diyet-zayıflama

attcibayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
5
4
86
25
Merhaba arkadaşlar ben bugün bir karar aldım diyet yaparak fazla kilolarımdan kurtulmakk istiyorum yaşım 17 eğer aranızda benim gibi kilo vermek isteyenler varsa bana ulaşsın birbirimize destek çıkalım cesaretlendirelim.

Ekmek yiyor musunuz bilmiyorum ama ekmeği bırakmak inanılmaz fayda ediyor. :) ben çok fazla kilo verdim ekmeği bıraktığım için ve hala da veriyorum durduramıyorum artık doktora falan gittim bir hastalık mı falan oldu diye o derece. Bir de yeşilçay çok etkili. Günde 3 fincan tüketmeye çalışıyorum ben. Yine de doktora danışılsa daha iyi olur tabii ki.. İnşallah istediğin sonuca ulaşırsın:)

Sağol canım ekmek sadece kahvaltıda tüketiyorum o da kepekli onu da bırakmaya çalışıcam

Merhaba kizlar bende 2 gundur diyetteyim. Sabahlari balli limonlu bir bardak ilik su iciyorum.Sonra yuruyuse cikiyorum. 40 dk kadar yuruyorm. Yemeklere sadece 1 yemek kasigi yag koyuyorum. Az tuzlu yapiyorum.ve gun icinde 2.5 3 lt su tuketiyorim. Baklm ne olcak biR ayin sonunda . Insallah verebilirm.bnm metebolizma yavas calisiyo cunku.bilmiyorum baska neler yapmaliyim. Hayatim boyunca hic diyet yapmadm hep zayiftm taa ki evlenene kadar evlendim 55 kilodan 62 ye ciktim. Artk moralman cokmus durumdayim

ben de zayıflamaya çalışıyorum ama benimkisi diyet değil de spor ağırlıklı. yaklaşık 1 haftada 2 kiloya yakın verdim. son 3-4 gündür de iki öğün yemeye çalışıyorum. su içmeyi unutuyordum ben sürekli. şimdi 0.5 ml'lik şişeyi göz önünde tutuyorum.onu gördükçe su içmek geliyor aklıma.hatta bardakta içmek zoruma gidiyor.şişeyle daha kolay oluyor.tavsiye ederim.

Arkadaşlar merhaba ,
Aranıza yeni katıldım. Yeni konu açmak istedim ancak sanırım yetkim yok bende buradan devam edeyim dedim.
Dün akşam aktara gidip, selülit ve bölgesel yağlanma şikayetim olduğunu susam yağı ile çözülebileceğini duyduğumu söyledim ve bana onun yerine "Yılı Balo" diye bir ürün önerdi. Memnun kalacağımın da garantisini verdi, eve gelir gelmez demedim ve izlenimlerim;
Bu ürün mucize! Bu ürün harika! Aylardan beri kullanmadığım bitkisel ürün kalmadı incelme için dün akşam ceviz büyüklüğünde elime aldım ve iyice bacaklarıma, göbeğime yedirip streç film ile sardım. 45 dakika hafif egzersiz-yürüyüş ile destekledim, başta çok yanma ve kızarıklık oldu ama pes etmedim. 1 saat sonra streci çıkardığımda ise sonuç inanılmazdı. Bildiğiniz sırılsıklam olmuştum. Hemen mezurayı elime aldım ve sonuç; Tam 7 mm incelme neredeyse 1 cm.! Herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

Canım çok iyi izlenimlerini bizimle de paylaşır mısın daha yeni başlamışsın kullanmaya ilerleyen zamanlarda olacak merak ettim

Canım çok iyi izlenimlerini bizimle de paylaşır mısın daha yeni başlamışsın kullanmaya ilerleyen zamanlarda olacak merak ettim
Şu an kullanımım tam 1 hafta oldu canım ve mucize devam ediyor! Benim zayıflamaya değil aslında sıkılaşmaya daha çok ihtiyacım vardı çünkü son bir sene içerisinde alıp-verdiğim kiloların haddi hesabı yok. 1 hafta içinde tam tamına 2,5 cm. incelme ile birlikte bacakalrımda ve göbeğimde yere sertçe bastığım zaman gerçekleşen sallanmalar azalmaya başladı yani sıkılaşma da gerçekleşti kesinlikle tavsiye ediyorum

arkadaslar merhaba diyet yapmak isteyen arkadaslar hep birlikte zayıflasak diyorm.tanısalm boy kg konusalm ve başaralım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…