• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyetini yarım bırakmayacak arkadaşları bekliyorum lütfen

evet cnm cok az yiosun 1000 kaloriyo bile doldurmuyosun...bnce bu kadar ac kalma
Ben bu kadar az yesem inan ki 9 kilo hemen gider..... bence metabolizmanı yavaşlatma ve bu kadar az kalori ye alıştırirsan biraz fazla yesem hemen kilo yapar. Sonra yemiyorum ama veremiyorum oluyor
ben bu tarz menülerle 15 kilo verdim kızlar diğer türlü gitmiyo benden evdeyim bütün gün bide hareketsizlik eklenince metabolizmamı kahve ve suyla hızlandırıyorum aç kalmıyorum hiç doyuyorum hemen zaten çok yemezdim kilo alırkende tek sorunum tatlı cips ve kolaydı şimdi sadece onları bırakıp normal yiyorum eskiden 1 lt kola 1 büyük boy cips ve kocaman bi çikolata yerdim bide bu yemekleri o_O

O hhhh lahmacun hemde tane lahmacun yedim.... pişmanım desem değilim çünkü çok severim ve cok özledim nadir yerim çünkü... yarın tam gaz devam....

Bir tek ben ayaktayim galiba. Ya da herkes çok yedi kendinden geçti....
Salata yiyene hariç:)))))

Bejpost: 37241926 .!.:
Merhabalar,
Öncelikle siz de hoşgeldiniz aramıza.
Tatlı ihtiyacı için elmayı rendeleyip üstüne tarçın dökerseniz biraz yatıştırıyor. Benim insülin direncim var, sürekli tatlı bir şeyler istiyor canım. Bu tarz şeylerle geçiştiriyorum. Denemek istersiniz belki. =)
Cok tesekkur ederim. Cok erken girdim sanirim tatli krizine, gozumun onunde cikolatali pastalar falan uçuyor :)
Belki de regl oncesi baslamak pek dogru degildi ama bozmayacagim:)
Tatlitambak, sanirim alintilayamadim mesajini.telefondan giriyorum.
Cok tesekkur ederim, moral oldu soylediklerin.
insallah hepimiz istediğimiz kiloya ulasiriz.

Sabah 2 bardak su
Kahvaltı 1 fincan çay
40 gr sucuk
2 yk labne peynir
1.5 dilim çavdar ekmeği
0.5 domates ve 1 y biber
0.5 cevizli sucuk

Su icmeye devam.

gunaydin guzeller.dun dugundeydim,azcik kacamak yaptim,izni almistim cunki:))) bide dun kayinvalidem"bayaaa sismanlamisin"dedi,acayip sinir oldum.bu beni daha da motive etti tabiiki.onun icin tam gaz devam zayiflamaya.tarti gunumuz pazar oldugu icin yarin tartilicam.pazar gunleri icin hedef kilomu pazartesinden baslayaram yazicam.Hepimize bol sanslar

Kahvalti masasindan gunaydinlar.
Siz kahvaltıya koca bir tabak patates kizartip da tadina bile bakamamanin ne demek oldugunu bilir misiniz dostlar:KK43:
Bilirsiniz degil mi:KK61:
neyse yiyemediklerime uzulmeyi birakip yediklerimle mutlu olmaya calisayim en iyisi.
az ama kalici kilo vermek istedigimden agir agir gidiyorum.
1 haslanmis yumurta + bir yumurta beyazi
3 yesil zeytin, 1 ucgen peynir
domates, biber, marul, tere, roka:KK49:
iki bardak sekersiz cay
bir dilim tam tahilli ekmek.

abartmis miyim yaa, doymuyorum ki hic.inanin ruyamda bile yemek gordum bugun.
neyse.bol sporla telafi ederim artik.
aksama da ayri bir savas var, misafirim gelecek ve ben kek, kurabiye vs yapacagim.
bakalim nasil dayanacagim:KK76:

zordegil, post: 37262702, member: 480550"]Kızlar Günaydın ... Nasılsıniz bakalım[/QUOTE]
Gunaydin canım bugüne bomba gibi başladım....
kahvaltımı yeni yaptım
2 bardak su
Kıymalı yumurta
domates
peynir
1 kase den az yoğurt
2 şekersiz çay
bide bişey soracam ilk sayfa da ki konuma nasıl düzenleme yapılır. Kilo mu guncelleyecem de

Esracim kahvaltı n tam bi diyet kahvaltısı. .. hiç abartı değil. Çokta sağlıklı

Her sabah böyle bi kahvalti zaten yapman gerekiyor ki aksama yemeklere saldırma diye.. aksam da hafif atlattin mi hedefini yakalaman zor olmax

Saat 16 da
1 elma
1 mandalina
Biraz karpuz
meyve cennetine düştüm de:)))))
Biraz da kabak çekirdeği.....
akşam yemeği de şimdiden hazır
1 kase tarhana çorbası
salata
18.30 da yenilecek ve sonra su ve yeşil çay haricinde birsey yok....

Her sabah böyle bi kahvalti zaten yapman gerekiyor ki aksama yemeklere saldırma diye.. aksam da hafif atlattin mi hedefini yakalaman zor olmax
açıkçası ben kahvaltımı da yapıyorum diğer öğünlerimi de yiyorum.
sizin yazdıklarınızı yesem üç günde ölürüm açlıktan:110:
kendi beslenme düzenimde çok fazla tükettiğim şekerli ve karbonhidratlı gıdaları kestim. bir de spor ekledim hayatıma.
yalnız az önce misafir için browni yaptım , çok büyük bir sınavın içindeyim.
pazartesi akşamı bir arkadaşıma gideceğim, orda nasılsa yerim bir şeyler diye evde asla sınırların dışına çikmıyorum.
bu akşamı da atlatsaydım iyiydi:mad:

Ben biraz inat bi insanım. Çok yediğim zaman Diğer günkendimi cezalandiryprum . Inat edip yemiyorum :)

Cok kotu bir sey yaptim,
Yaptığım browninin dibinde kalan parcalarindan attim agzima.
hepsinin toplami yarin dilim kek yapmaz ama yedim işte :(
dayanamadim kizlar, ellerim titredi artik tepsiyi yikarken.
of bi regl olup kurtulsaydim su tatli arzusundan.

Herkese iyi akşamlar ...hosbulduk...
Yarın kilo bildirimi yapıyoruz sanırım .O tesi tam gaz başlarım ..sıkı bir disipline çok ihtiyacım var.....1.54 boy. 57 civarı kilodayim...boyum kısa o yüzden kötü duruyoraslında herkes iyi göründüğünü söylüyor ama göbek te sorunum var ve doğumdan sonra vücut biraz sikilasmaya ihtiyaç duyuyor..iki buçuk yaşında bir oğlum var 28 yaşındayım.

Cok kotu bir sey yaptim,
Yaptığım browninin dibinde kalan parcalarindan attim agzima.
hepsinin toplami yarin dilim kek yapmaz ama yedim işte :KK43:
dayanamadim kizlar, ellerim titredi artik tepsiyi yikarken.
of bi regl olup kurtulsaydim su tatli arzusundan.
O kadarda kotü degil ama

O kadarda kotü degil ama
Pazartesi bir arkadasima gideceğim
orda ister istemez cikarim diyetin disina.
Bir nevi odul gibi düşünmüştüm o gunu.
öncesinde hic tatli yememege soz vermistim kendimeama browni de nasil guzel olmus yaa
hayat cok zalim:KK22:

Back
X