Diyetisyen eşliğinde zayıflıyorum

Galiba annem ve cevremden fena baski var diyetten oldu aynen cok skiyodum yaa
Çok Sıkma, sonra isteğin kalmayabilir. Yolumuz uzun. Mesela Ben üç ayda 10 kilo hedeflemiştim,ama ilk hafta 2,5 kilo verdim.ikinci hafta o kadar veremeyeceğimi biliyorum çünkü vücut yeni yemek sistemine alıştı ve kendince önlem alıyor.

Sabırla devam etmeliyiz.hareketi artırmak daha mantıklı geliyor bana.

Şu anda 6 kilo vermiş durumdasın değil mi? Bu hafta vücuduna çok yüklenme bence, dinlenmeye al ve iyileştipinde kaldığın yerden devam. 70 kilo olana kadar durmak yok, heleki verdiklerimizi almak söz konusu bile değil.

Moralime yüksek tut ve çevrene aldırış etme. Ben öyle yapıyorum.

Bir kaç gündür yazamıyorum. Bugün ikinci hafta bitti. Iki haftada 4 kilo vermiş bulunuyorum, ancak zaten 2,5 kilosunu ilk hafta vermiştim
Haftaya en az 1.3 kilo hedef koyduk. Kaçamaksız, listeye bağlı kalmayabilir devam.
Bir de şu kabızlığım geçse...

7 ocak 85kg ( başlangıç)
14 ocak. 82 kg
21 ocak. 80.8 kg

Haftaya cumartesi hedefim 79.5 olmak en az

Cumartesiye iki gün kaldı vebenhala 80.5 kg çıkıyorum.iki günde bir kilo gider mi

Bugün pazar ve ben bu sabah 79.9 gördüm bu harika bir his.
Şimdi daha da hırslandım...

Son hafta kaçamaklara rağmen 79.1
Önümüzdeki cumartesi 78 çıkmalıyım. Ama bu akşam doğum günü var ne yiyecem yaaaa. Pasta, Kurabiye bayılırım bunlara

Moralim bozuk. Bu hafta hiç kilo vermedim hatta artıdayım
Az önce koca paket çikolata bitirdim ve motivasyonumu kaybediyorum.
Diyetisyen yediğim her şeyi yazmamı istiyor. Haftaya görüşme kaçınılmaz.

Diyetisyeni 73.5 ile bıraktım mayıs başında.sarkmalar canını çok sıkıyor. 2 aydır pilates yapıyorum, az da olsa toparlanma var ama istediğim gibi olmak zaman alacak gibi.
10 temmuzda yeniden diyet yapacağım, eski listeye uyarım. Hedefim eylülde kadar 68 olmak.
Motivasyon mesajlarına açığım:)

Neden biraktin? Diyetisyen eşliğinde kacamakta olsa belirli bir düzen oluyor. Kendi başına ipin ucunu iyice kaçırıyor insan sonrasında duzensiz, erken pes edilmiş diyetler kalıyor. :/ Keske devam edebilsen. Ben de mart ortası gibi başladım diyetisyenle 7 kilo gitti şimdiye kadar son bi ay tekrar aldım 1 kiloyu ama hak ettim bunu hiç uymadim listeye :/ cuma kontrolün var benim de bakalım.

Takipteyim seni... :)

Diyet gruplarına girebilirsin motivasyon olur ..iş sende bitiyor sonuçta

Ikinci başlangıç tarihim 25 eylül. Pazartesi tartılacağım. Sonra uzun süre tartılmak istemiyorum. Aynada zayıfladığımı görene kadar.

Sürekli kilo alıp veriyordum, özellikle kışın en az 7-8 kg alıyordum ama yaza doğru rahatlıkla kendim verebiliyordum. Yaşım arttığından mı yoksa sürekli kg alıp verdiğimden mi bilmiyorum artık kg verememeye başladım ve çok çaresiz hissettim 1 yıl kadar kendim didindim ama kg veremedim.
Sonra Uzman Diyetisyen Duygu Baydur var Alsancak'ta özel bir klinikte, uzun yıllar İstanbul'da Acıbadem Hastanesi'nde çalışmış. Kendisiyle çok güzel kilo verdim ve daha da önemlisi gerçekten sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Tek istediğim hızla kilo vermekti ancak anladım ki sağlıklı beslenerek de direkt yağdan ve hızlı kilo verilebiliyor.
Kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum. Ücretsiz ön görüşme randevusu alıp bir görüşün derim.
Çalıştığı yer değişirse diye doktortakvimi linkini paylaşıyorum ben de buradan yorumları okuyup gitmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…