Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlarr
artık benimde bi an önce zayıflamam lazımm :çok üzgünüm:
kendim başaramıyorum diyet yapmayı artık bi uzmandan yardım almam lazım mayısta nişanım olacak inşallahh ama ben hala koca göbekli bir kızım yaasenağlamasenağlama
gaziosmanpaşa ve çevresinde bana tavsite edebileceğiniz diyetisyen varmı??
Ankara icin tavsiyesi olan var mi ???
Ben 4 aydır Arzu Şen'e gidiyorum kızılırmak caddesinde çok memnun kaldım. 15 kilo verdim çok ilgileniyor. Rahatça telefonlada görüşme yapılabiliyor tavsiye ederim.Ankara icin tavsiyesi olan var mi ???
bend size bir öneride bulunabilirim. İstanbulda yaşıyorum kuzenim izmitte oturuyordu. Tiroit bezleri çalışmadığı içiin kilo verme problemi verdı. İzmitteki Adil Gökay Taflana gitmetmeye başladı. 6 ay sonra gördüğümde gözlerime inanamadım ve bende kilo vermeye karar verdim. 2 hafta bir diyetisyene gitmeye başladım. İzmit biraz uzak ama istanbuldaki para tuzaklarına kanmak ve çok para vermekte istemiyordum. 3 ayda 12 kilo verdim ve ne aç kaldım ne zorlandım. Başlarda kimse inanmadı şimdi gören herkez çko zayıfladım diye takılıyorlar ve çok mutluyum. 6 haziranda kontrolüm var öncesi sonrası fotografımıda başlasacak. Hayatımda hiç diyette başarılı olamamıştım ve düğünüm var düğünümde harika olacam :):)
Özkaya tıp merkezi nde Ümit Hanım var zamanında 120 kilodan 62 kiloya kadar inmiştim şuanda diyetisyenim aynı 0'dan başladık ama ekstra desteklerle devam ediyorumHanımlar merhaba gideceğim diyetisyeni seçemiyorum. Bayram sonrası aldığım kilolar için diyetisyene gideceğim ama bana önerileriniz var mı? Ben size araştırdığım 3 kişiyi paylaşayım: biri diyetisyen çağlayan şahin diğeri diyetisyen ibrahim taşdelen diğeri ise diyetisyen şule iskender.sizce hangisi olmalı?bu arada Ankarada yaşıyorum :) başka isimlere de açığım :)