diyete başlayanlar nerdesiniz,birlik olalım :)

hızlı dıyetlerı pek onermıyor doktorlar cnm nasıl verdn genede sen bılrısınde ınsallah amacına ulasırsn.
Canım hızlı diyet yapmadım doğum yapalı 7 ay oluyor benim ama hala emziriyorum ve emziriyorum diye onume ne gelirse yer olmuştum akşam 7 den sonra yemeyi bıraktım sabah kahvaltısında 2 tane yumurta bol yeşillik ve yeşil çay içiyorum her sabah aç karnına şekersiz turk kahvesi yanına bitane kuru kayısı tüketiyorum tuvalete çıkartıyor oğlen yulaf tuketiyorum yarım yağlı sutle yada sebze yemeği yiyorum kuçuk porsiyon ,bir dilim ekmekle kepekli, makarnayı beyaz ekmeği şekeri unlu her şeyi kestim gece yatmadan oncede yoğurt pul biber limon kurunu uyguluyorum bakalım çok sabırsızım ama yoğurt limon ve pul biber çok yağ yaktırıyor tavsiye ediyorum kesinlikle

Canım hızlı diyet yapmadım doğum yapalı 7 ay oluyor benim ama hala emziriyorum ve emziriyorum diye onume ne gelirse yer olmuştum akşam 7 den sonra yemeyi bıraktım sabah kahvaltısında 2 tane yumurta bol yeşillik ve yeşil çay içiyorum her sabah aç karnına şekersiz turk kahvesi yanına bitane kuru kayısı tüketiyorum tuvalete çıkartıyor oğlen yulaf tuketiyorum yarım yağlı sutle yada sebze yemeği yiyorum kuçuk porsiyon ,bir dilim ekmekle kepekli, makarnayı beyaz ekmeği şekeri unlu her şeyi kestim gece yatmadan oncede yoğurt pul biber limon kurunu uyguluyorum bakalım çok sabırsızım ama yoğurt limon ve pul biber çok yağ yaktırıyor tavsiye ediyorum kesinlikle

pardon canım bılemedım ama cok ıyımıs masallah pulbıber dımı bı ara bende yaptım bırakdım ya yarn dıyesteynıme gıtcem ona da bı sorcam bende denıcem onu ya hemen gtsın ıstıyorum bende ne kdr bole saglıklı desemde :)

pardon canım bılemedım ama cok ıyımıs masallah pulbıber dımı bı ara bende yaptım bırakdım ya yarn dıyesteynıme gıtcem ona da bı sorcam bende denıcem onu ya hemen gtsın ıstıyorum bende ne kdr bole saglıklı desemde :)[/QUOTE
Canım mutlaka dene hiç bir zararı yok sen ne kadar zamanda kaç kilo verdin kaç kilosun şu anda :))

Ben 2.5 ayda 6 kilo verdim ama yagdan 5 kilosu suan 66 yim diyetsyenn hedef 62 falan ama ben 58 istiyorum bide yarin tarti gunum inaallah vermisimdir.
Yogurt kurunu yapdm da bi kac gun ama baslicam yarin mutlaka sen bu arada aksamlari yemio musun bisey

Ben 2.5 ayda 6 kilo verdim ama yagdan 5 kilosu suan 66 yim diyetsyenn hedef 62 falan ama ben 58 istiyorum bide yarin tarti gunum inaallah vermisimdir.
Yogurt kurunu yapdm da bi kac gun ama baslicam yarin mutlaka sen bu arada aksamlari yemio musun bisey

gunaydnn diyetsyene yogurt kurunu soledım gerek yok dedı o bole seylere karsı zaten her ogun yogurtun var dedı :)

gunaydnn diyetsyene yogurt kurunu soledım gerek yok dedı o bole seylere karsı zaten her ogun yogurtun var dedı :)
Canım sen bakma diyetisyenlerin çoğu böyle kürlere karşı zaten ancak bunun faydasını çok görüyorum denemeni ısrarla tavsiye ediyorum incelme konusunda sana yardımcı olucakk :)

Akşam 6 da son yemeğimi yiyorum kereviz ve yoğurt yemiştim akşam ama yarın adet olucam hiç kilo kaybı gözükmüyor o yüzden birazcık moralim bozuldu :(

Akşam 6 da son yemeğimi yiyorum kereviz ve yoğurt yemiştim akşam ama yarın adet olucam hiç kilo kaybı gözükmüyor o yüzden birazcık moralim bozuldu :KK43:

hıc moralını bozma adette degısıyor mesela benm ıkı hafta oldu 700 gram vermısım adetmın 3 gunuydu olur dedı oynuyor cunku. evet yogurdu yapıcam calısınca ben gec yıyıyorumda yogurtu kac da yıyosun sen.

hıc moralını bozma adette degısıyor mesela benm ıkı hafta oldu 700 gram vermısım adetmın 3 gunuydu olur dedı oynuyor cunku. evet yogurdu yapıcam calısınca ben gec yıyıyorumda yogurtu kac da yıyosun sen.
Sağol bebeğim ya moral verdin valla :) hiç fark etmez yatmadan yarım saat önce olsun yeter tatlım

Sağol bebeğim ya moral verdin valla :) hiç fark etmez yatmadan yarım saat önce olsun yeter tatlım

tabıkı stres kotu bunu bende co yapıyorum bazen kılodan vermeyıp yagdan gıttıgde cok oldugu ıcın alısdım dıyelım :)

tamam aksam baslıcam bakalım cabucak gıtsn ıstıyorum :)

tabıkı stres kotu bunu bende co yapıyorum bazen kılodan vermeyıp yagdan gıttıgde cok oldugu ıcın alısdım dıyelım :)

tamam aksam baslıcam bakalım cabucak gıtsn ıstıyorum :)
Canım tartıldın mı hiç başladın mı yoğurt kürüne :)))

Canım tartıldın mı hiç başladın mı yoğurt kürüne :)))

hayırrr baslayamadım hafta sonu hep unuttum ya aksama resmen alarm kurcam :) 65,700 hastaydm 600 gram vermıs gozukdum oynar dedı dıyetsyen bakıcam artk

sen napıosun tartıldın mı

ınsallah canım takıpte kalalım bende ocak aylarında 72 kıloydum 65 ındım ınsallah hazırana kadar 60 ı grelım sonra 55 olur dıye umut edıyorum :)

Ayni zmanda baslamisiz canim cok iyi gidiosun peki sen neler yapiodun diyet olarak yaz azicik gene bakim ☺

ınsallah canım takıpte kalalım bende ocak aylarında 72 kıloydum 65 ındım ınsallah hazırana kadar 60 ı grelım sonra 55 olur dıye umut edıyorum :)

canım smdı lıstenı okudum kusura bakma aynı sende benım gıbı yapıosun bole ıyı oluyor. diyetsyene gıtmıyodun dmı

Back
X