Diyet

slmm bende kilo vermek istiyorumm hadi beraber başlıyalım yarın patataes diyetini yapıcam ..lahana yaptım 3 gun içebildim 3 kilo verdim ama bırakınca geri alıyorsun :( simdide patates yapalım deneye deneye görcez dogru yolu diyetisyenler cok halı izmirde gercekten yaaa pofff beraber başlamak ısteyenler buyursun .... 1,59 boy 58 kılo ama kılo hep 55 ve 58 arası gıdıp gelıyo :)))

merhaba ben de diyet yapmak istiyorum ama ekmeği kısıyım derken tatlı yiyorum tatlıyı kısıyım derken ekmeği çok yiyorum. 1.61 boyundayım kilom 64. gerçekten bir diyet arkadaşı istiyorum, belki zaman daha çok dayanabilirim birbirimize destek oluruz

Herkese Merhaba,

Bunca diyet programı, sağlıksız ilaç ve kandırmaca içinde sonunda gerçekten işe yarayan bir sistem buldum. Diyeti bence son zamanlarda gördüğüm en güzel dandik program arkadaşlar. Hem sağlıklı hem kalıcı bir program. Kesinlikle tavsiye ederim.

Diyet Öğün - Kahvaltı

 Tahıllı ekmek (Kaç dilim ve gram olduğu kilonuza göre değişir.)
 Arasına bal ya da reçel
 Arasına peynir
 Haftanın herhangi iki gününde birer adet kayısı kıvamında haşlanmış yumurta ya da bir yumurtayla yapılmış menemen,başka herhangi iki gününde ise 5’er adet zeytin.
 Yanında çay ya da kahve içebilirsiniz.

Ama mümkünse şekersiz.
Bol bol su için. Ama yemeklerle değil. Mümkünse yemeklerden 1 saat önce ya da sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlaaaar :))) 18 yaşındayım ve kendime diyet arkadaşı arıyorum hadi birbirimize destek olalım :)))
merhaba =) bende diyet yapmaya çalışıyorum 3 aydır ama bende kağıtta yazan bişeyler yok kendi kafamda bitirdim olayı bana şu yarar yada yaramaz diyerekten :) tatlı ve hamur işinden uzak durup hergün spor yapmaya başladım ve 3 ayda 10 kilo verdim olay kafada bitirmek aslında kendinizi sevin ve kendi diyetisyeniniz olun bence :)

Back
X