• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyetini yarım bırakmayacak arkadaşları bekliyorum lütfen

zordegil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.497
316
148
Arkadaslar benim bu topik te tek kuralım kararlı ve gerçekten kıloların dan bıkms azimli sonunu getirecek aktif arkadaşları istiyorum.
Bir yazıp sonra kaybolanlari değil. :)
8 kilo vermem lazım ben sürekli girecegim 68.500 kiloyum 60 olana kadar burdayım.
Eşlik etmek isteyen arkadaşlar buyursun gelsin

Evet canım genelde öyle oluyor.... bende kendi Günlüğüm de daha detaylı yazmaya karar verdim. Takip ettilerime de arada yazarım. Bende sık sık girerim. Kolay gelsin sana

mrb. elimden geldiğince yazmaya çalışırım bende 65 kiloyum hedefim 50 ama hiç 50 olmadım o yüzden belki çok sıska durur bilemiyorum gidişata göre karar vercem boyum 1.62

Merhaba Diamond 14 :)
benimde boyum 1.70 bende hiç 60 olmadım .. evlenmeden önce bile en az 64 u gördüm. . Ama hedefim 60 olmak bende nasıl durur ama çok istiyorum hatta 59.900 olmak :)
ben hergün her sabah yazacağım kilomu .. ben tartilmayi seviyorum strese girmiyorum. ..
Inşallah 60 olana kadar buradayım

bende eşlik etmek isterim hazır değilim şuan işe girmem gerek. Birde herballife kullancam onu araştırayım katılırım

Merhabalar,
Başka bir başlıkta da yazıyorduk beraber ama buradan da eşlik etmek isterim isterseniz.

Arkadaslar benim bu topik te tek kuralım kararlı ve gerçekten kıloların dan bıkms azimli sonunu getirecek aktif arkadaşları istiyorum.
8 kilo vermem lazım ben sürekli girecegim 68.500 kiloyum 60 olana kadar burdayım.
canım merhabalar bende 69 kiloyum bayram öncesi çok sıkı başlamıştım ama bayram mahvetti beni. yarın tekrar çok sıkı olarak başlıyorum. çok ta kararlıyım bende 60 hatta 59 olmak istiyorum. neler yapıyorsun bunun için? ben ekmeği kestim bayramda hiç ekmek yemedim ama tatlı yedim malesef. sabahları 45 dk koşu hergün 10 dk tramboln ve az yemek benm planım

inş. sağlıklı şekilde güzelce verirsin fazlalıkları..
ben hamileliğimde 30 kilo aldım 10u gitti kaldı 20 :)
79um yine eskisi gibi 59 olmak istiyorum..
yılbaşına 69 olsam mesela iyi olur :)
ben de yazarım buraya.. destek iyi geliyor..
sevgiler

süperrrr bisssürü olmuşuz burda:KK68::KK68: bende hergün yazarım buraya yediğimi ve sporlarımı tabi yapabilirsem:KK48: ben aynı zamanda 8. takımda yarışıyorum daha yeni katıldım hepimizin amacı ortak inşş herkes ulaşır hedef kilosuna
hemen yazıyım bugün yediklerimi
sabah;1 yumurta maydonoz domates
öğle;1 simit şekersiz çay
akşam; yoğurt çorbası
içinde nohut filan var

yarım bardakta kola içtim:KK61::KK61:

Hayirli olsun günlüğün canim muvaffakiyetler dilerim...

Arkadaslar hepiniz hoşgeldiniz. ..
ben çikolata ya çok düşkünum ona yemin ediyorum mesela 1 ay yemicem diye 1 ay sonunda da kendimi odullendiriyorum. Ekmek yemiyorum sabahlari bazen u no tost ekmeği yle tost yapıp yiyorum bitki çayı kullanıyorum . Ve kondisyon bisiklet im var yarından itibaren ona başlayacağım inşallah .. hergün düzenli olarak gireceğim kızlar yanlız birakmicam sizi :) tam destek hedeflere ulaşan kadar...

süperrrr bisssürü olmuşuz burda:KK68::KK68: bende hergün yazarım buraya yediğimi ve sporlarımı tabi yapabilirsem:KK48: ben aynı zamanda 8. takımda yarışıyorum daha yeni katıldım hepimizin amacı ortak inşş herkes ulaşır hedef kilosuna
hemen yazıyım bugün yediklerimi
sabah;1 yumurta maydonoz domates
öğle;1 simit şekersiz çay
akşam; yoğurt çorbası
içinde nohut filan var

yarım bardakta kola içtim:KK61::KK61:

Selamlar,
Bugün bende kola zero içtim. Ve açıkcası daha önce hiç incelememiştim ama kalorisi 0,7 miş, 330 ml kutu kolanın. Tabii önemli olan kaloriden çok karbonhidrat, onda da sıfır yazıyordu. Ne kadar doğrudur bilmem. Ama doğruysa da çok sevincem ;p

Hoşgeldin canm bende 9 takım dayım. Ama ben daha hareketli olsun istediğim için bu topigi açtım. . Bu arada kızlar sabah 68.100 çıkmıştım Suan 68.300 çıkıyorum cook iyi bu... az sonra keyif kahvesi içmeyi düşünüyorum :)

Arkadaslar hepiniz hoşgeldiniz. ..
ben çikolata ya çok düşkünum ona yemin ediyorum mesela 1 ay yemicem diye 1 ay sonunda da kendimi odullendiriyorum. Ekmek yemiyorum sabahlari bazen u no tost ekmeği yle tost yapıp yiyorum bitki çayı kullanıyorum . Ve kondisyon bisiklet im var yarından itibaren ona başlayacağım inşallah .. hergün düzenli olarak gireceğim kızlar yanlız birakmicam sizi :) tam destek hedeflere ulaşan kadar...

Bende yarından itibaren düzenli girip yazacağım... ilk iş eski düzene geri donmek 6 ogun benim icin.... erkwn yatip erken kalkalım ama dimi

Selamlar,
Bugün bende kola zero içtim. Ve açıkcası daha önce hiç incelememiştim ama kalorisi 0,7 miş, 330 ml kutu kolanın. Tabii önemli olan kaloriden çok karbonhidrat, onda da sıfır yazıyordu. Ne kadar doğrudur bilmem. Ama doğruysa da çok sevincem ;p
kalori yok zeroda ama sağlıksız işte kolanın her türlüsü o tatlandırıcılarda bağımlılık yapıyo deniliyo hiç içmemek en mantıklısı ama bende yapamam kolasız sanırımo_O

kalori yok zeroda ama sağlıksız işte kolanın her türlüsü o tatlandırıcılarda bağımlılık yapıyo deniliyo hiç içmemek en mantıklısı ama bende yapamam kolasız sanırımo_O

Evet sağlıklı değil dediğiniz gibi, hele birde yapım aşaması ile ilgili söylenenler falan. Ama işte insanın bazen gözü görmüyor, göz ardı ediyor.

Back
X