- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Kuzen evliyken çıkma teklifi etmiş.
Çıkma teklifi eden bey kaldı mı artık ya, nasıl bir inceliktir bu.
Eşiyle arası kötüdür. Zaten ayrı yatıyorlardır. Çocuklar yüzünden bosanamiyorlardir. Macera doluu amerikaaa diye diye önce çıkıp sonra diyetisyen beye 'sen miydin aşkımı çalan' parçasını dinletecektir bu kuzen. Aha buraya yazıyorum.Kuzen evliyken çıkma teklifi etmiş.
Aşkıntoş sen bu dalgacı arkadaşlarımızı boşver, nasıl haykırdı aşkını sana çok merak ettim. Diyet listeni yazmadan önce mi sonra mı mesela?Erkek diyetisyenim,bana aşkını haykırdı.
Nate’i oynayan çocuk daha iyiydi :)Gecen gun Chuck ı stalkladım Instagramdan uyumadan önceara ara yokluyorum evlendi mi diye... evlenmezse benimle evlenecek sanki baktıgım sey de Chuck evlendi mi
Ay evet ben de çok merak ediyorum nasıl haykırmış aşkını. Romantik şeyleri dinlemek çok güzel oluyor. Konu sahibi lütfen yazar mısınız?Aşkıntoş sen bu dalgacı arkadaşlarımızı boşver, nasıl haykırdı aşkını sana çok merak ettim. Diyet listeni yazmadan önce mi sonra mı mesela?
Dest-i izdivacınıza talibim küçük hanımKuzen evliyken çıkma teklifi etmiş.
Nate kendını doga ve hayır islerine vermıs dizide de efendi cocuktu ona da baktım napıyor diye.Nate’i oynayan çocuk daha iyiydi :)
Haha o huy bende de var ama Chuck karizmaydı karakterini seviyordum Nate’in de tipi iyiydi ama hatırladığım kadarıyla sönüktü biraz :)Nate kendını doga ve hayır islerine vermıs dizide de efendi cocuktu ona da baktım napıyor diye.
Ben Chuck bass ıydım, bad boy seviyorum hem cırkın hem kotu olacak... Hobım
Konu sahıbı gel de aranızda baslayan askı anlat merakla bekliyoruz
Zorla arabaya bindirmeye çalışmışlar zaten. Allahtan güvenlik varmış.Gercekten niyeti konuşmak olan insan alır çiçeğini gelip konuşur. Ya da 'ciceksepetinden çiceğini yollar özrünü yazar. Onlar sizi korkutmak tehdit etmek istemiş. Meslekten ihraç olur umarım.
İnsallah hikaye gerçektir ya boşuna beddua etmiş olmiyimZorla arabaya bindirmeye çalışmışlar zaten. Allahtan güvenlik varmış.
Konu hayal ürünü veya değil. Sorduğun soruya cevap vereyim. Savcıya tabiki de anlat olayı. Hatta güvenliği şahit göster.
Ne yaşadıysanız onu anlatmış olabilirKuzen ne anlattı bilmiyorum.burnundan soluyordu.
Duvara ilişip düşünmem lazım.İnsallah hikaye gerçektir ya boşuna beddua etmiş olmiyim
Değildir eğer gerçekse de konu sahibinin gittiği kişi gerçek diyetisyen değildirİnsallah hikaye gerçektir ya boşuna beddua etmiş olmiyim
Aaaa kim ki?Yanliz eski üyeliğiyle olan konular daha bi efsane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?