Diyetisyenle 3 ayda 69 kilodan 55 kiloya

Kaçamaksız devam 🙈

Bugün geç uyandığım için hafif bi kahvaltı yaptım. Akşam da 1 dilim ekmekle 1 tabak menemen yicem :) Cuma günlerini iple çekiyorum.. 💕

Günaydınnn :)

Beslenme düzenim değişir değişmez bende kabızlık olur maalesef ve bence kilo vermemi de etkiliyor bu durum.

Kabızlığa karşı diyetisyenimin verdiği tarifi buraya da yazayım.

1 kuru incir, 3 kayısı, 3 kuru erik. Hepsi doğranarak 2 çay bardağı su ile iyice ezilerek haşlanacak. İçine 1 tatlı kaşığı keten tohumhu ve istenildiği kadar tarçın eklenecek. Bu marmelatı 1 tatlı kaşığı haftada 3 gün sabah uyanınca ılık su ile yiyeceğiz.

Yediğim içtiğim çok klasik. Aynı listeyle devam ediyorum. Kabızlık aldı başını gitti :( Bugün artık diyetisyenin tarifini yapacağım. Umarım düzelir

Adetim geciktiği ve bayağı bi şişkinlik yaptığı için bu haftalık 800 gr. vermişim. Ama kendimi iyi ve daha hafif hissediyorum. Aç kalmadan 2.1 kg. vermiş oldum 💕🌼 Diyetisyenim listemi de değiştirdi bu hafta. Bakalım artık ;)

2 hafta uyguladığım diyet listemdeki klasik kahvaltı öğününe diyetisyenim 2 farklı alternatif ekledi.

Haftada 1 kez olmak üzere;

Omlet ( 1 yumurta + 1 dilim peynir + istenilen yeşillikler ve baharatlar + 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi eklenerek hazırlanacak ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile pişirilecek)
Yağsız söğüş salata

veya;

Smoothie ( 3/4 su bardağı süt + 1 porsiyon meyve + 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi + 2 adet ceviz içi + kakao/tarçın/keçiboynuzu tozu blendırdan geçirilerek içilecek)

Bu tariflerden biri seçilerek yenebilir :)

Evet arkadaşlar :)

Diyet günlükleri bölümünde bi konum var. Pek bir şey yapamadım açıkçası. Bugüne kadar diyetisyene hiç gitmedim. Şimdi de gitmeyeceğim gerçi ama :) Online diyetisyen desteği alacağım.

Kilom:
69 kg. veya 68 kg. diye tahmin ediyorum ama yarından sonra tartılıp yazacağım. Boyum da 1.63 cm

Daha önce yapmadığım bi şeyi denemek istedim diyetisyene giderek. Hep aynı sonucu görmekten sıkıldım çünkü. Diyetisyen 3 ayı gözden çıkar dedi.. Hadi bakalım hayırlısı.. :)

Başlangıç: 15.06. 2019 - 69.1 kg

21.06.2019: 67.8 kg.
28.06.2019: 67.0 kg.
Canım sen Betül hanımın hatasısın sanırım. Doktorun programına tam uyuyor musun. Bende seninle aynı tarihte başladım :)

Afiyet olsun rica ederim canım 🤗🤗 diyetin çok güzel gidiyor galiba ben se 1 aydır takıldım artık yeter dedim bugün ne istediysem yedim yarın tekrar devam bakalim
[/QUOTE

evet çok şükür güzel gidiyo :) yediklerimi yazıyorum. O yüzden kaçamak da yapmıyorum. Yazamayacağım şeyleri yemiyorum yani. Öyle takılıyo bazen evet ama gider 💜

Back
X