• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyete Yeni Başlayanlar Kimler?

Ben de 10 aydır fala rejimdeyim, ama ölümüne bir rejim yapmadım, sadece akşam yemeklerini hafifi geçirdim ve 16 kilo verdim.
Ama bi on kiloya daha ihtiyacım var.105 kilo ile başladım şu an 89 kilodayım. Aslında 65 kilo olmam gerekiyor ama ilk hedefim 79...
Bu yüzden bir hızlandırıcı rejime ihtiyacım var, çünkü yerinde sayıyor kilom bu ara....
Benim de motivasyona ihtiyacım var yani...

bir haftadir rejimdeyim rejimde denilemez tam anlamiyla ama dikkat ediyorum yediklerime gecen pazartesi 61.2 dim en son bugun sabah baktim 59.9 :)cook sevindim biraz daha siki tutsam rejimi ben bir ayda super olurum heee darisi diger arkadaslarin basina ::::)

merhaba

ben dün bir dieyetsene gittim...evlendiyim evleneli 12 kilo aldım....:43: neyse doktor bana güzel bi diyet listesi verdi bol bol meyve ve sebze yenilmesi önemli.....günde 6 öğün ve önemlisi 3 litre su....diyeti bilmek isteyen varsa bana haber verin :)
1 ayda 4 kg veriliyormuş...

neyse arkadaşlar hepinize slm....:nazar:

merhaba canım :) aynı bendensin.. bende evlendiğimde 10 kilo aldım.. ve 2 haftadır eşim ile uyguladığımz diyet sayesinde diyete başlamadan önceki tok ve baya dolu karın ile 74 iken 2 haftadan sonra bugün sabah açkarın ile 68 i gördüm... şöyle söyliyim bende artık en iyisi diyetisyene gidym dedim . çünkü evde tek başına diyet yapmak şundan azalt bundan azalt ile olmuyordu iradesizliğime yeniliyordum..e birde eşime yemek yapıyordum.zorla yediriyordu . diyetisyenin vereceklerini biliyordum ama sırf hani 2haftada bir kontrol utanma içgüdüsü ile diyeti bozmuyorsun yoksa diyetisyenin uyguladığı liste değildi beni o düşünceye iten.. her neyse buna karar vermişken en son eşimde ne kadar çok kilo aldığını gördü kendisinin ve beraber az yemeğe başladık..

tabii bundan önce günlük almamız gereken kalori ihtiyacımızı hesapladık ve bizim günlük kaç kalori yiyecek tükketiğimizi listeledik... zaten diyetisyenin yanına gittiğinde ilk 2 hafta yada 1 hafta boyunca yedğin şeyleri yaz miktarları ile diyor..ve bu miktarları %50 duruma göre %60 herneyse yarıya indirince ve bunları otomatikmen 6 öğüne bölünce veee açlık hissi yemek yedikten 3 yada 4 saat sonra hissedilir tam o sırada ara öğün yendiği için açlık hissi oluşmuyor..falan filan yani öyle.. e biz günlük kalorinin anasını ağlatıyormuşuz hesapladığımzda şook özellikle ekmek .

Son düzenleme:
bende geldim aranıza arkadaşlar.. evleneli 1 yıl oldu ilk zamanlar hiç kilo almadım hatta zayıfladım bile ama son 3 aydır aldım başımı gittim yaniii :19: 60.00 kiloyum ve 53-55 arası bana ideal olan kilo. dün itibariyle diyete başlamış bulunmaktayım... ilk gün neler yedim paylaşayım size hemen :21:
sabah : uyanır uyanmaz bi alışkanlığım vardır su ve hemen içtim 2 bardak.. sonra 1 kase kelogs yedim light süt ile 3 ceviz ve 1 bardak yeşil çay
öğlen : 1 yeşil elma tavuklu salata
akşam : 1 tabak z.yağlı kereviz yemeği ve 1 elma
ve tabiki 2,5 litre su içtim...

bu sabah ise kahvaltı aynı ama artı olarak 1 kaşık kepek attım kaseme çay içmedim bide...
öğlen içinde düşünüyorum salata yine çalışınca en uygununu bulmak gerekiyo...

hepinizee selamlar.... :54:

dün de bende burdaki bütün olumlu başarılardan dolayı gaza gelip sıkı bir sağlıklı beslenmeye geçtim. sabsah işe gitmeden önce erkenden yürüyüş yapıyorum. ve düzenli öğünlerle besleniyorum. her seferinde başarısızlığa uğadığım dönemleri geride bırakıp bu başlangıcımın sonuca ulaşmasını istiyorum:) bu arada 1.76 boyum ve 76 kiloyom... 1.5 ay sonrada düğünüm var umarım düğünüme bu kiloyla girmem:(

bende diyete yeni başlayanlardanım. yeni dediğim 2 hafta oluyo işte :) ben diyetin yanında spor da yapıyorum atrıca işimi garantiye almak maksatlı birde zayıflama kapsülü kullanıyorum. kullandığım kapsül hap bana tokluk hissi verdiğini düşünüyorum. ve diyet yapmakta zorlanmıyorum. ama tabi sporumu eksik etmiyorum.

dün de bende burdaki bütün olumlu başarılardan dolayı gaza gelip sıkı bir sağlıklı beslenmeye geçtim. sabsah işe gitmeden önce erkenden yürüyüş yapıyorum. ve düzenli öğünlerle besleniyorum. her seferinde başarısızlığa uğadığım dönemleri geride bırakıp bu başlangıcımın sonuca ulaşmasını istiyorum:) bu arada 1.76 boyum ve 76 kiloyom... 1.5 ay sonrada düğünüm var umarım düğünüme bu kiloyla girmem:(

Canım girmeyeceksin bak gör azim olduktan sonraaa olurrr :54:

bende diyete yeni başlayanlardanım. yeni dediğim 2 hafta oluyo işte :) ben diyetin yanında spor da yapıyorum atrıca işimi garantiye almak maksatlı birde zayıflama kapsülü kullanıyorum. kullandığım kapsül hap bana tokluk hissi verdiğini düşünüyorum. ve diyet yapmakta zorlanmıyorum. ama tabi sporumu eksik etmiyorum.

3. günüm bugün 600 gr vermişim sabah tartıldım aç karnına. devam daha verilmesi gereken 5-6 kilo var... canım sen ne kullanıyosun kapsül olarak ?

161 boyum 65 kilom ve diette 3. günüm hiç kolay değil.Yemek yemek benim için büyük zevktir.Plates yapıyorum ama 11 dakikanın ne kadar yararı olur bilemiyorum.Günde 2 kere 11 şer dakika yapıyorum.

Bende diyete başlayalı bir ay oldu ama malesef kilo veremedim. :( . neden olduğunu bir türlü anlamıyorum. diyetisyene gidiyorum programa dikkat ediyorum. haftada en az 3 gün spora gidiyorum. ama yine kilom değişmiyor.

diyetisyen troid lerin yavaş çalışıyor olabilir dedi test yaptırdım ama troidlerin gayet iyi durumdaymış.

ya ben neden kilo veremiyorum:(((((

bu arada 1,70 boyum var 75 kiloyum ve ideal kilo hedefim 65

Bende diyete başlayalı bir ay oldu ama malesef kilo veremedim. :( . neden olduğunu bir türlü anlamıyorum. diyetisyene gidiyorum programa dikkat ediyorum. haftada en az 3 gün spora gidiyorum. ama yine kilom değişmiyor.

diyetisyen troid lerin yavaş çalışıyor olabilir dedi test yaptırdım ama troidlerin gayet iyi durumdaymış.

ya ben neden kilo veremiyorum:(((((

bu arada 1,70 boyum var 75 kiloyum ve ideal kilo hedefim 65

tatlım üzülme olabilir boyle şeyler...
madem tiroidlerinde bişey yok o zman diyetisyenden rica et biraz daha azaltsın daha az kalorili bir diyet versin
bir de spora gidiyormuşsun bunu3 yerine 5e falan cıkart bi de oyle dene bakalım...
sonra suyu ne kadar içiorsun bu da önemli en az 2-3 lt iç ki metabolizman yavaslamasın...
bunları dene ve sonra bize de haber ver olur mu merak ettm durumun ne acaba diye...

merhaba kızlar
bu arada bn diyeti iyice astım... yediklerim konusunda kendimi cok salmıyorum ama eskisi gibi duzenli de yemiyorum maalesef... silkinme vakti gelmiş bnm için buraya gelince anladım:)
hadi bakalım yarına niyetlendim inşallah baslarım:)))
bu arada kilo vermiş olanları da tebrik ediyorum inşallah istediğiniz kiloya ulaşır ve hep aynı incelik ve zerafette kalırsınız...
sevgiler...

merhaba, diyete baslayali 18 gun oldu... ve 2.2 kilo vermisimm:1: aslinda biraz daha dikkat etseydim daha fazla kilo verebilirdim ama dayanamadim..ufff cabuk gitsin kilolar.. 54 kilo olmak istiyorumm

kızlar bende arada kaçamaklar yapıyorum olmuyor ya napıyım ama kilo vermişim arkadaşım ve annesiyle uzun zamandır görüşememiştik beni dün gördüler aaaa kız çok zayıflamışsın dediler.eşimde iş için şehir dışındaydı oda görünce kilo vermişsin dedi ama ben tartılmadım çünkü hep 64 gösteriyor ve kilo vermiş gibi hissetmiyorum.belki ödemlerim falan gitmiştir bilmiyorum ama yarın tartılcam şöyle 3 kg vermiş olarak çıksam çok mutlu olurum ama hiç hissetmiyorum.

slm arkadaslar aranıza yenı katıldım. ben ve arkadasımın acıl 20 kılo vermemız gerekıyr ya ne yaPİcagımıza tam olark karar veremedımk. dıyetısynemı gıtsek,akupuntramı sporamı bılemedık , Fatıh2de oturuyruz ve memuruz anlıcagınız sa mabaşı oturuyrz butun gun harektsızız ne yapalm kızlar bıze yrdımcı olurmusuzzz :49:

slm arkadaslar aranıza yenı katıldım. ben ve arkadasımın acıl 20 kılo vermemız gerekıyr ya ne yaPİcagımıza tam olark karar veremedımk. dıyetısynemı gıtsek,akupuntramı sporamı bılemedık , Fatıh2de oturuyruz ve memuruz anlıcagınız sa mabaşı oturuyrz butun gun harektsızız ne yapalm kızlar bıze yrdımcı olurmusuzzz :49:

merhaba hosgeldiniz (arkadasını da kastettim :1:)
ben de aynı durumdayım 20kilo fazlam var hatta 30a yakın da once 20kg hedefim son 10 kiloda diyetisyen dusunuyorum eger tıkanırsam...
bz diyet+spor taraftarıyız ama tabii spor salonuna yazılabilirsin bu bfit var ya onu tavsiye ederim istanbulda da vardır kesin izmirde cok subesi olduguna gore...
bir de zayıflama grupları var diyet ve saglıklı beslenme konusu içeriğinde bnce hangisi aklınıza daha cok yatıyorsa onunla baslarsınız hem 2 kişi oldugunuz için de pes etme sansınız az motivasyonunuz yuksek olur
başarılar...
sevgiler....

slm kızlar...
sanırım diyetler bayagı bir askıya alındı ve bu topiği unuttunuz :1:
ben burdan sureci takip etmeye calışacagım yine ama kendi gunlugumu acıyorum beni oradan da takip edebilirsiniz...:56:
sevgiler....

yaa bende zayıflamak istiyorum zayıf olmak istiyorumm çıtır anne olmak istiyorum beyz ekmeği kestim çaya 1ç kaşığının yarısı kadar şkeratarrım 15 gündür elma sirkeli su içiyorum ara sıra yeşilçay içiyorum bugün de sandolaz sakızına başladım sabahları special k yiyprdum sanırım bırakacağım 1-2 kilo verdim sayılır bilemiyorum olabilir miyim acaba* :18: :2:

bu arada 3 gündür zayıflama yüzüğü takıyorum dünden beride mekik falan artık zayıflamazsam daha da zayıflamam herhalde

diyetlerimden çok iyi sonuçlar aldığım gibi acı tecrübelerimde oldu.en önemli şey diyet kişiye özeldir.kimse bir başkasının yaptığı diyetle zayıflamamalı.yoksa kilodan başka şeylerde kaybedebilirsiniz.mesela ben 98 kilodan 55 kiloya indim.yaptığım diyet ve sporla 6 ayda verdim.sonunda amacıma ulaştım.ama vücudumun ihtiyacı olanalrı kalorili diye kesmişim.şu anda zayıfım 38 beden giyiyorum ama sürekli vitamin desteği alıyorum .mesela sürekli meyve sebze yemekten vücüdumda aslında bende düşük olan b12 ve benzeri proteyinlerden alabileceğim vitaminleri almamışım..veya kalorili diye yemediğim şeylerin içindeki vitaminleri yemediğimden aldığım vitaminleri vücudum emmemiş yoksun kalmışım.örneğin bol demir vitaminli gıdaları tüketsekte yanında çay veya süt içersek vücut demir vitamini tam olarak almaz ama yanında portakal suyu(c vitamini)alırsak demiri vücudumuz emer .onun için bir diyetisyene gidip vücudumuzun eksik veya fazla olan
vitamin ve değerlerine göre bir diyet uygulamalıyız.

Back
X