cnm mutlaka her sabah elma sirkeli liomunlu ballı su iç
bunu yatarkende yaparsan şahane kilo verrirsin mutlaka dene.
yatarkende hiç bişe yeme meyva falan yiceksen yatmadan 2 saat önce ye.
merhaba topiğin gülleri,öncelikle selamlıyorum sizleria.s.
canım sirkeli suyu sormuşsun..miray arkadaşım yok galiba..o yüzden ben yanıt versem kızmaz bana heralde değil mi? elma siresi+bal+ılık su karışı metobolizma için çok faydalı..tabiki tek başına zayıflatma gibi bir etkisi söz konusu değil ama sen zaten diyettesin yediklerine dikkat ediyorsun o yüzden faydası olur sana canım..ben bal katmadan içiyorum sabah-akşam..sabah aç karnına içiyorum akşamda yatmadan önce.bal katarsan tadı çok güzel oluyor..sirkenin kokusuda olmuyor bilgin olsun..hı bu arada su ılık olmalı sirkede..miray limon ve elma sirkesini aynı karışımda kullanıyor sanırım ama ben bi gün limonlu su bi günde elma sirkeli su olarak tüketiyorum...bir su bardağı suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi atıyorum..limonlu su içeceksemde yarım limon suyu katıyorum 1 bardak suya..bal eklemek istersen 1 çay kaşığı yeterli olacaktır.
teşekkürler cnm alacam yarın ve ist da götürcem yanoımda ordada içerim bolbol.
Merhaba arkadaşlar,bende aranıza katılıp (tabiki kabul ederseniz) 71 ile başlayan kilo maratonumu 55 ile noktalamak istiyorum.Yazdıklarınızı okuyarak başlamış olduğum bu yarışta 3. günüm.Sabaha ılık ballı sirkeli su ve bir kase kahvaltılıp müsli ile başladım.termosumda sıcak suyum gün içerisinde bol bol içeceğim inşallah.Şu an biberiye çayımı yudumluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?