Arkadaşlar, diyet yaparken mutlaka olması ya da olmaması gereken noktaları yazıp toplasak. Belki hiç bilmediğimiz şeyleri bu sayede öğreniriz.
1. Mutlaka 2lt su yağ yakımında önemli.
2. Kahvaltı şart.
3. Akşamları belli bir saatten sonra yememek gerekli.
4. Pilav makarna gibi yemeklerden yenen 2 kaşık ekmeğin yerine geçiyor.
Bunlar benden. Bunlara ekleyebileceğiniz şeyler var mı? Ben daha önce hiç diyuet yapmadım. Çok fazla kilom yok ama 3-5 kilo versem kendimi daha rahat hissedeceğim. Daha önce zayıf olarak nitelendirilirdim şimdi insanların kilo alfığımı söylemesi beni çok daha fazla rahatsız ediyor. Tabiki bu şekilde kilo vermek de zor oluyor.
Zayıflamanın yanısıra yeme alışkanlığımı değiştirmek ve bir türlü alışamadığım suyu da hayatıma katmak istiyorum. Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.

1. Mutlaka 2lt su yağ yakımında önemli.
2. Kahvaltı şart.
3. Akşamları belli bir saatten sonra yememek gerekli.
4. Pilav makarna gibi yemeklerden yenen 2 kaşık ekmeğin yerine geçiyor.
Bunlar benden. Bunlara ekleyebileceğiniz şeyler var mı? Ben daha önce hiç diyuet yapmadım. Çok fazla kilom yok ama 3-5 kilo versem kendimi daha rahat hissedeceğim. Daha önce zayıf olarak nitelendirilirdim şimdi insanların kilo alfığımı söylemesi beni çok daha fazla rahatsız ediyor. Tabiki bu şekilde kilo vermek de zor oluyor.
Zayıflamanın yanısıra yeme alışkanlığımı değiştirmek ve bir türlü alışamadığım suyu da hayatıma katmak istiyorum. Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.