• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetlerin Olmazsa Olmazları

kilo vermek gerçekten çok çok zor iş... Çıldırmamak içn zor tutuyorum kendimi :37:

Selam arkadaslar bende birkac aydir diyetteyim Ocak ayindan bu yana tam yirmi kilo verdim ve cok mutluyum :nazar:

Bu isin en önemlisi Spor! Bir Crosstrainer aldim, hergün yapmaya calisiyorum yapmadigim günler cok nadir. Önce 45 dakika yapiyorum aksamlari Dizi izlerken sonra 15 dakika mola verip bir 45 dakika daha yani toplam 1,5 saat yapiyorum. Bunun disinda yürüyüs yapmaya özen gösteriyorum.

Aksam 18den sonra hicbirsey yemiyorum kesinlikle, yemeklerde hicbirsekilde kisitlama yapmiyorum sadece az kalori almaya bakiyorum vede beyaz ekmegi hayatimdan cikardim tabiiki. Hatta bazen cikolata vesayri yedigim bile oluyor. Spor yapinca arada bir kacamak yapma lüksü oluyor tabii.

Her sabah tartildigim icin sunu farkettim, kahvalti yapmadigim günler kesinlikle zayifliyamiyorum. Dolayisiyla kahvalti yapmadiginiz sürece kilo vermeniz minimuma inecek ve kilo vermek gereksiz yere zorlasacaktir!

Cok aciktigim zaman kahve iciyorum acligi cok bastiriyor nezaman caniniz gereksiz yere birsey yemek isterse önce bir kahve icin sonra karar verin, kahveyi ictikden sonra caniniz bile istemeyecek cünki.

Sporun psikolojikmende cok faydasi var, insan okadar emek verip kalori yaktigi zaman kiyipda cok fazla yiyemiyor zaten. Günde 8 Saat uyumak ve yesil cay Metabolizmanizi hizlandirir.

Ayrica bazan haftalarca spor yapip az yedigim halde tek gram vermedigim zamanlar cok oluyor durum böyle olunca motivasyon diye birsey kalmiyor. Ancak bu aslinda iyi birsey cünki vücud kendini o kiloya alistiriyor yani o rakama "Demir atiyor" dolayisiyla diyeti birakir birakmaz hemen kilo alma riski kalkiyor. Saglik kilo vermede olmazsa onlar bunlar ancak birkac hafta sonra tekrar hizla kilo vermeye basliyorum sükür.

tebrik ederim başarınız için...benimde doğumdan sonra 5-6 kilom kaldı spor yapıyorum ancak tatlı krizleri beni mahvediyor...mesela 2 gün güzelce yürüyüş pilates falan yapıyorum sonraki gün gözüm dönüyor evde abur cubur ne varsa yiyorum...kahveyi deniyeceğim,,,bir de 6 dan sonra süt ya da meyve yemiyormusunuz...
bende yeşil çay zencefil çayı ve nar çiçeği çayı aldım onları içecegim...ender saraç demişti zencefil çayıda kilo verdiriyormuş...sağlıklı zayıflamalar:)

chocolatte gerçekten bunca ay sonra bu tarz bir yorum yarın diyete başlamayı düşünen ben için çok iyi geldi. seninki de tam bir başarı öyküsü tebrik ederim. :nazar: maaşallah sana.darısı başıma 5 kilo versem yeter ama bu sefer kesin olacak kararlıyım.senden de destek bekliyorum

ya benimde 5 kilo vermem lazım destek olalım birbirimize cnm...pes etmeyelim yaza kadar verelim artık şu kilolarııı

yesil cayi sademi iciyorsunuz?
Ben nedense icemiyorum yaaaa :27:
tadi cok acayip geliyor bana, ya seker atmam lazim icine yada
limonlu, zencefilli yesil caylar var ondan iciyorum, yine ayni faydasi olurmu

zor ama yapılabilir. insanlar ne kadar yüksek kilolardan iniyorlar.
bu arada bir şey öğrenmek istiyorum. benim günlük almam gereken kalori 2000, ben bunu 1500e düşürsem aylık 5 kilo verebilir miyim?tabiki kaba taslak bir hesap diyorum.diyetin mantığı bu mudur yani?:69:

of su olayı benım de hiç beceremediğim bişey. hatta bazen akşam oldugunda dıyorumki kendi kendime- hiç abartısız - bugün hiç su içmedim. offfff. nasıl barışıcam ben bu suyla :26:

kizlar ben bugün itibari ile 31 kilo verdim ama artik hakikaten coook zorlasti cünki bünyem az yemeye alistigi icin Metabolizmam coook yavasladi normal yedigim günlerde ertesi gün hemen 1 kilo almis oluyorum onunda :5:

ancak pes etmek yok 19 kilom kaldi, onlarida vereyimde ondan sonra yavas yavas normal yemeye alistiririm kendimi, simdilik acliga talim nekadar zorda olsa.

ama olsun hicbir yemek kilo vermek kadar güzel degil :8:

kizlar ben bugün itibari ile 31 kilo verdim ama artik hakikaten coook zorlasti cünki bünyem az yemeye alistigi icin Metabolizmam coook yavasladi normal yedigim günlerde ertesi gün hemen 1 kilo almis oluyorum onunda :5:

ancak pes etmek yok 19 kilom kaldi, onlarida vereyimde ondan sonra yavas yavas normal yemeye alistiririm kendimi, simdilik acliga talim nekadar zorda olsa.

ama olsun hicbir yemek kilo vermek kadar güzel degil :8:

31 mi tebrikler büyük başarı.Tebrik etmeden geçmeyim dedim.

chocolate cım zayıflamaya karar verdiğinde yani en başta kaç kiloydun bende 120 üstüyümde ondan merak ettim bana çok cesaret verdin

Back
X