Diyete başladım hedef 2 ayda 6-8 kilo.

Yesimkaan

ÇOK ŞÜKÜR...
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
479
77
68
Merhabalar hanımlar. Ben yazdan bu yana çok yiyorum ve 4 kilo aldım :( zaten 1-2 kilo fazlam vardı. Şu an 59 kiloyum. Boyum da 1.60 1 haftadır uzun araştırmalar içindeyim. Ne yazıkki spor yapacak vaktim fazla yok.8-5 çalışıyorum. Ancak hafta sonu yürüyüş yapmayı planlıyorum. Kendimce bir yeme programı hazırladım.

*Abur-cubur yok. Diyet ürünler de dahil.

*Sabahları 1 bardak su 2 kuru kayısı.

*Gün buyunca 4 dilim tam buğday ekmek hakkım var. akşam 1 tanesi tüketilecek.

*Ara öğünlerde tek bir meyve yenilecek. Bir tek elma ya da mandalina olabilir.

Bugünkü menüm de şöyleydi;
Kahvaltı da yarım yağlı beyaz peynir küçük bir dilim. Bir bağ maydanozun 4 de 1 i. Bol limonlu. Domates ve bir dilim ekmek.
Kahvaltıyı geç yaptım öğle yemeğinde kendi yaptığım tuzsuz ayran ve bir dilim ekmek.
Akşam da 7 yemek kaşığı ıspanak yemeği(zeytinyağlı) 1 dilim ekmek. Bir kase salata.
10 bardak su içtim şimdilik. iki bardak da biberiye çayı içtim.

selam..
ben de evlendim ve işten ayrıldım bir yıl oldu, 6 kg aldm.
boyum 1,68, kilom 62
ben her gün 1 saat koşu bandında yürüyorum (bir haftadır) ama diyet konusunda kararsızım.
dukan ve karataya bakıyorum ama ben her seyden yemek istiyorum, sadece porsiyon küçülterek sporla zayıflayayım ki diyeti bıraktıgımda tekrar kilo almayayım diyorum.
senin listenin kalorisi düşük gibi geldi bana.

selam..
ben de evlendim ve işten ayrıldım bir yıl oldu, 6 kg aldm.
boyum 1,68, kilom 62
ben her gün 1 saat koşu bandında yürüyorum (bir haftadır) ama diyet konusunda kararsızım.
dukan ve karataya bakıyorum ama ben her seyden yemek istiyorum, sadece porsiyon küçülterek sporla zayıflayayım ki diyeti bıraktıgımda tekrar kilo almayayım diyorum.
senin listenin kalorisi düşük gibi geldi bana.
bence dukan ve karatay diyeti sağlıklı kilo verme şekilleri değil.ama bu diyet yapmayacağın anlamına da gelmez bence en azından yediklerine dikkat edersen yaptığın sporların vücudunu mutlaka toparlayacağına inanıyorum :) başarılar...

Merhabalar hanımlar. Ben yazdan bu yana çok yiyorum ve 4 kilo aldım :( zaten 1-2 kilo fazlam vardı. Şu an 59 kiloyum. Boyum da 1.60 1 haftadır uzun araştırmalar içindeyim. Ne yazıkki spor yapacak vaktim fazla yok.8-5 çalışıyorum. Ancak hafta sonu yürüyüş yapmayı planlıyorum. Kendimce bir yeme programı hazırladım.

*Abur-cubur yok. Diyet ürünler de dahil.

*Sabahları 1 bardak su 2 kuru kayısı.

*Gün buyunca 4 dilim tam buğday ekmek hakkım var. akşam 1 tanesi tüketilecek.

*Ara öğünlerde tek bir meyve yenilecek. Bir tek elma ya da mandalina olabilir.

Bugünkü menüm de şöyleydi;
Kahvaltı da yarım yağlı beyaz peynir küçük bir dilim. Bir bağ maydanozun 4 de 1 i. Bol limonlu. Domates ve bir dilim ekmek.
Kahvaltıyı geç yaptım öğle yemeğinde kendi yaptığım tuzsuz ayran ve bir dilim ekmek.
Akşam da 7 yemek kaşığı ıspanak yemeği(zeytinyağlı) 1 dilim ekmek. Bir kase salata.
10 bardak su içtim şimdilik. iki bardak da biberiye çayı içtim.
ben de 64 kiloyum ama boyum 1.75.bence kilon gayet iyi ama daha ince gözükmeyi kim istemez dimi :D abur cubur kestiysen bence pek sorun yaşayacağını düşünmüyorum.bol su içmek faydalı hem cildi güzelleştirir hem de zayıflatır.bence günde en az 2-3 litre su iç. çünkü ben de spor yapacak zaman bulamıyorum.üstelik öğrenciyim bütün gün okuldayken evdeyken oturuyorum.ama akşamları kendine yarım saat de olsa yürümelisin bence.çok yararı olacağına eminim :)

Merhaba bn 52 kilo 1.60 bylarndayim yazin 57lerde geznyrdum dukani denemeye karar verdim ilk denemem ramazanin ortasiydi ve tabi atagi bile yapamadim ramazandan sonra bi heves bsladim 3gun atak yaotim 51lere dustum tek sorun spor yapamam. Evde gordukce mutlu oldugum ama usenip yapmadigm kosu bandi olmasina ragmn :) okul axilinca bnm dukan yalan oldu haftada bi gun protein yapiorum bazen. Ama sasilacak derecede kilo almadim. Surekli disardayim maalesef fastfoodlarla gunu gecrdgm oluyr ama o protein gunu koryr sanki insani :) kisaca arkadasim bnce dukani dene cok kolay degil ama cok ise yariyor

Dukan sayesinde seker bagimliligim azaldi eskiden gunde 4 5 cikolata yerdim bana misin demezdi simdi bi taneyi zor yiyorum abur cubur cips falan tuketyrm ama sekerli gidalara karsi sogudum dukan beslenme seklinde ynlislari da gormeni sagliyr

Merhaba hanımlar. Diyete başlayalı yaklaşık 6 hafta oldu. 59 kilo başladım şu an 55 kiloyum. Arada bir kaçamak yaptım. Özellikle yılbaşı gecesi ve ertesi 1 kilo aldım. 54,5 lardaydım 30 aralıkda :)
Konuyu açarken yazdıklarımdan EKSİK hiç bir şey olmadı. Aksine arada fazla kaçırdığım da oldu. Ama ben öyle şok diyetlerle haftada 3 kilo vermeyi istemedim. Öyle verilen kilo değil su oluyor. Ağır ağır kalıcı verdiğimi düşünüyorum. Bi bu kadar daha devam edicem diyete. Sık sık yazmayı düşünüyorum süreçte. 4 kilo daha verdiğim zaman süper olacak...sevgiler...

Back
X