- Konu Sahibi agresifkiz
Kızlar diyetisyene gitmeye karar verdim ama kime gitsem bilmiyorum ne olur bir yardımcı olun vermek istiyorum kilolarımı
İstanbulda önereceğiniz bir diyetisyen var mı bir an önce gitmek istiyorum :26:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar diyetisyene gitmeye karar verdim ama kime gitsem bilmiyorum ne olur bir yardımcı olun vermek istiyorum kilolarımıİstanbulda önereceğiniz bir diyetisyen var mı bir an önce gitmek istiyorum :26:
Kaç yaşındasın,kaç kilosun, boyun kaç ? kendin vermeye çalıştın mı kilolarını ? ben yerinde olsam ilk çare olarak diyetisyeni düşünmezdim.diyetisyene gitmiş birisi olarak
Her konuda yazıyorum, diyetisyenler maalesef boş ...
Sağlıklı beslenerek, yeme düzenini değiştirmekten başka yol yok
Otomatik listeler, otomatik hesaplar, ezberlenmiş repliklerle çözülmüyor kilo problemi
Ben üniversite 2.sınıfın yaz tatilinde 2 buçuk ayda 8 kilo vermiştim.ideal kiloma gelmiştim.ama son sene tez kpss çok stres yaptım ve stresten yedim.sonra diyetisyene gittim 4 ay. 4 kilo bile veremedim.ve şunu anladım mesele kararlılık meselesi.sen hedeflersen oluyor
Şimdi ise dikkat ediyorum ama diyet yapıyorum denemez.suyu fazla içmeye çalışıyorum.yüzüyorum o kadar.bakalım verebilecek miyim![]()
evet bizde de aynı sıkınıt olmuştuŞöyle söyliyim aslında bir diyetisyene gidiyordum fakat kendisi doğum yapınca bırakmak zorunda kaldım ve kalış o kalış kendim olunca pek iradeli olamıyorum ama birinin kontrolünde gayet iyi gidiyor. 113 kilo ile başlamıştım ve şimdi 102 ye kadar indim fakat yine bir doktorla devam etmek istiyorum boyum 1.72