• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen desteğiyle başlayan sürecim: 21.05.2020

Ben biraz kısa kalmışım :KK70:boyum 159, kilom da 71.5. Bundan 2 yıl önce diyetisyene gitmiştim. O zamanlar 76 kilo falandım, 10-12 kilo kadar vermiştim. Ama okul falan derken tekrar aldım. Sen de harikasın! İyi ki gördüm bu konuyu. İnternette diyetisyenleri o kadar gömüyorlar ki... Gitmesem mi diye ikileme düşmüştüm, moralim bozuldu resmen. Şimdi tekrar motive oldum. Teşekkür ederim :)

P90x3 1. Hafta 2. Gün görev tamam:emir_bebek:
Diyete uyum %100 bugünde bitti
Kapanışı uyumadan önce bir bardak su ile yapacağım 🙃

Eklentiler

• IMG_20200525_225217_459.webp
    IMG_20200525_225217_459.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 46
Ben biraz kısa kalmışım :KK70:boyum 159, kilom da 71.5. Bundan 2 yıl önce diyetisyene gitmiştim. O zamanlar 76 kilo falandım, 10-12 kilo kadar vermiştim. Ama okul falan derken tekrar aldım. Sen de harikasın! İyi ki gördüm bu konuyu. İnternette diyetisyenleri o kadar gömüyorlar ki... Gitmesem mi diye ikileme düşmüştüm, moralim bozuldu resmen. Şimdi tekrar motive oldum. Teşekkür ederim :)

Bende sen gibi önce gereksiz gördüm ama sonra hep yapıp bıralıyurdum sanırım bana kontrol eden biri lazım zaten max 3 ay değil mi giderim dedim işte mesela 29 da randevum var motive ediyor bu beni tartıda fazla çıkarım diye 😂 çok araştırdım bazıları fiyatta uçmuş gitmiş dedim iyi ve uygun olanı bulacağım şükür oldu gibi.. Gel beraber işte verelim çok değil 2 2.5 ay sonra sevinelim 😊

Ayrıca hiçte kısa değilsin kilo verince de harika olursun her şey yakışır 🤩

Bende sen gibi önce gereksiz gördüm ama sonra hep yapıp bıralıyurdum sanırım bana kontrol eden biri lazım zaten max 3 ay değil mi giderim dedim işte mesela 29 da randevum var motive ediyor bu beni tartıda fazla çıkarım diye 😂 çok araştırdım bazıları fiyatta uçmuş gitmiş dedim iyi ve uygun olanı bulacağım şükür oldu gibi.. Gel beraber işte verelim çok değil 2 2.5 ay sonra sevinelim 😊

Ben de birisi beni kontrol etsin istiyorum. En azından bir süre... Çok haklısın, gerçekten içten içe düşündüğüm şeyleri burada yazman çok mutlu etti beni. Ve gerçekten diyetisyenler o kadar pahalı ki... Uygun birini bulmak çok çok zor. Eğer özel değilse mesajdan yazabilir misin kaç lira civarı olduğunu? İstersen birbirimizi motive edebilir, diyet arkadaşı olabiliriz. :) Bir de inanmayacaksın ama ben de bugün p90x3 videolarına baktım! Sen satın mı aldın, yoksa internetten mi buldun acaba? Ben de yarın başlayacağım p90x3 videolarına. Güzel görünüyor, umarım zorlamaz. :KK48: :KK48:

Ben de birisi beni kontrol etsin istiyorum. En azından bir süre... Çok haklısın, gerçekten içten içe düşündüğüm şeyleri burada yazman çok mutlu etti beni. Ve gerçekten diyetisyenler o kadar pahalı ki... Uygun birini bulmak çok çok zor. Eğer özel değilse mesajdan yazabilir misin kaç lira civarı olduğunu? İstersen birbirimizi motive edebilir, diyet arkadaşı olabiliriz. :) Bir de inanmayacaksın ama ben de bugün p90x3 videolarına baktım! Sen satın mı aldın, yoksa internetten mi buldun acaba? Ben de yarın başlayacağım p90x3 videolarına. Güzel görünüyor, umarım zorlamaz. :KK48: :KK48:

Satın aldım 😊 boyunu kilonu giriyorsun vs ben 2. Gündeyim harika bir şey çok zor değil zaten ilk zamanlar mükemmel beklemiyor tonny 😂 yazarım tabii hemen 😊

Çok teşekkür ederim. Umarım azmin, başarın hep böyle devam eder. Takipte olacağım! ☺

Hayırr sadece takip etme sen de harekete geçççç lütfen 💪 sadece takip olmaz 😎😊 seni de bekliyorum yarışalım işte 😊

Yahu çok tatlı birisin! Tamam yarışalım ☺ Ama nasıl yarışmalıyız? Ayrı bir konu mu açmalıyım, ne yapmalıyım? Biraz bilgisiz olabilirim bu konuda. ☺

Yahu çok tatlı birisin! Tamam yarışalım ☺ Ama nasıl yarışmalıyız? Ayrı bir konu mu açmalıyım, ne yapmalıyım? Biraz bilgisiz olabilirim bu konuda. ☺

Senin tatlılık bence 😊 şöyle yaparız sen de yarın başla tartı günümüz olsun yani buradan yazarız işte 😊iki ay ya sadece iki ay bir şey kaybetmez çok sey kazanırsın 😊

Günaydın 😊😍bugun geç uyandım yeni kahvaltımı yaptım tabi öncesinde 2 bardak su ve ceviz suyunu içtim 😊😎 azim et başaracaksın bunu unutma 😊💪

Öğle yemeğim öncesinde 2 bardak su içtim bugun saat 11 deki ara öğünü atladım çünkü geç kahvaltı yaptım 😎 öğle yemeğim 1yk yulaf 4yk yoğurt bir adet küçük meyve biraz tarçın bir tutam zencefil zeerdeçal hadi bana afiyet olsun 🤩🥳

Eklentiler

• IMG_20200526_130345.webp
    IMG_20200526_130345.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 38
Bir bilgi Türk kahvesi ya da fltre kahve ya da sade nescafeye bir çay kaşığı hindistan cevizi yağı katarsanız yağ yakımını kolaylaştırır diyetisyen ve spor hocalarının önerisi 🥳✌️

Eklentiler

• IMG_20200526_154715_702.webp
    IMG_20200526_154715_702.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 49
Ben de kahvaltımı bir miktar geç yaptım. :cool: O yüzden ara öğünü atladım. Ama hiçbir şekilde bozmadım şu ana kadar. Diyet olarak bozmadım amaaa spor kısmında bir miktar bocalıyor olabilirim. Resmen 0 enerji... Bir güç bulup geceye kadar mutlaka yapmak istiyorum! Biraz önce türk kahvemi içtim ben de. Güzel bir gün oluyor. :cool:

Ben de kahvaltımı bir miktar geç yaptım. :cool: O yüzden ara öğünü atladım. Ama hiçbir şekilde bozmadım şu ana kadar. Diyet olarak bozmadım amaaa spor kısmında bir miktar bocalıyor olabilirim. Resmen 0 enerji... Bir güç bulup geceye kadar mutlaka yapmak istiyorum! Biraz önce türk kahvemi içtim ben de. Güzel bir gün oluyor. :cool:

harikasssınnnnnn spor için ilk kendini zorlama leslie 1 milden başlayabilirsin tamam mı vucudun alışacak bu yeme düzenine de lütfen bozma listede ne yazarsa uygula çok değil bir hafta sonra mutlu olacaksın :))))

harikasssınnnnnn spor için ilk kendini zorlama leslie 1 milden başlayabilirsin tamam mı vucudun alışacak bu yeme düzenine de lütfen bozma listede ne yazarsa uygula çok değil bir hafta sonra mutlu olacaksın :))))

Hadi inşallah! p90x3'ü alsam yapabilir miyim diye düşündüm. Sonradan yapamazsam üzülürüm. :KK70: Bugün leslie deneyeyim bakalım. Hiç yapmamaktan iyidir. Sen sporda ne alemdesin?

Hadi inşallah! p90x3'ü alsam yapabilir miyim diye düşündüm. Sonradan yapamazsam üzülürüm. :KK70: Bugün leslie deneyeyim bakalım. Hiç yapmamaktan iyidir. Sen sporda ne alemdesin?

Ben bugun yeni p90x3 1. Hafta 3. Gün yaptım ya bak önce 1 2 ay leslie falan6yap vucudu hazırla o kadar zor değil dehşet ter attırır 😊 leslie 3 mile 12 dakika yaptım bugun de uyum %100 bak rakibin uyuyor her şeye😊

Bugun p90x3 spor 1. Hafta 3 gün tamam Diyete uyum tamam pes etmek yok kolay olmaz güzel şeyler 🥳✌️

Eklentiler

• IMG_20200526_173541_234.webp
    IMG_20200526_173541_234.webp
    17 KB · Görüntüleme: 44
Aman yarabbi! Rakibim çok sıkı çok hahahahaha. Akşam yemeğinden 1-2 saat sonra ben de yapacağım. Böylece %100 uyum sağlamış oluruum.

Back
X