- 7 Haziran 2010
- 1.404
- 2.735
- 733
Elini yüzünü yıka bir, soğuk su çarp. Aşkını haykırmadan önce iyi düşün bence. Ya da seviyorsan git konuş ya nolacak. Çıkma teklif et. Kabul ederse merdivenlerden inersiniz. Kapıcı kadın dik dik bakar size.O değil de şuan konu sahibine karşı bir şeyler hissetmeye başladım.
Zeynep ergül sesiyle okudum resmen. Filmlerde okunan mektuplar gibi.Benim öyle şeylerle işim olmaz Müge Apla
Kalem kağıt aldım, geldim. Merdiven yerine asansör olmuyor mu? Statümüze bu yakışır.Elini yüzünü yıka bir, soğuk su çarp. Aşkını haykırmadan önce iyi düşün bence. Ya da seviyorsan git konuş ya nolacak. Çıkma teklif et. Kabul ederse merdivenlerden inersiniz. Kapıcı kadın dik dik bakar size.
Ben demiştim demeyide hiç sevmem
Asansör ıslak olmaz, kayıp kucak kucağa düşme ihtimaliniz kalmaz. Romantizm olmaz öyle de. Birbirinizi sevip sevmediğinizi anlamazsınız düşme telaşı olmazsa. Merdiven demirbaşı gönül işlerinin. Hatta 'çıkamam bu merdivana'yı da açar yarısını inerken yarısını da indikten sonra dinlerseniz tamamdır.Kalem kağıt aldım, geldim. Merdiven yerine asansör olmuyor mu? Statümüze bu yakışır.
Fırtına varmısBu işin sonu mahpus
Silivride soğuktur şimdi
Atma Ziya'yi tercih ederiz
Apartman sekiz katlı ve yeni değilse yanına bile yaklaşma lütfen, gören duyan olur rezil olursunKalem kağıt aldım, geldim. Merdiven yerine asansör olmuyor mu? Statümüze bu yakışır.
Teşekkür ederim, kendi aşkımdan soğudum. Huzur içinde uyuyabilirim.Asansör ıslak olmaz, kayıp kucak kucağa düşme ihtimaliniz kalmaz. Romantizm olmaz öyle de. Birbirinizi sevip sevmediğinizi anlamazsınız düşme telaşı olmazsa. Merdiven demirbaşı gönül işlerinin. Hatta 'çıkamam bu merdivana'yı da açar yarısını inerken yarısını da indikten sonra dinlerseniz tamamdır.
Oh çok şükür.Teşekkür ederim, kendi aşkımdan soğudum. Huzur içinde uyuyabilirim.
Ooo yakutcum geri dönmüşsün.Kuzum senin diyetisyene gitmene ihtiyacın yokmuş ki kalsın kilolar veya gelmesin kilolar hangisi için gittiysen gitme ortalığı yıkıp geçiyorsun
Beni kinayan benim köyneğimi giysinBenim öyle şeylerle işim olmaz Müge Apla
İlk kez böyle bir kilo verdirme metodu okudum.Arkadaşlar,daha önce diyetisyenimle problemlerimi yazmış maalesef alay konusu olmuştum.olay şu noktaya geldi:suç duyurusunda bulundum.şöyle ki;diyetisyenimin ofisinde tanıştığım kuzeniyle instagramda iki lafın belini kırdık.kuzen evliymiş ve çıkma teklifi etti.reddedip engelledim.mesajları sildim.diyetisyen yazıştığımızı öğrenmiş kuzeniyle.aradı öldürme tehditi ve hakarette bulundu.ne yaziyon lan adama dedi.o bana teklif etti dedim. neeey mesajlar duruyor mu dedi.sildim dedim inanmıyorum dedi küfretti.suç duyurusunda bulundum.son olarak benden elimde ses kaydı olduğunu öğrendi.özür dilemesini söyledim instagramda.aradı buluşmak istediğini söyledi.istemiyorum dedim.beni gelip çalıştığım yerde görmeye ikna etti.çalıştığım yere geldi.içeri girmedi.arabayla alıp gitmek istedi.güvenlik görevlisi müdehale etti.polis suç duyurusunu pazartesi savcılığa yollamış.bu olayı anlatayım mı savcıya?yoksa acaba gerçekten niyeti özür dilemek miydi?güvenlik görevlisine kartvizit bırakmış.
Yeni moda. Bütün ünlüler bu yöntemle taş gibi.İlk kez böyle bir kilo verdirme metodu okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?