- 27 Kasım 2014
- 114
- 48
- 28
GUZELMISS :) ama insanın midesi bulanır patates haşlamasından :)1 haftada 4 kilo vermiştim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GUZELMISS :) ama insanın midesi bulanır patates haşlamasından :)1 haftada 4 kilo vermiştim ben
tekrar okudum da aslında kolay bır dıyete benzıyo uygulanması acısından denemeyı duşundum :)1 haftada 4 kilo vermiştim ben
hımm iyi fikir bu şekilde değerlendirilebilir belki dediğin gibi :)evet biraz insan sıkılıyor ilk 3 gün ancak ben baharatlarla tatlandırıyordum bazen azıcık tuz attığımda oldu
merhaba, bunun için ödül ve ceza sistemi ile çalisan harika bir app var. İsmi pact app storeveya google play üzerinden indirilebilir. 3 farkli konuda hedef belirlemeni istiyorlar ve hedefine ulaştiğinda para ödülü veriyorlar. Bu konular meyve sebze yeme sözü vermek, gunluk spor aktivitelirinin girişini yapmak veya yaptiginiz diyetin resimlerini çekip yüklemek. Ben diyet veya spor yapmiyorum ama saglikli beslenmeye özen gösteriyorum bir hafta içinde 10 adet meyve sebze yeme sözü verdim ve yediğim her gün resim çekerek uygulamaya yüklüyorum. Bir hafta sonunda beni 2$ ile ödüllendirecek ama unutur veya resmi yüklemezsem 5$ ceza kesecek. Uygulamayi paypal hesabınızla likleyerek size para yatırma veya çekmesi için onay vermiş oluyorsunuz. Dünya çapinda milyonlarca kişi bu sayede zayiflamiş, benden size tavsiye :)Merhaba kızlaaaar :))) 18 yaşındayım ve kendime diyet arkadaşı arıyorum hadi birbirimize destek olalım :)))
bende dün başladım yeniyılda zayıf biri olmak istiyorum. aslında çok benziyo durumumuz :) 64.00la başladım bugün sabah 62.7ydim ve acıkmıyorum hiç. hedef 47-50 aralığı :))arkadaşlar slm bende sıze eşlık edebılırım bende aç kalamıyorum hemen mıgrenım ve bereberınde mığde bulantısıı... ama ıkı gundur ac kalmadan kendımce bır dıyet yapıyorum şimdiden 1,5 kilo verdım bile 01.01.2015 61,3 ıle başladım 2.1.2015 59.9 ıle gune merhaba dedım yarın sabahı ıple cekıyorum normalde hergun tatılmaz belkı ama kılo verdiğimi görunce motıve oluyorum daha bır heveslı yapıyorum
BOY : 1,58
KİLO : 61,3
TARİH 01.01.2015
BURDAN GUN GUN YAZMAYA CALIŞACAĞIM NE KADAR KILO VERDİĞİMİ
HEDEFİM 50
BAŞABILIR ISEM RESIM KOYUCAM KILO VERİNCE ÖNCEKI VE SONRAKI![]()
evet sabah tartıldım yıne 3.gunde 59,4 geldım su ana kadar 3 gunde 2 kılo verdım ve ekmeksız cok rahat ama dun akşam kandıl sımıtı kaçamağı yaptım yoksa yıne bır kıloya yakın kalorı yakmıs olurdum ama olsun o kadar canım saolsun :))bende dün başladım yeniyılda zayıf biri olmak istiyorum. aslında çok benziyo durumumuz :) 64.00la başladım bugün sabah 62.7ydim ve acıkmıyorum hiç. hedef 47-50 aralığı :))
bu arada senın yas boy nedir canım 47 cok düşük benım ıdeal kılom 54 cıkıyor ama ben 50 ıstıyorum kusuratlı olmasın olmuş ıken tam olsun :))evet sabah tartıldım yıne 3.gunde 59,4 geldım su ana kadar 3 gunde 2 kılo verdım ve ekmeksız cok rahat ama dun akşam kandıl sımıtı kaçamağı yaptım yoksa yıne bır kıloya yakın kalorı yakmıs olurdum ama olsun o kadar canım saolsun :))
hergun yazmaya calışalım destek olalım bırbırımızedün itibariyle bende rejim furyası içindeyim boy 170 hedef 61
02/01/2015......75.2
03/01/2015......73.7
sorun yemek değil ise ne anlıyamadım ben ?nefsime hakim olmalıyım ama canım çok tatlı istiyor
benim sorunum yemekle değil abur cubur ve tatlı yemek yemesem de olur
pardon tekrar okuyunca anladım :)) vitamınsız kalınca böyle oluyor demek :))sorun yemek değil ise ne anlıyamadım ben ?