Diyetisyen değil baş belası!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Allah aşkına Cıa gibi nasıl buluyorsunuz eski konuları üyeleri falan.
Vallahi bu site için en çok şok olduğum konu bu.
Saygıyla eğiliyorum

Allah aşkına Cıa gibi nasıl buluyorsunuz eski konuları üyeleri falan.
Vallahi bu site için en çok şok olduğum konu bu.
Saygıyla eğiliyorum

Bazı üyelerin yazım tarzları kendini çok belli ediyor. Bi de tuhaf konular akılda kalıyor. Üyenin her konusu birbirinden tuhaf olduğu için aklımda kalmış

Sadece iki lafın mı belini mi kırdınız ?
Diyetisyen bu kadar sinirlendiyse bence başka şeyler de var.
Yargılamak İçin demiyorum haddime de değil ama olay farklı gibi geldi bana nedense
Kuzen ne anlattı bilmiyorum.burnundan soluyordu.

Konu hayal ürünü veya değil. Sorduğun soruya cevap vereyim. Savcıya tabiki de anlat olayı. Hatta güvenliği şahit göster.

Chuck kim bu diyetisyen kim allasen, Chuck'ı yedirmem.
Diyetisyen olda olsa deli yürek falan olur

Konu sahibi, konu gerçekse tabii ki anlatın, şaka mı yapıyorsunuz?
Gecen gun Chuck ı stalkladım Instagramdan uyumadan önce ara ara yokluyorum evlendi mi diye... evlenmezse benimle evlenecek sanki baktıgım sey de Chuck evlendi mi

Konu sahibi bence hayal urunu yazmıyor ama diyetisyen Chuck bass ona ortada bısı yokken ilan etmedi bence aşkını, konu sahibi eksik anlatıyor.
Yanılıyor muyum konu sahıbı blaır waldorf?

Lütfen Queen B'yi böyle şeylere alet etmeyelim !

Adam çirkin karizmasının, p.ç adamın ikonu gibi geziyor ortalıkta. Herkes yaptığı şeyi ortaya döktüğü zaman Chuck'ın sadece dönüp "i'm Chuck Bass" demesi nasıl unutulur

Hayal ürünü değildir ama dediğiniz gibi diyetisyen "kibrit kutusu kadar peynir, 5 zeytin, bir de sana aşığım uleyn" dememiştir, sıkar biraz yani süregelen bir hasta ilişkisi varken bunu yapmak. Ya konu sahibinin tavırlarını yanlış anladı, ya bir flört durumu oldu. Sonra kuzen de konu sahibine yürüyünce adam noluyoruz moduna girip hırtlaştı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…