diyet yöntemi önerisi

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.396
373
kızlar... hepinize bol eksili günler diliyorum

kızlar ben geçen yıl 2 ay dukan yapıp 10 kg verdikten sonra mecburi olarak bırakmak zorunda kaldım(taşınma falan filan)
yine diyete başlamak istiyorum ama farklı olsun bu sefer istiyorum. birde benim ilk deneyimimdi dukan ...
tekrar diyete başlama sebebim anneannem 2,5 aydır bizde ve 4 kg aldm
çünkü sürekli çeşit çeşit yemekler meyve faslı ve ne zamandır alınmayan nut....le ya geri denüş... çikolataya dayamıyorum her mutfağa girişimde çıkışımda en az bir kaşık alıyorum gece bile olsa
çikolatayı kesemiyorum çünkü anneannem sabahları kahvaltıda seviyormuş bunun yüzünden kilo alıyorum da diyemiyorum çünkü alıngan
ve ben maalesef çikolataya bakıp geçemiyorum :125::125::125:

neyse niye kg aldığımı açıkladım...
sizce ben bu 4 kg ıve + 4 kg nasıl sağlıklı verebilirim.. dümdüz karnım gitti yanlarım şişti popom yayıldı

yardım edin kızlar bana

canım ben 1 aydır dıyet değilde aslında sağlıklı beslenerek 4 kılo verdim pilav ve makarna yemıyorum ekmek 1 dilim sadce kahvaltıda bol yeşillik ve yoğurt yemek yanında yedim tabiii bol bol su içmeyide unutma inan farkediceksin ama evde misafir varken diyet yapmak çok zor oluyor

bu kızma katılıorum
cnmm bnde deneyeyimm
bnm asıl derdim yan taraflarım çoookkk çıkıyor hmn uyuz oluyorummm... yediklerim yan taraflarıma ve kalçaya gidiyor resmen...

slm ben de diyete baslayali 1 hafta oldu 64 ile basladim bugun tartildim 60 bucuk cikti 1 haftada 3.5 kilo vermisim istersen seni burdan takip edebilirim birbirimize destek oluruz senin kilon kac ve hedefin nedir bu arada ben newyorkta yasiyorum 7 saat fark oldugu icin ben yazarken siz uyuyor oluyorsunuz ama onemli olan kilo vermek degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…