- 9 Kasım 2015
- 6.179
- 11.093
- 248
Tartıldın mi canım nasıl gidiyor
Evet tartıldım :)
Ödemli ve adet öncesi tartılmama rağmen 1.3 kg vermişim :) Gelecek cumaya hedefim daha da iyi olması yönünde inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tartıldın mi canım nasıl gidiyor
Super sonuç almışsın, tebrik ederimEvet tartıldım :)
Ödemli ve adet öncesi tartılmama rağmen 1.3 kg vermişim :) Gelecek cumaya hedefim daha da iyi olması yönünde inşallah
Super sonuç almışsın, tebrik ederim
Bu hafta ödemler gitmis olur ☺
Hoşbuldum canımAynen öyleBu arada hoşgeldin. Banlıydın cevap verdiğimde
![]()
Canım sen Betül hanımın hatasısın sanırım. Doktorun programına tam uyuyor musun. Bende seninle aynı tarihte başladım :)Evet arkadaşlar :)
Diyet günlükleri bölümünde bi konum var. Pek bir şey yapamadım açıkçası. Bugüne kadar diyetisyene hiç gitmedim. Şimdi de gitmeyeceğim gerçi ama :) Online diyetisyen desteği alacağım.
Kilom: 69 kg. veya 68 kg. diye tahmin ediyorum ama yarından sonra tartılıp yazacağım. Boyum da 1.63 cm
Daha önce yapmadığım bi şeyi denemek istedim diyetisyene giderek. Hep aynı sonucu görmekten sıkıldım çünkü. Diyetisyen 3 ayı gözden çıkar dedi.. Hadi bakalım hayırlısı.. :)
Başlangıç: 15.06. 2019 - 69.1 kg
21.06.2019: 67.8 kg.
28.06.2019: 67.0 kg.
Rezene çayı iç canımOlmayan regl yapmışlarBaşlasan da kurtulsam mı artık??? Ödemden ölücem..
Bu arada diyetim çok iyi gidiyor :)
Yada adaçayı iç o daha iyiOlmayan regl yapmışlarBaşlasan da kurtulsam mı artık??? Ödemden ölücem..
Bu arada diyetim çok iyi gidiyor :)
Yada adaçayı iç o daha iyi
Evet canım dene hemen soktururYaaa cidden mi? Evde varsa içeyim hemen. Çok teşekkür ederim :)
Evet canım dene hemen sokturur
Afiyet olsun rica ederim canımŞu an fincana koydum. Azıcık soğusun hemen içicem. Çok teşekkür ederim :)
Afiyet olsun rica ederim canımdiyetin çok güzel gidiyor galiba ben se 1 aydır takıldım artık yeter dedim bugün ne istediysem yedim yarın tekrar devam bakalim
[/QUOTE
evet çok şükür güzel gidiyo :) yediklerimi yazıyorum. O yüzden kaçamak da yapmıyorum. Yazamayacağım şeyleri yemiyorum yani. Öyle takılıyo bazen evet ama gider![]()