Diyetime yoldaşlık edecek arkadaşa ihtiyacım var...

sabah:2 tam buğday ekmek,kkpeynır,domates,salatalk,1 tatlı k bal
ara:1 form bıskuvı
öğle:balık,ayran
ara:3 hurma
akşam:turlu 6 yk,3yk yoğurt.1tam buğday ekmek
ara:5 yenıdunya
2 lıtre su,3kupa yesılçay

Canım geçmiş olsun diyeceğim ağrı+ödem+psikolojik etkilenlenmeler oluyor genelde...Ama üzülme haftaya o ödemleri attınmı tartı yüzünü güldürecek inşallah...[/QUOTE .!.:
inşallah abla bugün 300 gr eksik çıktım mesela :1: ödem gitsin de azalacak inşallah :21:

bugünkü menüm

sabah (12:00):
peynir zeytin domates salatalık biraz da reçel

akşam (18:00):
iki kaşık mantarlı tavuk sote
bir kaşık pilav
iki dolu kaşık yoğurt

kımse yok yaa neyse hemen menumu yazayım kızlar
sabah:kk peynır,1 tatlı k bal,2tam tah.ekmek,domates,salatalk,6 tane fındık
ara:1 form bıskuvi
öğle:6 yk sebzelı turlu ve 1 bardak ayran
ara.3 hurma
akşam:4 yk bulgur pılavı,salata,1 bardak ayran
2 kupa yesıl çay,2lıtre su

kımse yok yaa neyse hemen menumu yazayım kızlar
sabah:kk peynır,1 tatlı k bal,2tam tah.ekmek,domates,salatalk,6 tane fındık
ara:1 form bıskuvi
öğle:6 yk sebzelı turlu ve 1 bardak ayran
ara.3 hurma
akşam:4 yk bulgur pılavı,salata,1 bardak ayran
2 kupa yesıl çay,2lıtre su

Canım işteydim yeni geldim ancak fırsat buldum girmeye sabah simit zeytin,öğle yemeği yahni,pilav ,akşam yarım dürüm işteydim ve menüm tam bir fiyaskoydu...

bugün annemin doğum günüydü burası diyet topiği farkındayım ama yaptığım pastayı sizinle paylaşmak istiyorum çünkü ben bayıldım :1: $110520143410.webp

veee bu da biricik annemle fotoğrafımız $110520143412.webp

topicteki bütüüünn annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun :16::16:

not:bugün yediklerimi ne siz sorun ne ben söyleyim :ssz:

bugün annemin doğum günüydü burası diyet topiği farkındayım ama yaptığım pastayı sizinle paylaşmak istiyorum çünkü ben bayıldım :1: Eki Görüntüle 1110305

veee bu da biricik annemle fotoğrafımız Eki Görüntüle 1110306

topicteki bütüüünn annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun :16::16:

Maşallah ikinizde çok guzelsiniz annenin doğum günü kutlu olsun ve topikteki tüm anneler anneler günümüz kutlu olsun

bugün annemin doğum günüydü burası diyet topiği farkındayım ama yaptığım pastayı sizinle paylaşmak istiyorum çünkü ben bayıldım :1: Eki Görüntüle 1110305

annenin doğum gunu kutlu olsun canım nıce yıllara bu arada annene bayıldım yemınle maşallahı var tas çıkartır genclere:nazar:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım hafta sonu tartıldım bende başlangıç kilom :72kg. ve 1 kg.vermisim....cumartesi normal diyetimi yaptım ama pazar günü kaçırdım biraz yaa:(:(

Merhaba ben cuma günü tartılamadım cumartesi pazarda biraz düzensiz geçti bu sabahki kilom 61.8 hedef kilom 55.Bu cuma tartılacağım ama:8:

Anene Allah hayırlı ömürler versin...Çok güzel görünüyorsunuz :nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım hafta sonu tartıldım bende başlangıç kilom :72kg. ve 1 kg.vermisim....cumartesi normal diyetimi yaptım ama pazar günü kaçırdım biraz yaa:(:(
Tebrikler canım :nazar::nazar:
Merhaba ben cuma günü tartılamadım cumartesi pazarda biraz düzensiz geçti bu sabahki kilom 61.8 hedef kilom 55.Bu cuma tartılacağım ama:8:
Hafta sonu benimde kötüydü...Tam bir fiyasko :((

61.8 ne güzel ya şuan bana hayal gibi:) boyun kaç? İnşallah 55 i yakın bir zamanda görürsün;)

:)

1.60 cm canım :30::30::30:
68 den geldim ben buralara sonra bıraktım falan bu aralar yeniden başladım işte:8:
Artık bana kilo vermek çok uzak gibi geliyor yaa :(((

Back
X