Diyete başlıyalım

eboru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
103
79
31
Diyete devam edenler ve yeni başlayanlarla bir arada diyet yapabiliriz herkes verdiği kiloyu bu yolda nelere ihtiyacımız olduğunu,daha önceki deneyimlerini söyliyebilir.Orta okulada çok kiloluydum 95den 85 e sonra da 85 den 80 e düştüm son verdiğim kilo sabit kaldı.75 e kadar indim ama malesef tekrar aldım dikkat etmeyince :110:.Şimdi tekrar başladım veee diyete başladım tekrardann.Diyet arkadaşlarım neredee:KK37:

1 aydır bende kendimce diyetteyim ve buraya kayıt olmasamda çogu forumu okudum, yazılanlardan kendime ayarladim sadece herkes cok zamandir kayit oldugu icin biranda olaya dahil olmak istemedim, çekindim burayi boş görünce bende kayıt olmak istedim, ve ilk günki azmimi kaybetmek istemiyorum, her türlü yardıma açığım :)

Ben katilabilirim ama diyet degilde kalori hesabi yapiyorum o daha kolay oluyor
her yediğinizi yapıyomusunuz zor olmuyomu sürekli, bide çokta net yazmiyoki internette herseyin kalorisi nasil hesapliyosunuz, surekli 100 gram yaziyo bilmiyorumki ben o ne kadara denk geliyo:)

her yediğinizi yapıyomusunuz zor olmuyomu sürekli, bide çokta net yazmiyoki internette herseyin kalorisi nasil hesapliyosunuz, surekli 100 gram yaziyo bilmiyorumki ben o ne kadara denk geliyo:)
Alistiktan sonra çok kolay oluyor zaten cogu yiyecegin arkasinda yaziyor

Uzun zamandır kadınlar kulubune giremiyodum kızlar k.bakmayın.Aslında herşey kararlılıkla alakalı.Bir karar versek istikrarla devamı gelcek herşey düşüncelerimizde bitiyo bence :KK59::KK9:

X