Diyet

evet biraz insan sıkılıyor ilk 3 gün ancak ben baharatlarla tatlandırıyordum bazen azıcık tuz attığımda oldu

Merhaba kızlaaaar :))) 18 yaşındayım ve kendime diyet arkadaşı arıyorum hadi birbirimize destek olalım :)))
merhaba, bunun için ödül ve ceza sistemi ile çalisan harika bir app var. İsmi pact app storeveya google play üzerinden indirilebilir. 3 farkli konuda hedef belirlemeni istiyorlar ve hedefine ulaştiğinda para ödülü veriyorlar. Bu konular meyve sebze yeme sözü vermek, gunluk spor aktivitelirinin girişini yapmak veya yaptiginiz diyetin resimlerini çekip yüklemek. Ben diyet veya spor yapmiyorum ama saglikli beslenmeye özen gösteriyorum bir hafta içinde 10 adet meyve sebze yeme sözü verdim ve yediğim her gün resim çekerek uygulamaya yüklüyorum. Bir hafta sonunda beni 2$ ile ödüllendirecek ama unutur veya resmi yüklemezsem 5$ ceza kesecek. Uygulamayi paypal hesabınızla likleyerek size para yatırma veya çekmesi için onay vermiş oluyorsunuz. Dünya çapinda milyonlarca kişi bu sayede zayiflamiş, benden size tavsiye :)
Bunun dısında para kazandıran uygulamalardan haberdar olmak isterseniz bloguma beklerim.
http://iphoneileparakazanmayollari.blogspot.com.tr/

ben bugün başlamış olayım diyete bi hafta sonra bakalım kaç kilo vercem size yazıcam inşaALLAH ...
ben şöle bi diyet uyguluyorum sabahları haşlanmış yumurta bi bardak süt bir dilim peynir öğlen tavuk balık et herhangi biri ama ya ızgara ya haşlama akşam da aynısı sebze salata meyve abur cubur yok dayanabilirsem tabii arkadaşım öyle 9 kilo verdi banada tavsiye etti ama inş başarırım

kızlar bende "kilo mağdurları buraya!" başlığı altında benzer konuya değindim, sayfama beklerim, diyet süresince yaşadığım deneyimleri paylaşacağım.Hızlı, etkili ama bünyeyide çok fazla yormayacak şekilde kilo vermeyi hedefliyorum. Şu an kilom 63 bakalım bir hafta sonra ne olacak =)

arkadaşlar slm bende sıze eşlık edebılırım bende aç kalamıyorum hemen mıgrenım ve bereberınde mığde bulantısıı... ama ıkı gundur ac kalmadan kendımce bır dıyet yapıyorum şimdiden 1,5 kilo verdım bile 01.01.2015 61,3 ıle başladım 2.1.2015 59.9 ıle gune merhaba dedım yarın sabahı ıple cekıyorum normalde hergun tatılmaz belkı ama kılo verdiğimi görunce motıve oluyorum daha bır heveslı yapıyorum
BOY : 1,58
KİLO : 61,3
TARİH 01.01.2015
BURDAN GUN GUN YAZMAYA CALIŞACAĞIM NE KADAR KILO VERDİĞİMİ
HEDEFİM 50
BAŞABILIR ISEM RESIM KOYUCAM KILO VERİNCE ÖNCEKI VE SONRAKI ;)

Son düzenleme:
arkadaşlar slm bende sıze eşlık edebılırım bende aç kalamıyorum hemen mıgrenım ve bereberınde mığde bulantısıı... ama ıkı gundur ac kalmadan kendımce bır dıyet yapıyorum şimdiden 1,5 kilo verdım bile 01.01.2015 61,3 ıle başladım 2.1.2015 59.9 ıle gune merhaba dedım yarın sabahı ıple cekıyorum normalde hergun tatılmaz belkı ama kılo verdiğimi görunce motıve oluyorum daha bır heveslı yapıyorum
BOY : 1,58
KİLO : 61,3
TARİH 01.01.2015
BURDAN GUN GUN YAZMAYA CALIŞACAĞIM NE KADAR KILO VERDİĞİMİ
HEDEFİM 50
BAŞABILIR ISEM RESIM KOYUCAM KILO VERİNCE ÖNCEKI VE SONRAKI :KK66:
bende dün başladım yeniyılda zayıf biri olmak istiyorum. aslında çok benziyo durumumuz :) 64.00la başladım bugün sabah 62.7ydim ve acıkmıyorum hiç. hedef 47-50 aralığı :))

bende dün başladım yeniyılda zayıf biri olmak istiyorum. aslında çok benziyo durumumuz :) 64.00la başladım bugün sabah 62.7ydim ve acıkmıyorum hiç. hedef 47-50 aralığı :))
evet sabah tartıldım yıne 3.gunde 59,4 geldım su ana kadar 3 gunde 2 kılo verdım ve ekmeksız cok rahat ama dun akşam kandıl sımıtı kaçamağı yaptım yoksa yıne bır kıloya yakın kalorı yakmıs olurdum ama olsun o kadar canım saolsun :))

evet sabah tartıldım yıne 3.gunde 59,4 geldım su ana kadar 3 gunde 2 kılo verdım ve ekmeksız cok rahat ama dun akşam kandıl sımıtı kaçamağı yaptım yoksa yıne bır kıloya yakın kalorı yakmıs olurdum ama olsun o kadar canım saolsun :))
bu arada senın yas boy nedir canım 47 cok düşük benım ıdeal kılom 54 cıkıyor ama ben 50 ıstıyorum kusuratlı olmasın olmuş ıken tam olsun :))

dün itibariyle bende rejim furyası içindeyim boy 170 hedef 61
02/01/2015......75.2
03/01/2015......73.7

nefsime hakim olmalıyım ama canım çok tatlı istiyor :mad:
benim sorunum yemekle değil abur cubur ve tatlı yemek yemesem de olur

yemek derken kahvaltı akşam yemeğinde yediklerimiz, ben sürekli ayakta atıştırıyorum çerez, tatlı ,kurabiye...vb.
onu kesmeye çalışıyorum

sorun yemek değil ise ne anlıyamadım ben ?
pardon tekrar okuyunca anladım :)) vitamınsız kalınca böyle oluyor demek :))
sana KESINLIKLE katılıyorum benımde yemek olayım pek yok TATLI CİPS vs. hele adet zamanı cıldırıyorum uzmanlar bıtter cıkalatalı %60 en yukseği yanlış hatırlamıyor ısem onu tercıh edın dıyor ama ben dıyet zamanlarında HURMA tercıh ediyorum hem tatlı hemde lıflı tok tutuyor
hurmayı parcalara ayırıp uzerıne cok az bal damlatabılırsınız arzuya göre bırde tarcın hem tatlı hem lıflı hemde uzun süre aclık hıssı vermıyor :))

birde yulaf unu yumurta yoğurt hamur halını getirmeye calış cok mumkun olmuyor ama sonra cubuk gibi sekıl ver fırında kuruncaya kadar pişir sonuç hem elım boş kalmazz hem dıyer atıştırmalıklara gerek kalmaz arzu edersen lımon nane kekık portakal neyı sevıyorsan onlardan bıraz karıştır sert ama ıyı bır atıştırmalık oluyor

Back
X