Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaslar bende birkac aydir diyetteyim Ocak ayindan bu yana tam yirmi kilo verdim ve cok mutluyum
Bu isin en önemlisi Spor! Bir Crosstrainer aldim, hergün yapmaya calisiyorum yapmadigim günler cok nadir. Önce 45 dakika yapiyorum aksamlari Dizi izlerken sonra 15 dakika mola verip bir 45 dakika daha yani toplam 1,5 saat yapiyorum. Bunun disinda yürüyüs yapmaya özen gösteriyorum.
Aksam 18den sonra hicbirsey yemiyorum kesinlikle, yemeklerde hicbirsekilde kisitlama yapmiyorum sadece az kalori almaya bakiyorum vede beyaz ekmegi hayatimdan cikardim tabiiki. Hatta bazen cikolata vesayri yedigim bile oluyor. Spor yapinca arada bir kacamak yapma lüksü oluyor tabii.
Her sabah tartildigim icin sunu farkettim, kahvalti yapmadigim günler kesinlikle zayifliyamiyorum. Dolayisiyla kahvalti yapmadiginiz sürece kilo vermeniz minimuma inecek ve kilo vermek gereksiz yere zorlasacaktir!
Cok aciktigim zaman kahve iciyorum acligi cok bastiriyor nezaman caniniz gereksiz yere birsey yemek isterse önce bir kahve icin sonra karar verin, kahveyi ictikden sonra caniniz bile istemeyecek cünki.
Sporun psikolojikmende cok faydasi var, insan okadar emek verip kalori yaktigi zaman kiyipda cok fazla yiyemiyor zaten. Günde 8 Saat uyumak ve yesil cay Metabolizmanizi hizlandirir.
Ayrica bazan haftalarca spor yapip az yedigim halde tek gram vermedigim zamanlar cok oluyor durum böyle olunca motivasyon diye birsey kalmiyor. Ancak bu aslinda iyi birsey cünki vücud kendini o kiloya alistiriyor yani o rakama "Demir atiyor" dolayisiyla diyeti birakir birakmaz hemen kilo alma riski kalkiyor. Saglik kilo vermede olmazsa onlar bunlar ancak birkac hafta sonra tekrar hizla kilo vermeye basliyorum sükür.
chocolatte gerçekten bunca ay sonra bu tarz bir yorum yarın diyete başlamayı düşünen ben için çok iyi geldi. seninki de tam bir başarı öyküsü tebrik ederim.maaşallah sana.darısı başıma 5 kilo versem yeter ama bu sefer kesin olacak kararlıyım.senden de destek bekliyorum
kizlar ben bugün itibari ile 31 kilo verdim ama artik hakikaten coook zorlasti cünki bünyem az yemeye alistigi icin Metabolizmam coook yavasladi normal yedigim günlerde ertesi gün hemen 1 kilo almis oluyorum onunda
ancak pes etmek yok 19 kilom kaldi, onlarida vereyimde ondan sonra yavas yavas normal yemeye alistiririm kendimi, simdilik acliga talim nekadar zorda olsa.
ama olsun hicbir yemek kilo vermek kadar güzel degil![]()