Diyetisyen değil baş belası!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzen evliyken çıkma teklifi etmiş.

Çıkma teklifi eden bey kaldı mı artık ya, nasıl bir inceliktir bu.
Eşiyle arası kötüdür. Zaten ayrı yatıyorlardır. Çocuklar yüzünden bosanamiyorlardir. Macera doluu amerikaaa diye diye önce çıkıp sonra diyetisyen beye 'sen miydin aşkımı çalan' parçasını dinletecektir bu kuzen. Aha buraya yazıyorum.

Aşkıntoş sen bu dalgacı arkadaşlarımızı boşver, nasıl haykırdı aşkını sana çok merak ettim. Diyet listeni yazmadan önce mi sonra mı mesela?
Ay evet ben de çok merak ediyorum nasıl haykırmış aşkını. Romantik şeyleri dinlemek çok güzel oluyor. Konu sahibi lütfen yazar mısınız?

Nate’i oynayan çocuk daha iyiydi :)
Nate kendını doga ve hayır islerine vermıs dizide de efendi cocuktu ona da baktım napıyor diye.

Ben Chuck bass ıydım, bad boy seviyorum hem cırkın hem kotu olacak... Hobım

Konu sahıbı gel de aranızda baslayan askı anlat merakla bekliyoruz

Haha o huy bende de var ama Chuck karizmaydı karakterini seviyordum Nate’in de tipi iyiydi ama hatırladığım kadarıyla sönüktü biraz :)

Gercekten niyeti konuşmak olan insan alır çiçeğini gelip konuşur. Ya da 'ciceksepetinden çiceğini yollar özrünü yazar. Onlar sizi korkutmak tehdit etmek istemiş. Meslekten ihraç olur umarım.
Zorla arabaya bindirmeye çalışmışlar zaten. Allahtan güvenlik varmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…