• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyetini yarım bırakmayacak arkadaşları bekliyorum lütfen

Ben de bu ara yoğunum eşim hacdan geldi kayınvalide de yim.... gelen giden yoğunluk var.... yarın tartiliyoruz bakalım. Umarım kilolar gider.

Inşallah canm. .. bende Oriflame yapıyorum bu ara yoğunum giremiyorum çok sık ama aklım bura ...

ilk bildirimi ben yapıyım
geçen hafta 64 bu hafta 63.5 boy 165
0.5 kilo vermişim çok dikkat edemedim çok kaçamağım oldu yinede vermişim:)

Kızlar Günaydın. .. dün sabah 67.500 cikmistim sadece 1 öğün yedim onda da su içtim ama 3 litre su içtim tursu yediğim için ve bu sbah 69.200 çıktım . Acayip moralim bozuk kızlar bildiginiz gibi değil. . Hayatımda ilk defa bukadar çok su içtim ... gıcık oldum keşke yemeseydim o turşuyu :)

Gunaydinlar herkese.
benim bu sabahki kilom da 61,4.
Gecen pazardan bu tarafa 1 kg vermisim.
aksamki kilomla sabah arasinda tam 1 kg oynuyor benim. Sizin de oyle mi?

Tartim yok ya tartilamiyorum simdiye kadar tartiyla isim olmadigi icin almamistim arkadasta tartilip yazacagim ins bende

Biraz gec oldu ama umarım hepinize şevk olur kızlar

tebrik edrim canım güzel kilo vermişsin

Teşekkür ederim Zeynepcim.
ben su an ideal kiloma ulastim , daha fazla vermeden ama ayni zamanda almadan nasil devam edebilirim acaba?
bir hafta yesem verdigim butun kiloyu alacagima eminim.
bu sekildr devam edersem de vermeye devam edeceğim. Onu da istemiyorum.pantolonlarimin beli bollasmaya başladı.
Kilo sabitlemek konusunda fikri olan ???

slm kizlar bnde bugun sabah tartdildim ve 65.8 ciktim gecen hafta 66.2 dim. ben fazla veremedim maalesef ama hic yoktan iydir :-)

merhaba bende daha once 58 kıloydum dıyet ve spor ıle beraber 52 kıloya dustum hayatımdan hamur ıslerını sekerı tuzu cıkardım bol salata bol meyve ve haslama tavuk ıle beslenerek 6 kılo verdım sabah aksam yedıklerım konusunda ıstersen bılgı verebılırım zıra bu konuda cok emek sarfettım :)

Merhabalar,
Biraz geç bildirim yapıyorum ama bugün çok yoğundum.
74,9 çıktım sabah. Yarım kilo daha vermişim. Ama kilodan çok sevindiğim şey spordan dolayı incelmem. =)
Kilo veren herkesi tebrik ederim :-)

Back
X