Diyetisyene Başladım ve Tek Sorunum Su :(

tacsizprenses

Bir DiLeK TutTuMmm (:
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2006
6.246
1.616
373
Merhaba arkadaşlar..Geçen hafta perşembe diyete başladım..İlk hafta güzel de geçti..Ama sorunum su..:37::37::37:

Su içemiyorum elimde şişe ile geziyorum ama en fazla 1 litre içebiliyorum..Doktorum olmaz en en en az 2 dedi normal de 2,5 zaten biliyorum ama su tüketemiyorum..

Önerileriniz var ise çok sevinirim..

Merhaba arkadaşlar..Geçen hafta perşembe diyete başladım..İlk hafta güzel de geçti..Ama sorunum su..:37::37::37:

Su içemiyorum elimde şişe ile geziyorum ama en fazla 1 litre içebiliyorum..Doktorum olmaz en en en az 2 dedi normal de 2,5 zaten biliyorum ama su tüketemiyorum..

Önerileriniz var ise çok sevinirim..

azar azar içmeyi dene canım.. içemiyorum derken mide bulantısı falan mı yapıyor? yoksa aışkanlıkla mı ilgili? alışkanlıksa en iyi yöntemi azar azar gün içinde içince bir süre sonra vücut alışıyor ve syu aramaya başlıyor..

aynı sorun bende de var. su içmek tiksindirici bir şeymiş gibi geliyor. diyet yaptığım zamanlar zorla 1-1,5 litre içiyorum sonra normale dönünce bir bardak bile içilmiyor. bir formülü varsa yapalım.

Ben suyu severim ama kisin cok istemiyo canim aklima da gelmiyo. O yuzden evde oldugum zamanlarda buyuk boy bardaaklara ilik su koyup icine birer dilim limon atiyorum. Mutfaga gidip geldikce bir bardak iciyorum. Bekledikce limon kokusuda suya cikmis oluyor. Denemelisiniz

Back
X