Dıyete başlayıp yarıda kesıyorum dayanamıyorum desteğınızı istiyorum!

MirayDemic

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
2
0
1
İstanbul
Merhaba 18 yaşındayım 1.70 boyundayım 73 kiloyum oldukça fazla basenim var. Etrafımda ki zayıf insanları gördükçe bunalıma giriyorum lütfen yardım edin . Yaşım gereği en iyi diyet listesi nasıl olmalı . Gelişim çağındayım sonuçta :) lütfen yardım edin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba 18 yaşındayım 1.70 boyundayım 73 kiloyum oldukça fazla basenim var. Etrafımda ki zayıf insanları gördükçe bunalıma giriyorum lütfen yardım edin . Yaşım gereği en iyi diyet listesi nasıl olmalı . Gelişim çağındayım sonuçta :) lütfen yardım edin

süt, peynir, yoğurt, meyve, et gibi şeylerin fazla tüketildiği bir liste olmalı ki elma ve yoğurdu aynı gün içinde tüketmeye başla biraz da sporla basen sorunun kalmaz kolay gelsin bu arada hırs yap ve 3-4 gün sürdür sonrasında bırakmak istemeyeceksin 3-4 gün bi dışarı çıkma gerek olmadıkça ortama girdiğinde şuan birinci günde olursan bozarsın ama 3-4 gün uğraşınca emeğime yazık diyip devam edersin başarılaaar :16:

Umarıııım bakalım bugün başladım ekmek ve şekeri kestim akşamda yürüyüşe çıktım

bendede aynı sorun var baslıyorum ertesi gun neyse bugunde yıyım dıger gun baslarım dıyorum boyle dıye dıye kac ay oldu ve bir ayım kaldı yaz gelıyo acıl bıseyler yapmam gerek lütfen önerilerinizi yazın cabuk kilo verdiren yöntem fılan :( dıyete ve yuruyusede baslıyorum bu gunden ıtıbraren :14:

kızlar ne diyeti yaparsanız yapın ama akşam 5 ten sonra karbonhidrat almayın. gitmeyen göbek bile gidiyor. büyüme hormonu aktif olduğu için haliyle göbek eriyor cilt daha iyi görünüyor. 10 gün yapın bu dediğimi göreceksiniz. akşam yemeğiniz sadece protein olsun et tavuk yada balık bunlardan biri.

Back
X