diyete konsantre olamıyorum

halehasan

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2013
29
0
6
Bitlis
merhaba arkadaşlar 7 aralık 2014 tarihinde dukan a başladım 109 kilo ile bugun yani bir haftanın sonunda 104,900 geldim ancak hiç incelmiyorum evde aletle jimnastik yapıyorum yalnız sorunum şu ben bişeyi yapmaktan çok sıkılan biriyim ve bunu hiç aşamıyorum bazen saçlarımı bile yaparken yarısını yapıp yarısını bırakıyorum sıkıldığım için ayrıca insülin direncim diyette benimle çok güzel oynuyor defalarca yapıp bozum artık yapmak zorundayım ama çok sıkılıyorum arkadaşlarım bana diyet kola diyor dalga geçiyorlar eşim artık yoruldu zavllı benim yapıp bozmalarımdan ve bu süreçte hiç motive olamıyorum aşırı yağlanmadan çocuğum olmuyor ve ben hala çok zorlanıyorum yaparken çok çaresiz kaldım yaa ben nasıl devam edeceğim zaman beni çk korkutuyor gözümde büyüyor var mı böyle çok kilo verenler

Merhaba!ben varim.dukanla 3 ayda 15 kilo verdim.bende aynen senin gibi sikilgan biriyim.diyetler ozellikle cok sikardi beni ama basardim.sakin bozma motivasyonunu.inan kilolar tikir tikir gidince super motive oluyorsun.ben65 kilo ile basladim.3 gun atak yaptim.sonrasinda 40 gun seyir,40 gun guclendirme yaptim.simdi koruma evresindeyim.eger karali olursan cok guzel kilo verebilirsin.bir sure sonra zaten hem bedenin hem ruhun diyete alisiyorsun.sakin pes etme.sevgiler

merhaba,
bende senin gibi motivasyonum hiç yoktu ,nişanım vardı 97 kg dum ,resımlere bi baktım aman allahım bu ne hal,hemen sağlıksızda olsa elma dıyetıne basladım ,evlılıge kadar 82 kg düştüm,sonra evlılıktı yemeydı içmeydı derken tartıda yıne 90 ı gördüm ,tabi moral düştü yine ,of nasıl vericem ne zaman baslıcam derken ,bı baktım bı gun tartı 88 i göstermiş,sevındım hiç uğraşmadan sadece buzdolabımı saglıklı seylerle doldurarak düştüm bu kilo ya,sonra işten ayrıldım ,dedımkı 3 ay çalışmıcam ve sabha erken kalkıp spor ve dıyet eşliğinde bu kılolardan krutulucam,kampa soktum kendımı resmen ,dışarı cıkmıyodum ,diyetımı tolere etmesın den korkuyodum aslında,
evde kosubandım var benım her gun 1 saat bazen 1,5 saat spor yaptım,dukanın atak dönemını yaptım seyiri devam ettıremedım ,o diyet bu dıyet derken suankı kılomdayım,ve bi ileri bir geri gidiyorum ama ne olursa olsun ,kendıme güvenıyorum herkes verır bende verırım dıyorum ,

başarılmıyacak hiç birşey yok,etrafındakı kişilerin ne düşündüğü önemli olmasın kilo alınırda verilirdi ,sağlık sihattın yerınde olsun yeter ,
kendıne güven başarıcagına güven ,ve kısa süreli değil uzun sürede verebilirim diye düşün ,eğer kısa sürede vermeliyim düüşüncesine kapılırsan ,her veremedıgın kıloda hayal kırıklıgına ugrarsın ,ıstkrar önemli,
inş. hedefıne mutlu oldugun fiziğe kavusursun ,bu kılo denen şey tüm hayata bakışımızı ,mutlulugumuza engel oluyo maleesef,
ben insan içne çımak ıstemıyodum ,soyutluyodum kendımı,kendımı sevmıyodum baskaları benı neden sevsın saysınkı dıye düşünüyodum

Ben de boyleyim cok kilolu degilim ama fazlaliklarim var bir turlu diyet yapamiyorum sabah basliyorum aksama coktan bozmus oluyorum moralim cabuk bozulur hemen buzdolabina yoneliyorum.

çok zor bende yapmaya çalışıyorum ama 2 gün yapsam sıkılıyorum işten ayrıldıktan sonra 3 ayda 6 kilo aldım boy 1.60 kilo 63 napıcam ben :14:

evde ne şekilde dıyet yapıosun bılmıorum cnm ama spora başlaman şart..öncelikle şunu sölim kesınlkle evde spor yapamıyor ınsan
para verıp spor salonuna yazılınca mecburen gıdıyorsun ve alışıncada artık sen bırakamıorsun..spor salonuna yazıl derım

Obezite psikolojik bir problemdir 2 sebebi vardir ya bilincalti intihar istegi ya da disari cikaramadigin duygulari yiyerek icine atmak..eger iyi bir psikologtan yardim alirsan yeme sorununu cozersin aksi takdirde kendini zorlayarak kilo versen bile mutlaka basa donersin..diyete odaklanamaman cok normal

merhaba arkadaşlar 7 aralık 2014 tarihinde dukan a başladım 109 kilo ile bugun yani bir haftanın sonunda 104,900 geldim ancak hiç incelmiyorum evde aletle jimnastik yapıyorum yalnız sorunum şu ben bişeyi yapmaktan çok sıkılan biriyim ve bunu hiç aşamıyorum bazen saçlarımı bile yaparken yarısını yapıp yarısını bırakıyorum sıkıldığım için ayrıca insülin direncim diyette benimle çok güzel oynuyor defalarca yapıp bozum artık yapmak zorundayım ama çok sıkılıyorum arkadaşlarım bana diyet kola diyor dalga geçiyorlar eşim artık yoruldu zavllı benim yapıp bozmalarımdan ve bu süreçte hiç motive olamıyorum aşırı yağlanmadan çocuğum olmuyor ve ben hala çok zorlanıyorum yaparken çok çaresiz kaldım yaa ben nasıl devam edeceğim zaman beni çk korkutuyor gözümde büyüyor var mı böyle çok kilo verenler

Bende 109 kiloydum. Defalarca diyet yapıp bozdum. Olay şu neden zayıflamak istediğini düşün. Ben diyet yapıyorum mantığı gütme. En önemlisi kısa zamanda kilo vermenin zor olduğunu inan ve yavaş yavaş vermeye başla. Diyetisyene gitmenin öneririm.
temmuzdan bu yana devam ediyorum. Şuan 81 kilo civarındayım. Yapabileceğine inan. Hastalık yoksa kilolu olmak bir tercihtir. Psikolojik rahatsızlığın varsa psikolog+diyetisyene git.:34::34:

Ah bende öyleyim :26: 2 ocakta diyetisyene gittim kızılay tıp merkezinde liste verdi onla 1 hafta da 2 kilo verdim ama bu hafta çok bozdum diyeti bigün kfc bigün dürüm derken ama bugün gene başladım ay sonu kontrol var ve listem değişecek çok katıydı bu liste düşün sabah sadece haşlama yumurta, kibrit kutusu peynir, yeşillik ve şekersiz çay bu ne domates salatalık bile yok :emir_bebek:
ama şuan direnmeye çalışıyorum yazı hayal ediyorum motive olmaya çalışıyorum bu arada boyum 1,65 kilo 69.

Bende bugun dukana basladim arkadasim super bi diyet bence birakma ben 3 gun atakta 2 kg verdim.. sen bikmadinmi en sevdigin kiyafetleri bakip bakip alamamaktan,hep kendini cirkin gormekten hicbiseyin uzerine yakismamasindan,otururken gobegini kapatmaktan,fotograf cekinirken yan durmaktan ve bi milyon sacma durum daha sayabilirim... bikmadinmi?ben biktim ve basladim.. hatta benim fazlam 15 kg falanken bunlardan biktim.. bugune kadar diledigimi yedim en fazla 10 dk mutlu oldum sora? Bunlari dusun,kilonu ver istedigini azar azarda yine yersin arkadasim sakin.bozma....

Bak canım,dukan mukan,bunların hepsi hikaye.Her kilo verdiren rejim iyi değildir.Sağlığından olmak mı önemli,kilo vermek mi.Vücut dengeni bilemezsin.Vücuda sürekli protein yüklemesi ne kadar sağlıklı sence.Bir süre sonra halsizlikle birlikte ileriye dönük sağlık sorunların başlar.Bir vücudun bütün vitaminlere ihtiyacı vardır.Ömür boyu dukan veya farklı rejimmi yapacaksın.
İşin özü herşeyi azaltarak yemek ve hareket.Tek başına yapamıyorsan,pdikolgtan ve diyetisyenden destek alabilirsin.Hiçbirşey sağlığından daha önemli değil.Bak bebekte düşünüyorsun.Bir yeri yapayım derken,vücudunda öbür yeri hasara uğratma.

merhaba bi kere kendi basiniza kilo vermeyi bosverin size bir diyetisyen sart yanlis anlamayin lutfen ama vereceginiz kilo oyle bes on degil ki kendi basiniza saglikli bir sekilde halledebilesiniz dukana falan inanmiyorum enguzel sey kontrollu zayiflamaktir insan diyette olunca malesef sevmedigi yiyecekleri bile resmen aseriyor bende suan diyetteyim ama 10 kg vercem ben yani suan kendimide bildigim icin diyetimi kendim yapiyorum diyetisyene giderseninz kendinizi daha mecburi hissedip basarabilirsiniz ben inaniyorum

Back
X