Ve dünyada herkeşlerin aşık olduğu ama diyetisyen olmadıkları için onları umursamayan bir Helenrave dünyada kimsenin ona aşık olmadığı yeşilkalp
Senatçryo mu sandın?yazıkŞimdi Aşkıncim senin hayal gücün fazla çalışıyor bence diyetisyeni unut psikoloğa git..
Daha önce bu konuda yazdığınızı belirtmişsiniz ama konularınız arasında böyle bir şey yok. Yeni üyesiniz bu ikinci konunuz zaten.
Şu konu aklımda kalmıştı, bu siz misiniz? Aynı dağınık anlatım, aynı hayal dünyası, bence sizsiniz.
Adamın Karşısında Fenalık Geçirdim
Arkadaşlar bir klinikte tedavi görüyorum. Neyse beyefendi çok yakışıklı ve bana kaç defadır gitme sohbet edelim diyordu ben de ilgilendiğini sanmıştım. Neyse bugün geç de olsa yanına gittim. Kapıyı sekreter açtı. Beyefendi içerdeydi gözüm ilişti. Öyle fena oldum ki kalbimi tuttum bişeyler olyor...www.kadinlarkulubu.com
Allah aşkına Cıa gibi nasıl buluyorsunuz eski konuları üyeleri falan.
Vallahi bu site için en çok şok olduğum konu bu.
Saygıyla eğiliyorum
Kuzen ne anlattı bilmiyorum.burnundan soluyordu.Sadece iki lafın mı belini mi kırdınız ?
Diyetisyen bu kadar sinirlendiyse bence başka şeyler de var.
Yargılamak İçin demiyorum haddime de değil ama olay farklı gibi geldi bana nedense
Chuck kim bu diyetisyen kim allasen, Chuck'ı yedirmem.Adeta gossıp gırl dizisi ve diyetisyen Chuck bass.
2019’da aşkın 32 yaşındaymış, her yıl bir yaş daha küçülüyor heraldeKonudan anladığım; Aşkın 31 yaşında, arkadaşları ona gönülçelen diyor
Gecen gun Chuck ı stalkladım Instagramdan uyumadan önceChuck kim bu diyetisyen kim allasen, Chuck'ı yedirmem.
Diyetisyen olda olsa deli yürek falan olur
Konu sahibi, konu gerçekse tabii ki anlatın, şaka mı yapıyorsunuz?
Lütfen Queen B'yi böyle şeylere alet etmeyelim !Gecen gun Chuck ı stalkladım Instagramdan uyumadan önceara ara yokluyorum evlendi mi diye... evlenmezse benimle evlenecek sanki baktıgım sey de Chuck evlendi mi
Konu sahibi bence hayal urunu yazmıyor ama diyetisyen Chuck bass ona ortada bısı yokken ilan etmedi bence aşkını, konu sahibi eksik anlatıyor.
Yanılıyor muyum konu sahıbı blaır waldorf?
Adam çirkin karizmasının, p.ç adamın ikonu gibi geziyor ortalıkta. Herkes yaptığı şeyi ortaya döktüğü zaman Chuck'ın sadece dönüp "i'm Chuck Bass" demesi nasıl unutulurGecen gun Chuck ı stalkladım Instagramdan uyumadan önceara ara yokluyorum evlendi mi diye... evlenmezse benimle evlenecek sanki baktıgım sey de Chuck evlendi mi
Konu sahibi bence hayal urunu yazmıyor ama diyetisyen Chuck bass ona ortada bısı yokken ilan etmedi bence aşkını, konu sahibi eksik anlatıyor.
Yanılıyor muyum konu sahıbı blaır waldorf?
Erkek diyetisyenim,bana aşkını haykırdı.
Ben her ay bir yaş alıyor diye hatırlıyorum önceki konusundan. Şimdiye 36 yaşında olması lazım. Pazartesi 37 olacak.2019’da aşkın 32 yaşındaymış, her yıl bir yaş daha küçülüyor heralde
Kuzen evliyken çıkma teklifi etmiş.Hem diyetisyen hem kuzenimi sana asik olmus?
Nice story girl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?