- Konu Sahibi uyuyan_gxuxzel
şimdi hanımlar mevzu şu,geçen gün sevgilimi aradım sabah,saat 9 gibiydi.ben iş yerimi sekiz buçuk gibi açıyorum,o ise ailesinin yanına gitti,keyf ediyor.gün içinde pek yalnız kalmıyorum,yalnız kaldığımda da onu aramak,sesini duymak istiyorum,doğal değil mi bu? neyse aradım,böyle bi beş karıt surat neden sabah sabah arıyormuşum,uyandırıyormuşum beyzadeyi,iyi tamam bi daha aramam dedim kapattım.sonra da sen beni artık sevmiyorsun,seven insan uykum da uykum der mi,sevgilim aramış diye sevinir dedim.hem ben kapattıktan sonra gene uyusun,benim en fazla konuşacağım 15-20 dakika.neyse işte ben seni çok seviyorum,bi daha uykum demeyeceğim dedi.iyi tamam dedim.aradan bir iki gün geçti.ikimizde de genç tarife var,yani onbeş dakika olmadan kapatıyoruz telefonu.işten eve gelince görüntülü aradım ben bunu,saat 8 civarı.hepi topu onbeş dakika yüzünü görüp kapatacağım.yüzüme bakmıyor arkadaşlar
arada bir ekrana bakıyor.telefonu kapattık,niye yüzüme bakmadın diye mesaj attım,ailem yanımdaydı dedi,e beş dakika odaya gitseydin ya dedim,dizi varmış çok güzelmiş onu izliyormuş,bi on dakika diziyi bırakamadın yani dedim,bırakamadım dedi,iyi iyi geceler dedim kapattım telefonu.sabah saat sekiz buçuk gibi aradım,sırf uykum da uykum demeyecekti ya onu denemek için.uykum falan demedi,gene konu dizi mevzusuna geldi,bi diziyi bırakamıyorsun yani dedim,evet dedi,kapattım telefonu yüzüne.işte bak yarım saat oldu mesaj falan attığı yok,uyumuştur geri.
bi de bana diyor ki bu bi kaç gündür ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. mal mı arkadaşlar bu erkekler? ne yaptığımı anlamıyormuş.ben onun için o kadar sıkıntıya katlandım,ilişkiyi bu günlere getirdim,o uyku dizi diyor ya delireceğim, kızlar izmirde iş kurmuştu,ev tutmuştu,iş kurarken kredi falan çok borçlandı,şimdi izmirdeki evi boşaltacağım çok masraf oluyor,kredi ödemelerinde sıkışıyoruz,burdan arada gidip geleceğim diyor.ben biliyorum para nın da etkisi vardır ama tek başına yaşamak zordu ya şimdi anasının yemeğini yiyecek,yıkadığını giyecek.çok mu sorumsuz bu adam ne?
sevgi falan palavra mı yoksa,günün birinde bitecek mi? en iyisi mantık evliliği yapmak mı kızlar????

bi de bana diyor ki bu bi kaç gündür ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. mal mı arkadaşlar bu erkekler? ne yaptığımı anlamıyormuş.ben onun için o kadar sıkıntıya katlandım,ilişkiyi bu günlere getirdim,o uyku dizi diyor ya delireceğim, kızlar izmirde iş kurmuştu,ev tutmuştu,iş kurarken kredi falan çok borçlandı,şimdi izmirdeki evi boşaltacağım çok masraf oluyor,kredi ödemelerinde sıkışıyoruz,burdan arada gidip geleceğim diyor.ben biliyorum para nın da etkisi vardır ama tek başına yaşamak zordu ya şimdi anasının yemeğini yiyecek,yıkadığını giyecek.çok mu sorumsuz bu adam ne?
sevgi falan palavra mı yoksa,günün birinde bitecek mi? en iyisi mantık evliliği yapmak mı kızlar????