- 11 Nisan 2011
- 514
- 9
- 118
- Konu Sahibi seheryelikiz
-
şu çizelge işini beceremiyorum yaneyse daha sonra tekrar denicem
kahvaltı öncesi tarçınlı ballı ılık suyumu içtim..
kahvaltı:
1 yumurta
2 dilim ekmek
küçük bir dilim peynir
domates
ben her hangi bir diyet programı takip etmiyorum, tarçınlı bal karışımını düzenli bir şekilde içeceğim ve tüm yediklerimi yarıya düşüreceğim,siz nasıl yapacaksınız?
tabi ne demek rule hosgeldin aramiza hayirla zayiflamalar :)) hade gaza gelme benzine gel :))
yansimasalim cizelgeni bir daha dene olmazsa ben yardim ederim adim adim
hoş bulduk canlarım cumartesi günüm vardı abarttım aazıcık akşam yemedim.pazar nöbetçiydim iyidi tozutmadım .bugün evdeyim komşularımı çağırdım kısır kek börek yaptımmm ohhhh ohhhh ben sadece kısır yedim aşama yoğurt yiyecem.yarından itibaren düzenli rapor verecem canlarımmm
kızlar bende varımmm nerdeyse bir ayddır diyetteyim iyi gidiorr karatay yapıyorumm acıkmıyorumm çokk kılo aldımevlendikten sonra o kılonun üüstüne birde hamıle kaldım olan oldu anlıcanız 8 aylık bebeyım var 4 gündür tartılmıyorum ama 4 gun önce 4 kilo vermıstım bu ayın 24 de tam bir ay olacak kendimi toparladım ve sonunda başladımm inşallah böyle gider eskı halime dönmem gerek böyle cok mutsusuz hiç birşey almak istemiyorum hiç biryere gitmek istemiyorum bu yazı bukadar kıloyla karsılamak istemiyorum hamileliiyimin ilk ayında kotumun içine giriyodun sonra tabi ayagın sığmadı ama pazar gunu denedin ve dümesi kapandıı cok mutlu oldummmm destek olalım ve motıvasyonumuzu kaybetmıyelım cünki herseyın tadını biliyoruz bu zamana kadar yedikde ne olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?