• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyete başlayanlar nerdesiniz,birlik olalım :)

valla oyle dr dan haberlerıde yokmus anlamadım gıttı adam gıbı konusmuyolarda sınırlendım cıktım senın dıyet lısten nasıl canım bakım ayda kac kılo hedef verdı dr

valla oyle dr dan haberlerıde yokmus anlamadım gıttı adam gıbı konusmuyolarda sınırlendım cıktım senın dıyet lısten nasıl canım bakım ayda kac kılo hedef verdı dr

bzde hedef yok cnm ıste ben 23 ocak da basladım toplam 7,600 gram verdm yagdan cogunlukla
hep dogal lısteler var ya onlar yazm hemen

1 etımek yumurta peynır veya yulaf muslı meyveyle bırlıkde sut veya yogut

oglen ızgara 1 dılım ekmek ayran salata ıstersen

ara mavı yesıl yada 4 burcak yada 4 petıbor + sut yogurt ayran secersn

aksam 7 kasık sebze yogurt 1 dılım ekmek ekmek yemessen bulgur

ara 2 meyve

sureklı degısıor ama genel olarak aynı ılk defa kahvaltımı kısdı

bzde hedef yok cnm ıste ben 23 ocak da basladım toplam 7,600 gram verdm yagdan cogunlukla
hep dogal lısteler var ya onlar yazm hemen

1 etımek yumurta peynır veya yulaf muslı meyveyle bırlıkde sut veya yogut

oglen ızgara 1 dılım ekmek ayran salata ıstersen

ara mavı yesıl yada 4 burcak yada 4 petıbor + sut yogurt ayran secersn

aksam 7 kasık sebze yogurt 1 dılım ekmek ekmek yemessen bulgur

ara 2 meyve

sureklı degısıor ama genel olarak aynı ılk defa kahvaltımı kısdı

hım anladım bı deneyelım canım muhakkak faydası olur :)

hım anladım bı deneyelım canım muhakkak faydası olur :)

aynen yap tatlım bu cumartesı dııl dıgerınde gıtcem gene verırım bak sabah yada aksam ıstersen yulaf da yapabuıklursn yogurta cılek koy yulaf koy ole yenıyor hem ıyıde yanı bırlıkde yaparız senn lsıten cnku bana yakndı

aynen yap tatlım bu cumartesı dııl dıgerınde gıtcem gene verırım bak sabah yada aksam ıstersen yulaf da yapabuıklursn yogurta cılek koy yulaf koy ole yenıyor hem ıyıde yanı bırlıkde yaparız senn lsıten cnku bana yakndı
evet canım benım dıyetımdekı tek sıkıntı kacaak yoktu ayda 1 tatlı vardı. sende nasıl ?

Bende sey canim hafta da 2 kez veriyor bazen kilo veremeynce kesiyor suan yaptigi gibi bazen lahmacn verior haftada 1.5 adet ama o vermesde bende kacamak okuyor senn hedef kacdi kac kilon kaldi

Back
X