Ben kore dizilerine 2009 da tanıştım ve çookkk izledim. Onlar için görsellik çok önemli. Hepside zayıf, çünkü tatlı kültürü yok onlardaDün bir kore filmi izledim. Şişman bir prensesin aşık olup kilo verişini anlatıyordu. Etkilendim çünkü aynısını bende yaşadım. Böyle motive olmak çok etkili kesinlikle.. Birbirimize destek , filmlerle destek işe yarıyor. Sabırla , inatla olacak işler bunlar. Ama zayıflayıp da güzel kıyafetleri giydiğimiz zaman her şey daha güzel olacak. İnanın sınavlara bile çalışasım yok. Çünkü üstümdeki yükü fazlasıyla hissediyorum. Bu hiç iyi değil..
Başarıcağız beraber başaracağız !!
merhaba filmin adı neydi acaba? Ben de izlemek istiyorum. :)Dün bir kore filmi izledim. Şişman bir prensesin aşık olup kilo verişini anlatıyordu. Etkilendim çünkü aynısını bende yaşadım. Böyle motive olmak çok etkili kesinlikle.. Birbirimize destek , filmlerle destek işe yarıyor. Sabırla , inatla olacak işler bunlar. Ama zayıflayıp da güzel kıyafetleri giydiğimiz zaman her şey daha güzel olacak. İnanın sınavlara bile çalışasım yok. Çünkü üstümdeki yükü fazlasıyla hissediyorum. Bu hiç iyi değil..
Başarıcağız beraber başaracağız !!
prenses hwapyung un kilo verdi idimerhaba filmin adı neydi acaba? Ben de izlemek istiyorum. :)
prenses hwapyung un kilo verdi idi
Diyetisyen bana üç ayda on kilo hedeflerimize ama ben 15 kilo vermek istiyorum. Sen kaç kilosunMerhabalar bende buhafta gittim diyetisyene ilk etapta 10 kilo hedefliyoruz iki ayda önümüzdeki cumartesi listemi alacağım sizede başarılar diliyorum
Diyetisyen tartısında 84.8 kg. Evde 84,5Kaç kilosun cnm
1.66 boyum. Evet her öğünde bir dilim ekmek ama 70 kaloriyi geçmeyecek. Çavdar ya da tam buğday olmalı.Aaa ayni kilodayiz ben 88 ile basladim sun net 84 kiloyum..boyunuz kaç? Bide dikkat ettim diyetisyeniniz her ogune ekmek koymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?