Diyete Nasil Baslayabilirim?

sedaaseker

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
8
8
16
İstanbul
Selam arkadaşlar,ben öğrenciyim ve şu 5 ay içerisinde bir takım sorunlardan dolayı 15 e yakın kilo aldım,diyete başlamak istiyorum ama bir türlü olmuyor tam başladım diyorum sonra derste midem guruldayacak korkusundan dersten önce bir şeyler yiyorum eve gelince de acıkıyorum anlayacağınız bir türlü başlayamadım,almanya da yaşıyorum ve sürekli ekmek,patates yemek zorundayız ne yapabilirim?

Tatlım benim halamda Almanyada yaşıyor ama Türkiyede bile zor bulacağın sebzeler yiyor :))
Dediğin gibi çok acıkıyosan 3ana 3ara öğün yemelisin sabah kalkıp kahvaltını yap domates zeytin peynir şekersiz çayını iç
12 yada 13te öğle yemeği yiyeceksen 10.30fibi bi elma yada avucun kadar kuruyemiş ye
Öğlen sebze et yoğurt yada salata ye
18 19 gibi akşam yemeği yiyeceksen bi ara daha koy bi meyve ye akşamda öğlen gbi ye ekmekte ye tabi ama tam tahıllı bi ekmek ye yani yulaflı çavdarlı vb.. Görürsün fayda edecek :))

merhabalar :) sabah okuldan once kahvaltını guzelce yap derste karnın guruldamaz cantanada bı elma at oglen de onu yersın tok tukar cok acıkmassın patates ve ekmek yemek zorundaysan patatesı ekmeksız tek basına ye hem ekmek hem patates cok fazla olur bu arada bende almanyadayım :)

Konu basliginiz size daha yardimci olunabilinecek sekilde duzenlenmistir.Bilginize..

Back
X