- 3 Aralık 2013
- 1.860
- 1.231
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm cok az yiosun 1000 kaloriyo bile doldurmuyosun...bnce bu kadar ac kalma
ben bu tarz menülerle 15 kilo verdim kızlar diğer türlü gitmiyo benden evdeyim bütün gün bide hareketsizlik eklenince metabolizmamı kahve ve suyla hızlandırıyorum aç kalmıyorum hiç doyuyorum hemen zaten çok yemezdim kilo alırkende tek sorunum tatlı cips ve kolaydı şimdi sadece onları bırakıp normal yiyorum eskiden 1 lt kola 1 büyük boy cips ve kocaman bi çikolata yerdim bide bu yemekleriBen bu kadar az yesem inan ki 9 kilo hemen gider..... bence metabolizmanı yavaşlatma ve bu kadar az kalori ye alıştırirsan biraz fazla yesem hemen kilo yapar. Sonra yemiyorum ama veremiyorum oluyor
Cok tesekkur ederim. Cok erken girdim sanirim tatli krizine, gozumun onunde cikolatali pastalar falan uçuyor :)Bejpost: 37241926 .!.:Merhabalar,
Öncelikle siz de hoşgeldiniz aramıza.
Tatlı ihtiyacı için elmayı rendeleyip üstüne tarçın dökerseniz biraz yatıştırıyor. Benim insülin direncim var, sürekli tatlı bir şeyler istiyor canım. Bu tarz şeylerle geçiştiriyorum. Denemek istersiniz belki. =)
açıkçası ben kahvaltımı da yapıyorum diğer öğünlerimi de yiyorum.Her sabah böyle bi kahvalti zaten yapman gerekiyor ki aksama yemeklere saldırma diye.. aksam da hafif atlattin mi hedefini yakalaman zor olmax
O kadarda kotü degil amapost: 365 .!.:Cok kotu bir sey yaptim,
Yaptığım browninin dibinde kalan parcalarindan attim agzima.
hepsinin toplami yarin dilim kek yapmaz ama yedim işte
dayanamadim kizlar, ellerim titredi artik tepsiyi yikarken.
of bi regl olup kurtulsaydim su tatli arzusundan.
Pazartesi bir arkadasima gideceğimO kadarda kotü degil ama