Diyetisyen değil baş belası!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Askin89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2019
20
51
3
35
Arkadaşlar,daha önce diyetisyenimle problemlerimi yazmış maalesef alay konusu olmuştum.olay şu noktaya geldi:suç duyurusunda bulundum.şöyle ki;diyetisyenimin ofisinde tanıştığım kuzeniyle instagramda iki lafın belini kırdık.kuzen evliymiş ve çıkma teklifi etti.reddedip engelledim.mesajları sildim.diyetisyen yazıştığımızı öğrenmiş kuzeniyle.aradı öldürme tehditi ve hakarette bulundu.ne yaziyon lan adama dedi.o bana teklif etti dedim. neeey mesajlar duruyor mu dedi.sildim dedim inanmıyorum dedi küfretti.suç duyurusunda bulundum.son olarak benden elimde ses kaydı olduğunu öğrendi.özür dilemesini söyledim instagramda.aradı buluşmak istediğini söyledi.istemiyorum dedim.beni gelip çalıştığım yerde görmeye ikna etti.çalıştığım yere geldi.içeri girmedi.arabayla alıp gitmek istedi.güvenlik görevlisi müdehale etti.polis suç duyurusunu pazartesi savcılığa yollamış.bu olayı anlatayım mı savcıya?yoksa acaba gerçekten niyeti özür dilemek miydi?güvenlik görevlisine kartvizit bırakmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…