diyeti sabah basliyorum aksam sonlandiriyorum

Masal58

Aynaya bakan yüzünü, Kalbe bakan özünü görür
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
575
397
53
Merhaba arkadaslar benimle ayni durumda olan varmi? 3yil once 27 kilo vermistim ve geri almadim o motivasyonu bulamiyorum ...hala cok kilo vermem lazim ama bi turlu arkasinda duramiyorum. Benle ayni durumda olan varmi? :(

Merhaba arkadaslar benimle ayni durumda olan varmi? 3yil once 27 kilo vermistim ve geri almadim o motivasyonu bulamiyorum ...hala cok kilo vermem lazim ama bi turlu arkasinda duramiyorum. Benle ayni durumda olan varmi? :KK43:
Olmaz mı? yaklaşık üç aydır kilo vermeye uğraşıyorum. Ancak üç kilo verdim. yılbaşı tatiline gittim. 5 günde üçünü de geri alıp geldim.
Kısacası sizden daha kötü durumdayım. Ben hiç veremiyorum. Siz 27 kilo vermişsiniz. Başarınızı küçümsemeyin... Belki yeni bir motivasyon kaynağı işinize yarayabilir. Bir diyetisyene gidebilirsiniz veya imkanınız varsa bir spor salonuna yazılabilirsiniz. Bir de ben bu sefer diyette olduğumu kimseye söylemeyeceğim. İnsanlara söylediğim zaman kendimi strese soktuğumu fark ettim. Buna ailem de dahil...

Olmaz mı? yaklaşık üç aydır kilo vermeye uğraşıyorum. Ancak üç kilo verdim. yılbaşı tatiline gittim. 5 günde üçünü de geri alıp geldim.
Kısacası sizden daha kötü durumdayım. Ben hiç veremiyorum. Siz 27 kilo vermişsiniz. Başarınızı küçümsemeyin... Belki yeni bir motivasyon kaynağı işinize yarayabilir. Bir diyetisyene gidebilirsiniz veya imkanınız varsa bir spor salonuna yazılabilirsiniz. Bir de ben bu sefer diyette olduğumu kimseye söylemeyeceğim. İnsanlara söylediğim zaman kendimi strese soktuğumu fark ettim. Buna ailem de dahil...
Tatlım diyette olduğunu kendine de söyleme hatta. Dalga geçmiyorum ciddiyim... Diyet deyince aklınızda yasaklar oluşmaya başlıyor. Olumlu düşünerek devam edin. Diyet yapıyorum demeyin de sağlıklı beslenmeye karar verdim deyin kendinize. Etrafınızdakilere diyetteyim derseniz millet yediğinize,içtiğinize dikkat eder. Tavsiye vermeye çalışır. Kilo verdin mi vermedin mi takibini yapar. Hiç gerek yok. Kendi bedeninizin neye ihtiyacı olduğunu siz daha iyi bilirsiniz. Dün öğle yemeğinde makarna vardı ama sağlıklı beslenmeye karar verdiğim için yemedim. Niye makarna almadın diyenlere diyetteyim falan da demedim. Ben sossuz makarna sevmem dedim geçiştirdim. Kimseyi ilgilendirmez diyette olup olmaman.

Mesela canın çikolata çektiğinde çikolata yasak deme. Yemesem daha iyi olur diye düşün. Hep yasak yasak diye onları düşününce bütün gün aklımızda onlar kalıyor. Etrafınıza hedeflerinizle alakalı görüntüler yerleştirin. Mesela 50 kiloya mı düşmek istiyorsun telefon ekran resmini 50 rakamı yap. Nasıl bir vücuda sahip olmak istiyorsan ona benzer birinin fotosunu buzdolabına as. Olur da bozacak olursan fotoyu görünce dizginlersin kendini. Spor yapmakta zorlanıyorsan eğlenceli bir yöntem seç Dans et. Hopla zıpla. Yeter ki hareket olsun. Ben bulaşık makinesindeki çatal-kaşıklığı tek tek boşaltıyorum. Sırf eğilip kalkayım bir iki adım fazla atayım diye.

Bende kiloluyum. Kilo verme aşamasında bu yöntemleri kullanıyorum. Etrafımdakilere de diyetteyim demiyorum. Yasak koymuyorum. Yememen daha iyi diyorum kendime. İkram edilen abur cuburlara sağolun deyip geri çeviriyorum. Bol su içiyorum.(Su içmeyi hatırlatıcı program yükledim). Hareketlerimi arttırmaya çalışıyorum. Kendinize inanın yeter. Herşey kafada bitiyor.

O kadar dusunuyorum ki canim cok sikkin motivasyonumu tekrar toplamam lazim gercekten :/
Yalniz spor konusunda bisey yapamiyorum ben alman marketinde calisiyorum ve asiri yorucu bi is her yere kosturuyorum eve gidince hareket yapiyim diyorum yok parmagimi kaldiracak halim yok :/

Merhaba arkadaslar benimle ayni durumda olan varmi? 3yil once 27 kilo vermistim ve geri almadim o motivasyonu bulamiyorum ...hala cok kilo vermem lazim ama bi turlu arkasinda duramiyorum. Benle ayni durumda olan varmi? :KK43:
İlaçlar nedeniyle metobolik hızım yavaş ama sporla ve yavaşta olsa dikkat ederek yaşamaya başladım birkere mutlaka spora git şekerden uzak dur tarçınlı ayva ye tarçınlı elma ye inusilün için yılma vücut bazen kilitliyor ozamanda yılma devam et sakın bırakma

İlaçlar nedeniyle metobolik hızım yavaş ama sporla ve yavaşta olsa dikkat ederek yaşamaya başladım birkere mutlaka spora git şekerden uzak dur tarçınlı ayva ye tarçınlı elma ye inusilün için yılma vücut bazen kilitliyor ozamanda yılma devam et sakın bırakma
Aslinda ben hic sekerli seyleri sevmezdim evlenene kadar esim tatlilari sever aslinda saglikli besleniyorum ama isim cok agir ve acikiyorum yemek olmasa hic yemem yemek onume gelene kadar benim avantajim boyum uzun ve kilolarim fazla belli olmuyo ama ben yaklasik 30kilo vermem gerek tek problemimde isimin agir olmasi tüm yediklerimin kalorisini 0 layacak kadar agir sadece aksamlari yemegi kessem olur ama aclikta asiri karin agrisi yapiyo bende ama vercem ya olmuyo boyle ilgin icin tesekkurler tavsiyelerin icinde

Karatay diyeti yapin istediginizi yiyin doyarak kilo verin
bende 1 aydan fazla diyet yapamazdim 2 ay olacak hic birakmayi dusunmuyorum

Karatay diyeti yapin istediginizi yiyin doyarak kilo verin
bende 1 aydan fazla diyet yapamazdim 2 ay olacak hic birakmayi dusunmuyorum
Evet bende o diyete basladim dunku karatay diyeti konu ben acmistim simdi benim bi sorum daha olacak hedeflenen kiloya varinca nasil beslenmeli? Hedeflenen kiloya dusunce ayni sekilde beslenirsek kilo vermeye devam ediliyor mu?

Hep ayni sekilde beslenince kilo veriyorsun sonra verdigin kiloda kaliyorsun
kilo verdikten sonra cokaz mayasiz ekmek yiyebiliyorsun ama aciktiriyor bu yuzden tercih etmiyoruz

Ben de varım :( 3 yıl önce 13 kilo verdim şimdi tekrar vermem lazım ama aynı motivasyon yakalayamıyorum nasıl başlayacağım kararlı olarak bilmiyorum

Ben de varım :KK43: 3 yıl önce 13 kilo verdim şimdi tekrar vermem lazım ama aynı motivasyon yakalayamıyorum nasıl başlayacağım kararlı olarak bilmiyorum
Canim ben ilk basta kalori dayimi yapiyordum 3 yil once 27 kilo vermistim bu yik tekrar yapmaya basladim sadece 5kilo verebildim 2 haftadir karatay diyeti yapiyorum bi 3kilo verebildim anca suan hic veremiyorum benimde canim sikkin bu konuda boyuma gore kilom fazla gozukmuyo ben heryerden verebiliyorum verince. Yanlis mi yapiyorum bilmiyorum sporu devreye sokmaya calisam ama isim asiri tempolu bi is motivasyonumu yavas yavas kaybediyorum sanki ama bi 30 kilo versem.. Agir yasamlari izliyorum kilo verenlerin videolarini izliyorum bi nebze olsun beni motive ediyor bakalim sende izle belki faydasi olur

Back
X