Çok Sıkma, sonra isteğin kalmayabilir. Yolumuz uzun. Mesela Ben üç ayda 10 kilo hedeflemiştim,ama ilk hafta 2,5 kilo verdim.ikinci hafta o kadar veremeyeceğimi biliyorum çünkü vücut yeni yemek sistemine alıştı ve kendince önlem alıyor.Galiba annem ve cevremden fena baski var diyetten oldu aynen cok skiyodum yaa
Seninle farklı şehirlerdeyiz sanırımGittiğin diyetisyen kim acaba bende arayıştaydım
Neden biraktin?Diyetisyeni 73.5 ile bıraktım mayıs başında.sarkmalar canını çok sıkıyor. 2 aydır pilates yapıyorum, az da olsa toparlanma var ama istediğim gibi olmak zaman alacak gibi.
10 temmuzda yeniden diyet yapacağım, eski listeye uyarım. Hedefim eylülde kadar 68 olmak.
Motivasyon mesajlarına açığım:)
Neden biraktin?Diyetisyen eşliğinde kacamakta olsa belirli bir düzen oluyor. Kendi başına ipin ucunu iyice kaçırıyor insan sonrasında duzensiz, erken pes edilmiş diyetler kalıyor. :/ Keske devam edebilsen. Ben de mart ortası gibi başladım diyetisyenle 7 kilo gitti şimdiye kadar son bi ay tekrar aldım 1 kiloyu ama hak ettim bunu hiç uymadim listeye :/ cuma kontrolün var benim de bakalım.
3 ay gittim diyetisyene 12 kilo verdim, ama artık çok sıkıldım aynı şeyleri yemekten.
Abur cuburu çok özledim. Kendime ara vermek istedim. Bu arada kilo almadım geriye.
10 temmuzda yeni bir başlangıç olacak benim için
Takipteyim seni... :)
Daha önce denedim onu pek uymadı grup işi bana.Diyet gruplarına girebilirsin motivasyon olur ..iş sende bitiyor sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?