• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyete başlayanlar nerdesiniz,birlik olalım :)

canım onu bende bı kac gun yapdm ama faydalı oldugunu duydum denemeye deger spor gıdıosun kılo aldn ama spor yaaprken yedıklerıne de dıkkat edıomusun.
aslında yediklerime dikkat etmedim,edemedim :( bir iki kere denedim ama akşamında acısı çıktı ne bulduysam yedim..şimdi sayfayı baştan okumaya başladım.Ona göre ben de bir şeyler yapıcam artık:( sizler çok iyi kilo vermişsiniz. tebrikler

aslında yediklerime dikkat etmedim,edemedim :KK43: bir iki kere denedim ama akşamında acısı çıktı ne bulduysam yedim..şimdi sayfayı baştan okumaya başladım.Ona göre ben de bir şeyler yapıcam artık:KK43: sizler çok iyi kilo vermişsiniz. tebrikler

saol cnm gercekden dıyet yapmak zor akln heop yemeklerde ben zaten tek basıma vermedm dıyetsyenle yapıyorum.

canım smdı lıstenı okudum kusura bakma aynı sende benım gıbı yapıosun bole ıyı oluyor. diyetsyene gıtmıyodun dmı
gıdıyorum canım ama aylık pazartesı gunu 1.5 ayım dolucak :) gecen hafta 1 kılo vermısım pazartesı gene tartılcam kac kılo olduumu ogrenırımm :)

gıdıyorum canım ama aylık pazartesı gunu 1.5 ayım dolucak :) gecen hafta 1 kılo vermısım pazartesı gene tartılcam kac kılo olduumu ogrenırımm :)

Diyetsyensiz olmuyor ben hep gttm ne de olsa verdim birakim kendm yaparm dedm hep geri dondu ☺ sende bitirene kdr git bende ole yapcam

Diyetsyensiz olmuyor ben hep gttm ne de olsa verdim birakim kendm yaparm dedm hep geri dondu ☺ sende bitirene kdr git bende ole yapcam
bende devam edıcem canım bırakmak yok daha once bende vermıstım 1.5 ayda 9 kılo vermıstım hızlı olmustu baya 1 sene ıcınde aynı kolaya gerı dondum yavas yavas temkınlı gıdıyorum dr ne dıyosa uyguluyorum bu sefer almıcam kararlıyım :D

bende devam edıcem canım bırakmak yok daha once bende vermıstım 1.5 ayda 9 kılo vermıstım hızlı olmustu baya 1 sene ıcınde aynı kolaya gerı dondum yavas yavas temkınlı gıdıyorum dr ne dıyosa uyguluyorum bu sefer almıcam kararlıyım :KK70:

zaten en buyuk hatamız bu ınsan 1 2 kılo aldımı yemez dmı nıe 9 kılotyu gerı alır sende ben gıbısın :)

Olsun tatlim. Benim yavasladi sanki ya bak 2 hafta olcak 800 gram diyor ayar ediyor beni ☺
canım bıkma hıc olabılıyo oyle bızım yan apartmanda komsumuz var 30 kıloverdı 1 ay boyunca kılo vermem durmustu demıstı ama bırakmadım demıstı. bu hafta ben hıc yuryus yapamadım 300 gr falan gıtmıs hasta olmustum bıde ıslerım vardı

canım bıkma hıc olabılıyo oyle bızım yan apartmanda komsumuz var 30 kıloverdı 1 ay boyunca kılo vermem durmustu demıstı ama bırakmadım demıstı. bu hafta ben hıc yuryus yapamadım 300 gr falan gıtmıs hasta olmustum bıde ıslerım vardı
Bende gttm diyetsyene 700 gram 300 gram yagdam almisim baya kesdi smdi aynen bazen duruluyo cnm yavas yavas 7 kilo verdm xaten son 5 kilo cbk gtmesini de beklemiorum dogru diosun

bugun dr gıttım dr yokmus 2 haftadır hastanye gelmemıs ne zaman gelıcede bellı degılmıs kaldım oyle ortada kendım devam edıcem artık dıyete :/

CIDDI MISIN NE ALAAK HABERLERI YOK OLE IS MI OLUR ISTIOSAN BENIM LISTEYI BIRLIKDE YAAPRIZ BEN SANA VERIRIRM DEGISDIKCE

Back
X