm fakat benim insülin direncim var.
Çok yavaş çalışan bir metabolizmam ve sindirim problemim var.
Kilom çok değil ama sindirim problemim yüzünden hep hamile gibi dolaşıyorum.
Sevelim tabii ki de ne yaparsan yap bazen de olmuyor
Eskiler ne güzelmiş hiç takıntıları yok kiloymuş,basenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?