• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyete başlayalım mııııııı???

Bende başlangıçta yürüyüşü dahil edip duraksamada diyet değişikliği ve pilates vs ekleyerek devam ediyorum sende yazın minik kuşla yürürsün artıkk :) aslında hedefim sağlıklı beslenmeye geçebilmek bunu yaparken de 57-58 olsam hayır demem 😍
Ay hadi İnşallah canım ya hedefin çok uzak değil benim daha 20 kilom var 😊 senin olduğun kilo şimdilik benim hayalim inşallah hedeflerimize kavusuruz sağlıklı bir şekilde 😍

Ay hadi İnşallah canım ya hedefin çok uzak değil benim daha 20 kilom var 😊 senin olduğun kilo şimdilik benim hayalim inşallah hedeflerimize kavusuruz sağlıklı bir şekilde 😍
Yaaa inşallah valla bizde tüp bebek yaptıracağız ilki negatifti şimdi daha sağlıklı devam etmek istiyorum aslında 🙏🙏🙏 burdan birbirimize destek olursak herşeyi yaparız bence ☺️☺️☺️ kilo da veririz çocukta yaparız 🤣🤣🤣

Benimle diyete başlayan var mııııı ?
Bugün diyetin 2. Günü arkadaşlar yanlız sıkıldım bari birlikte uygulayacağım arkadaşlar bulayım dedim,hadi katılın bana.
Yaza fit girip kardeş düğününde fırtınalar estirmek istiyorum 🤣
Emziren anneyim bu arada hem süt arttırıp hem kilo vermek amacım o zaman 69.85 ile start veriyorum.😄
Bnde başlamak ısterım bırlıkte bnde pazartesı başladım 87 ıle sımdı 84 55im sabah tartıldım Karatay dıyetı yapıyorum 6aylık ta oğlum var emzıren bı anneyım motıvasyon cok onemlı bı grubunuz varsa katılmak istiyorum

Verdiği listeyi aynı şekilde uyguluyorum canim spor falan şimdilik yok belki benim kadar fazlaligin yoktur kaç kilosun
174 boy 72.6 ile başladım. Suan 70.65 im. Ya fazla kilo yok aslında ama hiç buralara çıkmadığım için rahatsız oluyorum. 65e düşmek istiyorum.

Merhabalar bende size eşlik edebilirim Bu gün ikinci günüm 💞
Merhabaaa ☺️☺️ ben de varım diyorummm 💁 diyet yaparken motivasyonum olmuyor hiçç malesef belki böyle işe yarar 🙏🙏
Merhaba kızlar bende kilo vermek için motivasyon grubu arıyorum size katılmak isterim. Bugün başladım
Hoş geldiniz kızlar inşallah istediğimiz kiloları veririz, yansın kilolar yazs fit bsşlayalım inşallah🧡

Yaaa inşallah valla bizde tüp bebek yaptıracağız ilki negatifti şimdi daha sağlıklı devam etmek istiyorum aslında 🙏🙏🙏 burdan birbirimize destek olursak herşeyi yaparız bence ☺️☺️☺️ kilo da veririz çocukta yaparız 🤣🤣🤣
Benim ilk kızımda tüp bebek inşallah hem zayıflar hem çocuğunu kucağına alırsın 💕💕💕

Kızlar nasıl geçti bu gününüz benim bugünüm detoks günüm. Yoğurt hurma besleniyorum yarın tartım var bakalım ilk haftam nasıl geçmiş🧡

Çokk teşekkürler amin inşallah 🙏🙏 🌸 ne güzel böyle pozitif haberler bana da umut oluyor sağlıkla büyüsün kızınız inşallah 🙏
Bana da umut olurdu Rabbim hakeden kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah🙏 ve daha da güzeli 2. Kızımı da doğal yoldan kucağıma aldımhiç beklemediğim anda, umudunuz hep olsun o yüzden💕

Back
X