Diyete başladım fakat kilo vermem durdu

Colleen

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
58
0
16
35
Çanakkale
Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşında 1.68 boyundayım kısa süre önce diyete başladım 68 kiloydum 64.2 kiloya düştüm 4 kiloyu çok kolay verdim bayadır devam ediyorum fakat kilo vermem durdu :43:
 
Uzun sure ac kalmamaya dikkat edin, vucut kendini korumaya alabiliyor. Mide uc saatten fazla bos kalmamali. 2 gunluk farkli bir diyet uygulayip sonra rutin diyet_ spor haline donebilirsiniz.
 
Bu normal bir durum .Diyetin ilk zamanları fazla kilolarınızı daha kolay verirsiniz. Kilonuz azaldıkça vermek istediğiniz kiloyu daha zor verirsiniz.Ben 1 kilo vermek için çok uğraştığımı bilirim.sporu sıklaştırıp diyetinize devam edin ,geç de olsa istikrarlı bir şekilde devam ettikten sonra dilediğiniz kiloya ulaşırsınız.Acele etmeyin.
 
Galiba ben birazda acele ediyorum günüm tartıda geçiyo:1: düzenli olarak pilates yapıyorum kalçalarım eridi dediğinizi yapıp sabredicem bilgilendirmeniz için teşekkür ederim :26:
 
Back
X