• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyetini yarım bırakmayacak arkadaşları bekliyorum lütfen

65tim bayramdan 2 gün önce bu sabah itibari ile 63.8im kızlarrrrrrrrrrrr:D:D

Bende katılabılır miyim kızlar kilom 68.5, 58 olmak istiyorum. Doğum sonrası 88 dim 64 kdr düştüm 3 aydır kendimi salinca 4 kilo aldım aralık sonu vermem lazım en geç.

selam bende 8 kilo veermek istiyorum ...aranıza katılmaya talibim kendi günlüğümde vardı baya yol almıştım ama geri aldım en son bu sabah 56,900 ü gördüm gene ...buraya ihtiyacım var ne zaman kk dan uzaklaşsam kilo alıyorum..
sistem varmı ne zaman tartılıp neler yazıyoruz ..

selam bende 8 kilo veermek istiyorum ...aranıza katılmaya talibim kendi günlüğümde vardı baya yol almıştım ama geri aldım en son bu sabah 56,900 ü gördüm gene ...buraya ihtiyacım var ne zaman kk dan uzaklaşsam kilo alıyorum..
sistem varmı ne zaman tartılıp neler yazıyoruz ..
aklımıza gelen herşeyi yazıyoruz yani en azından ben öyle yapıyorum:KK48: ben günlük menümü sporumu yazıyorum buraya günlük gibi düşün ne aklına gelirse:KK48:
sanırım pazar günleri tartılıyoruz

menüm
sabah
1 kase yoğurt
ara
1 mandalina
şekersiz kahve
akşam
1 tabak bulgur pilavı
2 lt su şimdilik
30 dk hareket çalıştım
ben geç uyuyup geç uyanıyorum o yüzden sabahla öğle öğünüm birbirine giriyo o yüzden öğlen yok belki sonra acıkırsam 1 elma yerim

asivemavi1989 .!.:
kizlar yaa ben aksam ne yiyorsunuz salata demeyin gina geldi:KK53:
Slm arkadaşım yani salata diyecegim CÇünkü 1 ayın sonunda 9 kilo istiyorsak dimi ama....
ben de lahmacun yiyeceğim. Ama napim yani bugün uzun bir yolculuk yaptım ne yediğim hiç belli değildi... cips soda çikolata ama çok az yedim çünkü aklıma sen 9 kilo ve künefe geldi.... Ama yarın böyle olmaz. Az da olsa yimem

diamond14st: 37253699 .!.:
menüm
sabah
1 kase yoğurt
ara
1 mandalina
şekersiz kahve
akşam
1 tabak bulgur pilavı
2 lt su şimdilik
30 dk hareket çalıştım
ben geç uyuyup geç uyanıyorum o yüzden sabahla öğle öğünüm birbirine giriyo o yüzden öğlen yok belki sonra acıkırsam 1 elma yerim
Ben bu kadar az yesem inan ki 9 kilo hemen gider..... bence metabolizmanı yavaşlatma ve bu kadar az kalori ye alıştırirsan biraz fazla yesem hemen kilo yapar. Sonra yemiyorum ama veremiyorum oluyor

:
Ben bu kadar az yesem inan ki 9 kilo hemen gider..... bence metabolizmanı yavaşlatma ve bu kadar az kalori ye alıştırirsan biraz fazla yesem hemen kilo yapar. Sonra yemiyorum ama veremiyorum oluyor

:-):-) ben ve 9kilomu geldii alemsin kizzz..
napim en iysi yine salata yiyeyim :confused:

Slm arkadaşım yani salata diyecegim CÇünkü 1 ayın sonunda 9 kilo istiyorsak dimi ama....
ben de lahmacun yiyeceğim. Ama napim yani bugün uzun bir yolculuk yaptım ne yediğim hiç belli değildi... cips soda çikolata ama çok az yedim çünkü aklıma sen 9 kilo ve künefe geldi.... Ama yarın böyle olmaz. Az da olsa yimem
yanlis alinti yaptimm pardon:)))

menüm
sabah
1 kase yoğurt
ara
1 mandalina
şekersiz kahve
akşam
1 tabak bulgur pilavı
2 lt su şimdilik
30 dk hareket çalıştım
evet cnm cok az yiosun 1000 kaloriyo bile doldurmuyosun...bnce bu kadar ac kalma

Kızlar saat ogeln 2 de yattım şimdi kalktim bugün sabah bitki çayı ve küçük kase çerez yedim öğlen abartayim dedim 2 tabak sosis li makarna yedim yanında karışık tursu..
başka bişey yemeyi düşünmüyorum artk ve canm da istemiyor zaten...şimdi sıcacık bi Nescafe iyi gider ama :KK14:

Back
X