Diyetisyen desteğiyle başlayan sürecim: 21.05.2020

yosunkokusu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2020
227
162
23
Selamlaaar :KK6: nasılsınız? umarım harikasınızdır. Ben 165 boyunda 73.8 kilodayım, yani 20sinde diyetisyene başlayınca kilom bu şekildeydi. Ankara'da yaşıyorum diyetisyene başladım ayın 20sinde, harika gidiyor uyuyorum şimdiden çok şey öğrendim mesela su içmenin bile saati olduğunu öğrendim ... Spor olarak p90x3 1. hafta 1. günü yaptım ardından leslie 3 mile ile noktaladım. hedefim ise; en az 60... randevum ise 29 Mayıs cuma günü merakla bekliyorum kaç kilo vermiş olacağım.. 2 ay sonra buraya kendime teşekkür postu yazmak istiyorum :)))
TARİHKİLOBEL GÖBEKBASENGÖĞÜS
20.05.202073.887102104104
29.05.202071.68498101103
09.06.2020?

Son düzenleme:
Ay boyumuz ve kilomuz ayni keske bende siiznle baslayabilsem.. hicbirsey yapmadm ama hic gormedigim kilolardayim cok mutsuzum..:KK43:(

bence bugün milat olmalı neden olmasın inanın kii bir gün bile gecikmeyin başlayın derim ben her gün girip rapor yazacağım sizde benle yarışın :KK6: :rapci: veee 2 ay sonra kendimize teşekkür edelimmm..

bence bugün milat olmalı neden olmasın inanın kii bir gün bile gecikmeyin başlayın derim ben her gün girip rapor yazacağım sizde benle yarışın :KK6: :rapci: veee 2 ay sonra kendimize teşekkür edelimmm..
Ben karatay diyetine baslamayi dusunuyorum..
cunku bana uyan cok onemli noktalar var..
ben hayatim boyunca tatli yemeden yasayabilirim, cogu meyveyi agzima koymam( salatalik erik cagla nar ayva beyaz kiraz disinda dier meyveleri yemem) ekmek evde varmi yokmu bilmem. Sadece pirinc pilavi, patates, tuz vazgecilmezlerim.. onlardan da vazgecersem karatay uygulayablrm ins..
siz hic denedinizmi? Karatay?

Ben karatay diyetine baslamayi dusunuyorum..
cunku bana uyan cok onemli noktalar var..
ben hayatim boyunca tatli yemeden yasayabilirim, cogu meyveyi agzima koymam( salatalik erik cagla nar ayva beyaz kiraz disinda dier meyveleri yemem) ekmek evde varmi yokmu bilmem. Sadece pirinc pilavi, patates, tuz vazgecilmezlerim.. onlardan da vazgecersem karatay uygulayablrm ins..
siz hic denedinizmi? Karatay?

Ben karatay çok araştırdım ama bana uygun değil :) ben desteksiz yapamadığımı fark ettim online diyet almayı düşündüm ,yok devam etmem dedim . sonra diyetisyene başvurdum benim listem gayet sağlıklı her miktardan yeteri kadar var en azından.. bir de kas yağ oranlarımı takip etmek için de faydası oldu diyetisyenin ilk görüşme ayın 20si idi 29da randevum var harfiyen uyuyorum.. çünkü kilo veririken kastan kaybedip yüzümün çökmesini istemiyorum. ekmek mesela doğru miktarda tüketilince hiçbir zararı yok.. mesela SU: bana sordu ben 2 litre içiyorum dedim ama doğru saatleri varmış mesela uyanınca iki bardak içiyorum bir bardak cevizli su sonra ara ve ana öğünler öncesi 1er bardak içiyorum en son su yatarken 1 bardak hopp fark etmeden 2 lt su içtim işte :))) birbirmizi motive edebiliriz.. ıf diyeti de sağlıklı bak hatta bir diyetisyen var onu takip et o liste bile vermişti onu uygulamamn yeterli doğru olur bence :)

Ben karatay çok araştırdım ama bana uygun değil :) ben desteksiz yapamadığımı fark ettim online diyet almayı düşündüm ,yok devam etmem dedim . sonra diyetisyene başvurdum benim listem gayet sağlıklı her miktardan yeteri kadar var en azından.. bir de kas yağ oranlarımı takip etmek için de faydası oldu diyetisyenin ilk görüşme ayın 20si idi 29da randevum var harfiyen uyuyorum.. çünkü kilo veririken kastan kaybedip yüzümün çökmesini istemiyorum. ekmek mesela doğru miktarda tüketilince hiçbir zararı yok.. mesela SU: bana sordu ben 2 litre içiyorum dedim ama doğru saatleri varmış mesela uyanınca iki bardak içiyorum bir bardak cevizli su sonra ara ve ana öğünler öncesi 1er bardak içiyorum en son su yatarken 1 bardak hopp fark etmeden 2 lt su içtim işte :))) birbirmizi motive edebiliriz.. ıf diyeti de sağlıklı bak hatta bir diyetisyen var onu takip et o liste bile vermişti onu uygulamamn yeterli doğru olur bence :)
Kim diyetisyen? Ay blmiorm, hayatimda hic diyet yapmadim, hic bu kiloda olmadm. Cok canim sklyo.. kiyafetlerim dar geliyo namaz kilarken nefes nefese kaliorm
Yaslilar gbi.. cok can skıcı.. neolur birbirimize destek olalim..

Kim diyetisyen? Ay blmiorm, hayatimda hic diyet yapmadim, hic bu kiloda olmadm. Cok canim sklyo.. kiyafetlerim dar geliyo namaz kilarken nefes nefese kaliorm
Yaslilar gbi.. cok can skıcı.. neolur birbirimize destek olalim..

Ay tabiki zaten motivasyon için bu sayfayı açtım bence adım atın inanın zor olmayacak 2 ay sadece ne ki 2 ay bunu yaşam tarzı haline getirebilirsinşz. Muhammed Daşkın benim diyetisyenim bakalım cuma kontrol var merak ediyorum 😊

Ay tabiki zaten motivasyon için bu sayfayı açtım bence adım atın inanın zor olmayacak 2 ay sadece ne ki 2 ay bunu yaşam tarzı haline getirebilirsinşz. Muhammed Daşkın benim diyetisyenim bakalım cuma kontrol var merak ediyorum 😊
Haydi hayirlisi.. cok tsk ederm:) burdan sonucu yazin ins mtlu bi sekilde cikarsiniz diyetisyenden

Haydi hayirlisi.. cok tsk ederm:) burdan sonucu yazin ins mtlu bi sekilde cikarsiniz diyetisyenden

Özellikle cuma günü yazacağım 😊🥳💪 çok teşekkür ediyorum ve lütfen erteleme başla düşün 2 ay sabır etsen fit olacaksın ya sabır etmeden aynı böyle devam edersen 5 kilo aldığını düşün ne olacak? Lütfen başla 💪

Merhaba mesajları okudum da ben de motivasyon için açmıştım inşallah hepimiz basarili oluruz 💛sonucu ve yaptıklarını yazarsan çok mutlu oluruz ya ama başaracağına eminim sakın bir kereden bir sey olmaz diyip salma💕

Merhaba mesajları okudum da ben de motivasyon için açmıştım inşallah hepimiz basarili oluruz 💛sonucu ve yaptıklarını yazarsan çok mutlu oluruz ya ama başaracağına eminim sakın bir kereden bir sey olmaz diyip salma💕

YAAA ne şekersinnn böyle dahaa motive oluyorum tamam yazacağım sen de yaz olur mu :))) :KK200:

GÜNAYDIN :KK76: buradaki ilk raporumu vereyim o zaman :)
sabah uyanır uyanmaz: suda bekletilmiş ceviz suyu+ 2 bardak su içildi
kahvaltı: 1d. ekmek+yumurta+4 zeytin+beyaz peynir+domates salatalık
ara : saat 11.00: öğünden önce 1 bardak su+1 bardak yeşilçay 2 kayısı 1 ceviz :KK50:iyi gidiyor bakalım 29'da randevum var çok merak ediyorum

Merhabalar... Kolay gelsin size. Boyumuz ve kilomuz aynı bende uzun zamandır başlamak istiyorum kabul ederseniz sizinle yarışalım:rolleyes:Çünkü ramazandan çıkınca doymak nedir bilmiyorum. Dikkat etmezsem daha da alırım biliyorum. Boyum 165 kilom 73

Merhabalar... Kolay gelsin size. Boyumuz ve kilomuz aynı bende uzun zamandır başlamak istiyorum kabul ederseniz sizinle yarışalım:rolleyes:Çünkü ramazandan çıkınca doymak nedir bilmiyorum. Dikkat etmezsem daha da alırım biliyorum. Boyum 165 kilom 73

Ay süper yarışalım hadi yaaa ben her gün burada olacağım sen de ol motiveyim ben 2 ay sonrası inş fit bir yosunkokusu 🥰 bekliyorum seni de tamam mı

Nekadar cok ayni boy ve kilolarda insanlarmisiz..:) ben uyanamadm bugun oyuzden baslayamadm.. kararsizim, karataymi yapcam, kalori hesaplamasiyla ara ogunlerle mi yapcam.. cok krarsiz kaldm bilemedm..

Diyetisyen desteği al istersen ben de sen gibiydim öyle yapıyorum ama online falan değil yüzyüze çünkü her hafta gidersin ölçüm yapılır liste değişir

Son ara öğün şimdi yapıldı öncesinde 1 bardak su 1 saat sonra p90x3 ve leslie yapıcam sporsız zayıflamak olur ama sıkı olmaz vücut 😊 💪 ve inanır mısınız spora başladıktan sonra bırakamadım

Selam! Bu benim ilk mesajım. Buraları ara ara okurum. Tam da hayatımı sağlıklı beslenerek düzene koymak için can atarken bu konuyu gördüm. Güncel de olunca dayanamadım üye oldum. :) Ben de Ankara'da yaşıyorum, bir diyetisyenle konuştum ancak daha başlamadım. Umarım birbirimize destek oluruz. Sağlıklı yaşamında başarılar dilerim. :KK48:

Selam! Bu benim ilk mesajım. Buraları ara ara okurum. Tam da hayatımı sağlıklı beslenerek düzene koymak için can atarken bu konuyu gördüm. Güncel de olunca dayanamadım üye oldum. :) Ben de Ankara'da yaşıyorum, bir diyetisyenle konuştum ancak daha başlamadım. Umarım birbirimize destek oluruz. Sağlıklı yaşamında başarılar dilerim. :KK48:

Yaaa harikasın yaaaa evet güncel kalacak burası hatta cuma günü randevum var boyun kilon kaç lütfen ama lütfen öteleme başla bir yerden 💪😊 birbirimize destek olalım 🥰

Back
X